Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Chatonel ,ma bucur ca esti activa din nou : pe forum si la bebe din cate citesc eu pe aici !! sa fie cu noroc ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Merci, Novus! Va asteptam la noua odisee :)

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m ah, si Luana, cum era sa uit! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
sa stii ca sint tare emotionata la gindul ca a trecut aproape un an!

Famille Dragoon cu
Ayla21 spune:
| Oameni buni, am o "problema": Pisilinca mea e...fricoasa. Toata ziua patruleaza tinindu-se de mobila sau de ce apuca. Vrea sa o plimb toata casa tinind-o de amindoua minutele. Cind se grabeste se inclina in fata, dar in rest e destul de stapina pe ea. Adica io consider ca stapineste bine mersul in stilul asta. Dar nu vrea frate sa se miste tinuta de o singura minuta nici de-a dracu. Intepeneste, incepe sa se clatine si sa scinceasca. Nici "momita" spre ceva interesant, nicicum...pur si simplu ii este frica. Si in ritmul asta, o sa mearga singura la 3 ani ca se tine de mobile de vreo luna si patruleaza chiar cu viteza.... Cum scap eu de excesul asta de prudenta?? |
Pisigri, Clau a merg din acelasi motiv la 13 luni+1 zi. Si dupa 2 zile fugea prin casa. Ai rabdare, va merge cand va fi pregatita...si nu la 3 ani. Dar are inca destul timp.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Multumesc, tufete, de aprecieri; si io-s tare mandra ca am copt ceva asa mandru, mereu ii dau cu tifla maica-mii ca mie mi-a reusit mai bine copilul decat ei |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| am auzit ceva interesant...la "ce se intampla dr"..nu ceva ce nu stiam..dar ceva ce lamureste unele mame..."psihologii americani sustin ca e foarte importanta aporpierea intre mama-copil..pentru ca acesta sa nu sufere depresii la vasrta adolescentei sau sa fie hiperactiv". Asta era in legatura cu parerea eronata a multor mame, care refuza sa-si tina bebelusii in brate pe motiv ca ar fi alintati..sau ca nu i-am mai putea dezvata |
Bogdana, te-as intreba in soapta, reteta cum sa imi invata copiii in brate nu stii? Vorbesc serios.
Eu am observat asa. si am scris-o in ultimul an de mai multe ori pe forum. Nevoia de a fi tinut in brate pt un bebelus este o nevoie fundamemntala, alaturi de mancat, schimbat, dormit. Odata satisfacuta, dispare pe moment. la fel ca si mancatul cand ii e foame, somnul cand e obosit. Ati prins ideea, da? Am carat-o pe Luana in ham pana pe la 10 luni, cand eu infofolita, ea infofolita, imi era greu s-o mai bag in ham numai pt 5 minute de mers. Apoi a descoperit mersul de manuta si nu am mai avut succes. Tinuta in ham afara, tinuta in brate prin casa, calare pe noi in pat...Luana nu a plans niciodata ca vrea in brate. O fi ea mai libertina, nu asa atasata de mine non-stop...nu stiu, cert e ca a fost tinuta in brate cu varf si indesat. Eu asa interpretez. Nevoia ei de intimitate cu mami si tati e implinita, isi vede de treaba ei. Amandoi acum fac asa: se joacam isi vad de ale lor, vin, ma pupa, ne iubim cateva minutem, dupa care isi vad iar de joaca. Isi iau portia de dragaleala si sunt fericiti.
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Proba de vizualizat semnatura cea noua mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Ha, v-ati schimbat freza, acu aveti mot?

vai frumoasa e Sophiphi, e ca o papusa, si face niste mutrite dulci cu gurita, iti vine s-o musti.

Light a candle for Alma
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
De Karina nu mai stie nimeni nimic? As fi avut 25 de sapt si 6 zile. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
Pai ce faci, te bagi la "lucrari"?

Famille Dragoon cu
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anamariame Hmm...ma tot gandesc ce-o fi vineri, pe 29...te refereai la drumul tau la Buc? Pai eu nu-s acolo, ca stau depaaarte tare...undeva in nordul tarii, la frig maxim. Iti trimit adresa pe PM si o sa iti transfer si banutii. Dar tot saptamana viitoare daca e ok pentru tine. sau daca iti ajuta pt drum, fac diseara. Dar nu stiu contul. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Am vazut acum de unde esti(Is),,,
o sa-ti dau saptamana viitoare si contul
...Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Ayla

Luana
la multi ani sanatosi si fericiti!
PS:1.Iti/va urez de pe acum ca maine nu stiu daca deschid pc pana plecam
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

!! sa fie cu noroc