Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 6

novus spune:
Chatonel ,ma bucur ca esti activa din nou : pe forum si la bebe din cate citesc eu pe aici
!! sa fie cu noroc
Provista,Olishka si cui mai lucreza la proiect bb2, va doresc succes !!
Eu mai astept pana in vara cred si apoi cam trebuie sa apas pedala daca vreau sa-l fac pana la 40 , asta ca o paranteza la ce spunea Georgiana ca mai asteapta vreo 4 ani sa-l faca pana la 30 ani , ce bine ca esti asa tanara
!! Eeei ce vremuri, zise baba
!!
Unde vad si eu pozele cu Bris ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nikoleta20 spune:
fetele care mai vor tarc mare/spatios pt bebe,uitati ce am gasit din intamplare www.okazii.ro/catalog/35917993/Tarc-de-joaca-PLAY-STATION-Traffic.html" target="_blank">aici.

dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 hahhahahah noroc ca nu i-a trecut inca prin cap ca se poate ridica in picioare daca se tzine de perdea ![]() |
lasa ca a descoperit al meu chestia asta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

chatonel spune:
citat din mesajul lui provista la bb2 am inceput lucrarile, dar ratam in fiecare luna Simona mamica dragastoasa de ![]() |
lasa ca vine ea lucrarea finala, cind veti fi pregatiti

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

chatonel spune:
citat din mesajul lui aris26 chatonel/provista - serios? ati inceput? nu va e frica? cum o sa va descurcati cu un copil de un an si un pic si ditamai burta? nu va intreb cu nici o intentie rea, vreau doar sa vad cum ati gandit voi, cum v-ati facut curaj. sa va zic ce simt eu si de ce imi e frica: - cum il mai ridic in brate cand o sa fiu iar ca o ratza -cum o sa ma descurc sa hranesc unul cu lingurita si unul la san -cum sa o sa ma trezesc de 4 ori/noapte si sa mai fac fatza si la cheful de joaca al lui vitamina - cum o sa ies macar la cumparaturi cu unul in scoica si unul care de abia merghe - oare nu o sa-l privez pe cel mare de grija si atentie - oare o sa mai am nervi si rabdare sa il tratez cum trebuie -oare nu o sa-l fortzez sa se maturizeze inainte de vreme ooooooooooffffffffff si ar mai fi o mie chato- caut acum si pun linkuri ![]() ![]() 25 martie 2009 |
vazut poze cu vitamina pupacioasa

si mi-a placut tare si cu pielea de leopard pe el :))
Cit despre BB2, io nu prea imi fac griji decit in privinta timpului, cu care sintem la limita deja. In rest, copilul cel mare va fi oricum dezamagit cind va trece pe planul doi, indiferent de virsta; tzitzile nu se vor intersecta cu linguritzele, pt ca ei maninca acum in 10-15 minute o masa (sau cel putin a mea), asa ca vom reusi sa "rupem" un pic de timp pt asta.
Cit despre atentie si joaca, oricum Dragoana e la nanny acuma, asa ca are acolo tot ce ii trebuie, in timpul zilei (si asta imi va lasa mie timp sa ma ocup de prichindel). Iar seara, vom avea fiecare cite un copil de git: tati unul si eu unul.
Hai ca fug sa iau prichindica mare de la nanny.

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

ramona7575 spune:
Va multumim pentru urarile aduse micutului Stefan, azi la cele 9 luni implinite.
Am facut azi si ieri niste poze cu sarbatoritul, l-am filat si cum merge de o manutza, de 2 merge mult mai bine.
S-a facut smecher si vrea sa adoarma noaptea bot-in-bot cu mine apoi il transfer in patutzul lui.Ne-am facut mare si nu il mai aburesc asa usor... ehe, si ce vremuri vor mai veni.
Va pup !!!
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

simplyana_m spune:
Ilinca, e bestiala Sophiphi , ii sta grozav si cu motz, si cu palarie, si cu Manole. Si iti seamanaaa!! Eu te suspectez de premeditare: ne pui poze rar, ca atunci cand pui, sa ne dai pe spate...
Manole e mai bine?
http://www.lucamic.blogspot.com/

Floric spune:
Hai ca acu merge mai binisor netul sau DC-ul nu stiu de unde e buba dar ma enerveaza rau. Se incarca o pagina...pana ii cresc dintii lui Raresu...
Am vazut-o pe Sophilica. E la mare concurenta cu MAria Mihaelei. NU stiu sa spun care e mai angelica, mai delicata, evident ca fiecare are ceva al ei. Oricum, acum dupa atatea luni votez si eu ca Sophilica seamana cu Ilinca. Mult mi-a trebuit, nu?
Rares a re-descoperit patutzul. Asa fatza de nedumerit avea cand s-a trezit...De fapt, a adormit fara comentarii ca am fost afara, pe jos, fiecare pe picoarele lui si l-a doborat efortul.
Si sa va povestesc...Afara e innebunit dupa caini cred si dupa pisici, dar alea nu fac nimic si nu il tenteaza foarte tare. Atat s-a aruncat peste noi un caine al unui vecin (in joaca evident) si iar se arunca in zapada, si iar fugea si iar pe noi si Rares era in 9 lea cer, radea de nu mai avea aer.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

anca_nicolae spune:
Floric
mai este timp pt 1 cod Happy, mi l-a dat nasica, e de la niste pleduletze-scutec de schimbat bebe [patrate mari], eu nu am cumparat asa ceva ever. So, zi-mi dc merg la posta maine dimi? banuiesc ca pe pun in plic, precum o scrisoare, da? E vreo forma mai rapida de transfer?
Poze cu noiVeronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni

simplyana_m spune:
ramona, felicitari inca o data lui Stefan...se ia la intrecere cu ghioceii de 11 luni! Bravo!
maya, eu cred ca ai sa patesti ca PISIK cu Ana, ia uita-te in spate, nu-i cumva fata in picioare? Ai rabdare, ca pe urma vezi tu alergaturi!
nikoleta, ma bucur ca e mai bine Mario, iar cu kg, parca ziceai ca avea mai mult...o greseala e pe undeva, ori la cantarirea veche, ori acum, ca daca ar fi scazut in greutate s-ar fi vazut pe el, n-ar arata asa de bine...
Iar despre Costica...eu tot nu-mi explic cum a ajuns el inapoi, dupa ce a mers cu tramvaiul aproape de la un capat la altul. E drept ca i-a luat 2 zile, dat totusi...Si ca sa-mi dea cu tifla si mai tare pt "grija mea", la plimbarea de seara a Murei (cu Mimi de data asta), Costica lipsa la apel! Deci azidimineata a venit "sa ma linisteasca" pe mine, si s-a dus in treaba lui...
http://www.lucamic.blogspot.com/