Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa...am ceva pagini de recuperat pt ca aseara in timp ce eu stateam linishtita pe canapea se ridica sotul nervos ca cica e cam frig aici si umbla la caloriferul de langa noi sa il deschida mai tare din robinet. in secunda doi era totul plin de apa firbinte. ramasese cu robinetul in mana si apa tzashnea valuri valuri pe pereti, canapea, covor, jucariile copilului...nu ati vrea sa stiti cat am muncit la ora 1 noaptea. acum a venit instalatorul care e suparat pe mine ca nu am sunat aseara si ca am trimis doar mesaj ca cica ar fi venit aseara. noroc cu ac-urile ca altfel faceam turturi la nas toata noaptea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Claudela..tanti a lucrat ani de zile..asistenta la pediatrie si adora copiii. Plus de asta, sta cu gemenii mei fara bani..ca a zis ca daca ii dau bani nu mai vine niciodata

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Esti o norocoasa la superlativ!Ce n-as da si eu sa gasesc pe cineva care sa ma ajute macar putintel cu cea mica...Sa reusesc sa mai imi fac si eu treburile mele...
Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Tanti a voastra, sa reuseasca sa stea cat mai mult cu gemenii!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Claudela..cred ca nu ai inteles bine..tanti sta cu gemenii..30 min cat il duc pe Andrei la gradi. Pentru asta ne-am inteles..nu sa ma ajute cu altcevainsa sunt foarte multumita de ea

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ahh, pentru ca am citit mesajul lui Aris,

voiam sa specific ceva, desi aris deja a facut-o, si anume: cand eu am pus lumina si am admirat acea fraza cu "vreau sa fiu EU", nici o clipa nu am gandit si nu am vrut sa se inteleaga vreo deductie de genul: "vreau sa fiu EU"="a fi mama pica pe planul 8". Nuuuuuu, nici o clipa!

Am vrut doar sa subliniez ca mie personal mi se pare ok ca un om [mai des la femei se pune aceasta problema, barbatii sunt majoritatea salvati apriori, genetic ], sa priveasca spre notiunea de viata ca la un "snop de planuri", si sa nu isi propuna sa se restranga doar la planul de a fi mama. Desi, mai ales in primele luni ale lui bb, tendinta exista, chiar si la mine sau la alte femei "multithreading", tendinta de a sta non-stop cu bebelusul exista, si este normala. Insa, in timp, e bine ca sa ne reinventam, pentru ca, in timpul anilor, un copil are nevoie, pe langa iubirea parintilor, si de un exemplu de realizare in viata. Ori, aceasta realizare nu are cum sa o vada stand doar in casa, la mama in brate. Si tatal, si mama, dupa fiecare caz si posibilitati, trebuie sa "ruleze" SI ca oameni integrati in viata, cu servici si preocupari diverse, cu IMPLINIRI VARIATE. Astfel, si copilul va intelge ca viata e mai complexa decat caruta de iubire [absolut necesara, dar... nu suficienta... :(] si va intra in contact cu aceste variate domenii atinse de parinti. Astfel, universul cunoasterii lui se va extinde. De exemplu, veti vedea cum, la scoala, copiii vor fi mai fericiti cand ceilalti colegi vor zice: "ce tare e tata/mama lui x ca a fost trimis in delegatie in America, sau ca si-a luat masina si ne duce si pe noi la patinoar, sau ce frumoasa e mama lui y ca mereu se fardeaza etc...". Sau ce bine va fi cand se deschide lista pentru o noua excursie forumista, :), si mama are acei banuti pt a putea merge si ei acolo [banuti pe care ii are DOAR pt ca a muncit ceva, sigur, cu pretul reducerii timpului de stat cu bebe in brate...]. Sau cum bine a scris claudela parca, ALTFEL gandesti cand vii cu mintea relaxata de la sala, si acest "altfel" se va reflecta pozitiv chiar in imediata relatie dintre mama si copil... Sau cum scria pisik, nu iesea din casa nearanjata, pai ce frumos e pt un copil sa isi vada mama BUCURANDU_SE de viata si avand placerea de a se farda... Sau chiar acest timp pe forum, desi pt unii pare un moment de privare de dragalit cu bebe, totusi, el este util, de ex, v+t sunt foarte conectati la toti ghioceii, mereu ma intreaba/citesc despre ce face copilul lui x,y, si sunt foarte fericiti sa ii vada din nou, este un gen de bucurie pe care il obtii doar prin integrare in viata "de afara"...

Pana la urma, a fi parinte inseamna ca ZILNIC trebuie sa negociem balanta, in gandul nostru, intre cat ne permitem sa alintam puiutul, cat ne stimulam sa producem bani [tot pt binele copiilor], si cat stim sa ne animam de momentele frumoase ale vietii...

Legat de cantitatea de timp alocata dragalitului, e vorba aceea [s-ar putea sa scriu gresit, astept corectie!], "non multem, sed multum". Am vrut sa zic: "nu multe, ci mult", un fel de romanescul "calitativ, nu cantitativ".

Va pupam pe toti!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata, buna dimineata, buna dimineata

am intrat in fuga pt ca nu puteam rata ziua de astazi.... deci LA MULTI ANI! LUANA ghiogelul nostru drag de un anisor, pipici muuuuti multi pentru tine si mami (ca la cum o stiu sigur are nevoie)

bine-nteles ca dragalim si ceilalt sarbatorit care mai are un picut pana sufla in lumanarica de pe tort Dragos,bebe de Provista

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

LA MULTI ANI LUANA !!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nu m-ati dat disparuta , nuuuu?

am intrat m-am infipt in cafeaua oferita .. si-am fugit

pupacesc pe toata lumea, si mari si mici
mi-e dor de voi

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
bine-nteles ca dragalim si ceilalt sarbatorit care mai are un picut pana sufla in lumanarica de pe tort Dragos, bebe de Provista

si multumim

AMR 1 LUNA

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

1 AN

LUANA

LA MULTI ANI!!!

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

si pentru ingerasul Alma

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput