Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel ,ma bucur ca esti activa din nou : pe forum si la bebe din cate citesc eu pe aici !! sa fie cu noroc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Merci, Novus! Va asteptam la noua odisee :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ah, si Luana, cum era sa uit!

http://www.lucamic.blogspot.com/

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

Incep sa fiu si eu nerabdatoare....miine avem prima aniversare de AN. Au crescut copiii nostri si noi impreuna cu ei, impreuna in gaska, am trait momente de fericire, de indoiala, de bucurie, de mindrie, frica in prima zi de boala, de febra... ne-am imbogatit sufletul cu zimbetele lor, cu primele silabe, cu primii pasi, am fost aici mereu unele pentru altele la fiecare intrebare, la fiecare pas.

S-avem multi ani fericiti si de-acum inainte... si sa fim la fel de unite pina... or intra prichindeii la facultate!
Cum vi-i imaginati, ce visati pentru ei? Eu am zis ca o fac pe Dragoana, Geniu, nepretentios, nu?

Toulouse, la ville rose

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

sa stii ca sint tare emotionata la gindul ca a trecut aproape un an!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
Oameni buni, am o "problema":
Pisilinca mea e...fricoasa. Toata ziua patruleaza tinindu-se de mobila sau de ce apuca. Vrea sa o plimb toata casa tinind-o de amindoua minutele. Cind se grabeste se inclina in fata, dar in rest e destul de stapina pe ea. Adica io consider ca stapineste bine mersul in stilul asta.
Dar nu vrea frate sa se miste tinuta de o singura minuta nici de-a dracu. Intepeneste, incepe sa se clatine si sa scinceasca. Nici "momita" spre ceva interesant, nicicum...pur si simplu ii este frica. Si in ritmul asta, o sa mearga singura la 3 ani ca se tine de mobile de vreo luna si patruleaza chiar cu viteza....
Cum scap eu de excesul asta de prudenta??

Pisigri, Clau a merg din acelasi motiv la 13 luni+1 zi. Si dupa 2 zile fugea prin casa. Ai rabdare, va merge cand va fi pregatita...si nu la 3 ani. Dar are inca destul timp.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multumesc, tufete, de aprecieri; si io-s tare mandra ca am copt ceva asa mandru, mereu ii dau cu tifla maica-mii ca mie mi-a reusit mai bine copilul decat ei.

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
am auzit ceva interesant...la "ce se intampla dr"..nu ceva ce nu stiam..dar ceva ce lamureste unele mame..."psihologii americani sustin ca e foarte importanta aporpierea intre mama-copil..pentru ca acesta sa nu sufere depresii la vasrta adolescentei sau sa fie hiperactiv". Asta era in legatura cu parerea eronata a multor mame, care refuza sa-si tina bebelusii in brate pe motiv ca ar fi alintati..sau ca nu i-am mai putea dezvata

Bogdana, te-as intreba in soapta, reteta cum sa imi invata copiii in brate nu stii? Vorbesc serios.
Eu am observat asa. si am scris-o in ultimul an de mai multe ori pe forum. Nevoia de a fi tinut in brate pt un bebelus este o nevoie fundamemntala, alaturi de mancat, schimbat, dormit. Odata satisfacuta, dispare pe moment. la fel ca si mancatul cand ii e foame, somnul cand e obosit. Ati prins ideea, da? Am carat-o pe Luana in ham pana pe la 10 luni, cand eu infofolita, ea infofolita, imi era greu s-o mai bag in ham numai pt 5 minute de mers. Apoi a descoperit mersul de manuta si nu am mai avut succes. Tinuta in ham afara, tinuta in brate prin casa, calare pe noi in pat...Luana nu a plans niciodata ca vrea in brate. O fi ea mai libertina, nu asa atasata de mine non-stop...nu stiu, cert e ca a fost tinuta in brate cu varf si indesat. Eu asa interpretez. Nevoia ei de intimitate cu mami si tati e implinita, isi vede de treaba ei. Amandoi acum fac asa: se joacam isi vad de ale lor, vin, ma pupa, ne iubim cateva minutem, dupa care isi vad iar de joaca. Isi iau portia de dragaleala si sunt fericiti.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Proba de vizualizat semnatura cea noua. Va invit si pe voi s-o vizualizati; pacat ca webshotul nu-mi pune veci pozele in ordinea pe care-o vreau eu, sa fi vazut atacul lui Sophiphi asupra lui Manole pas cu pas, ca un filmuletz.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Ha, v-ati schimbat freza, acu aveti mot?
vai frumoasa e Sophiphi, e ca o papusa, si face niste mutrite dulci cu gurita, iti vine s-o musti.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ah, mai aveam o intrebare: cine a inceput lucrarile la BB2? Noi da, de vreo luna, doua.

Toulouse, la ville rose

De Karina nu mai stie nimeni nimic?
As fi avut 25 de sapt si 6 zile.

Light a candle for Alma

Pai ce faci, te bagi la "lucrari"?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Hmm...ma tot gandesc ce-o fi vineri, pe 29...te refereai la drumul tau la Buc? Pai eu nu-s acolo, ca stau depaaarte tare...undeva in nordul tarii, la frig maxim.
Iti trimit adresa pe PM si o sa iti transfer si banutii. Dar tot saptamana viitoare daca e ok pentru tine. sau daca iti ajuta pt drum, fac diseara. Dar nu stiu contul.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Am vazut acum de unde esti(Is),,,
o sa-ti dau saptamana viitoare si contul ...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ayla
Luana la multi ani sanatosi si fericiti!
PS:1.Iti/va urez de pe acum ca maine nu stiu daca deschid pc pana plecam

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput