Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 18
anca_nicolae spune:
Novus
nu esti deloc prea batrana pt bb2!!! Sigur ca nimeni nu garanteaza nimic despre perfectiunea unui viitor bebelus, insa asta e valabil la orice varsta a mamei, nu doar la 30+. In plus, cand eu eram gravi, la 37 de ani, am citit diverse articole [tot de teama varstei mele] si am constatat ca, in studiile mai recente, s-a SCHIMBAT teoria conform careia "cu varsta mamei creste riscul de sindrom down etc", si ca, de fapt, NU varsta mamei ar fi cauza, ci altele, care pot apare apare la orice varsta a mamei... Asta mi s-a parut o informatie venita in sprijinul mamelor tinere ca noi
[adica 30+], pentru ca le elibereaza un pic de stres si de sentimentul de invinovatire datorita varstei... Apoi, in jur, in viata REALA, vei gasi mult mai multe exemple de copii normali, sanatosi, cu mame de 30+, chiar 40+ [Chatonel,
], decat exemple ghinioniste... Stii ce mai este curios: ca eu, daca la 37 de ani am stat usor stresata 9 luni [pe motiv de varsta avansata ma refer in aceasta postare, nu de alte stresuri
], iata ca acum, la apropae 39, nu as mai avea deloc stresul asta medical, daca ar fi sa mai iubesc mult mult mult de tot pe cineva si cu care sa vreau sa fac iarasi un bebe... Si cand va vad pe voi cu planuri de bb2, ma gandesc eu in sinea mea: oare EU, daca as mai iubi din nou, si macar de data asta as ramane impreuna cu acela, si daca el ar vrea un bebe, oare as mai face? Voi ce credeti? Stiu, stiu ce credeti
.
Deci novusica, just do it!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni
m_monique spune:
multumesc tuturor pt comentariile facute la pozele ioanei. au fost tare amuzante.
citesc din urma si raspund:
Monnvas barbatii nu au niciodata curaj sa-l faca pe bb2.
noi, cand ne-am trezit cu surpriza-ioana, sotul meu a intrat in panica, "aoleo ce ne facem?", "cum ne vom descurca?" (el a fost singur la parinti). eu am fost mai hotarata si am zis sa mergem mai departe.
acum cine se crede mare cocos? sotul meu. e atat de incantat ca are si baiat si fata. e ingamfat mai ceva ca un curcan.
cand vine sotul acasa si ioana fuge inaintea lui si chiuie, se topeste tot.
cami_05 mie cand mi s-au infundat canalele am pus supozitor cu diclofenac (ca e antiinflamator), am masat zona facand dus cu apa calda, si la alaptat incepeam cu sanul cu probleme. era f. dureros alaptatul, dar dupa o zi a trecut.
claudela spune:
Si eu vreau o cafeluta!Sunt Zombi, nu am chef de nimic , doar sa lenevesc...
Si nu pot caci sunt pe metereze, la scarbici..
Fetelor, ieri am fost...dupa foarte multa vreme..la aerobic si vreau sa MARTURISESC, ca m-am simtit extraordinar de bine!M-am relaxat la maxim!Trebuie repetata experienta cat mai des!Altfel gandesti dupa o treaba din asta!![]()
POVESTEA MIRUNEI
petrean spune:
am baut si eu o oala de cafea..si vin sa va spun o achizitie a picilor mei..de care tanti care sta cu ei e foarte mandra..au invatat sa faca Pa..si sa si spuna..sunt totali![]()
Nu am vazut..sincer...femeie care sa nu aiba legatura cu un copil..si sa-l iubeasca atat..unde mai pui ca-i dau lacrimile cand vorbeste de ei![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
anca_nicolae spune:
m_monique,
scuze ca aseara nu am putut vb la tel, pt noi e ok ora, si reiteram invitatia:
verdecafe, dodo-pui si noi va asteptam!!!
Fetele din bucuresti, trezirea si hai la un ceai de trandafir!
si apropo de postul meu de mai sus cu varsta si bb2, pai fetelor, AICI se vede varsta mamei, cat de repede percuteaza la animarea vietii vs caldurica din casa, nu in buletin
. Deci, hai sa vedem care sunt cele mai tinere mame!!!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni
m_monique spune:
felicitari joanna pt reusita cu olita. eu chiar le admir pe cele care reusesc sa-si puna copiii de mici la olita.
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean am baut si eu o oala de cafea..si vin sa va spun o achizitie a picilor mei..de care tanti care sta cu ei e foarte mandra..au invatat sa faca Pa..si sa si spuna..sunt totali Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Sunt absolut totali cand reusesc sa faca PA din manuta...si a mea e la faza asta, si imi vine sa o mananc cat e de dulce ea cand da din manuta...

POVESTEA MIRUNEI
petrean spune:
Claudela..tanti a lucrat ani de zile..asistenta la pediatrie si adora copiii. Plus de asta, sta cu gemenii mei fara bani..ca a zis ca daca ii dau bani nu mai vine niciodata
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
LA MULTI ANI LUANA!