Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

La multi ani, Luana!
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, norocoasa, alaturi de cei din familia ta, sa le dai satisfactii tuturor si sa fii iubita de toata lumea! Si daca ai reusit pana acum sa ii faci pe cei din jurul tau sa fie mandri de tine, fara ca tu sa realizezi asta, cu siguranta vei reusi sa o faci si de acum incolo, cu usurinta si succes, ca esti o fetita mare, mare mare!Te iubim si te pupam!

Alma...o rugaciune in ceruri zboara catre tine, vei fi in sufletele tutoror mereu!

Ayla-Absolutul e deja in casa ta...l-ai cunoscut si iti apartine, sa fii mandra de ceea ce ai realizat si sa fii convinsa ca puterile tale sunt nemasurate, esti o mama de nota 10! Multumim ca existi printre noi!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Felicitari fetelor care s-au apucat de treaba cu bb2 ...si mult succes!
Ma duc si eu la nani, deja pe Nicho l-am hranit si l-am readormit, acum e randul meu!
Noapte buna bebici, un pupic mamici!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Luana! Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si fericita. Noroccul sa te insoteasca si sa te protejeze ingerasii asa cum au facut-o acum un an.

Ayla voiam sa-ti spun multe. Pana la urma cuvintele nu se aduna asa cum vreau cu adevarat. Stiu ca jumate din tine e fericita si jumate va fi intotdeauna trista in aceasta zi. Stiu ca e o zi de bucurie si tristete nemasurata. Durerea pe care ai purtat-o tu e cea mai crunta durere si esti un om puternic ca ai dus-o atat de frumos si cu credinta in mai bine. Sa-ti dea DD tot binele lumii si sa ai parte de acum inainte numai de fericire. O floare pt Alma ( nu ti-am zis niciodata dar una dintre strabunicile mele a avut numele Alma. Era tataroaica si s-a botezat din dragoste. Atunci si-a schimbat si numele in Florica.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Luana-La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

In noaptea de 19-20, Claudiu a dormit cu noi. La mine in brate mai exact. Statea ghemuit la pieptul meu, prin draperie batea lumina, nu era complet intuneric, stateam sprijinita intr-un cot si ma uitam la el. M-am indragostit de copilasul asta de cand l-am cunoscut. Avea ceva special. Am fost la inceput prieteni de joaca...pana mi-a spus prima data mami. Si in noaptea aceea, m-am gandit ce trasforma o femeie in mama. Poti iubi un copil pe care nu l-ai purtat in burtica. Uite asa simt si mamele care adopta. Claudiu nu a crescut ca Luana in burtica mea, dar a crescut in anii astia in inima mea. Nu stiu, faptul ca-l iubesc sau faptul ca ma iubeste, ma face sa fiu eu mama lui. Sau amandoua. De fapt iubire e ceea ce simti, si nu ceea ce primesti. Sunt momente de intimitate intre mine si Clau, cand ma tine in brate, si eu pe el, si am exact sentimentul ca mi se umple sufletul.
Si da, avea dreptate Alex cand a spus ca urmaream ceva cand mi-am dorit un copil al meu. Dar sigur nu se referea la acelasi lucru. Si am primit. Am primit ceva ce nu avem si ceva ce el nu va cunoaste niciodata. Cand o tin pe Luana in brate, simt ca ma intregesc. Sunt ca un puzzle caruia ii completezi ultima piesa. Nu am fost niciodata atat de apropiata de cineva, poate atunci cand, eu fiind bebelus, eram in burta la mama mea, cum am fost cu Luana 7 luni de zile. E ceva ce nici macar un tatic nu poate intelege. O privesc cum doarme, ii ating manutele ei micute si ma gandesc ca alea le-am facut eu. Floricica mea, a fost mogarleata mica din mine, pe care o masuram cu ruleta, avea 7,5 cm, apoi 11. Am tinut-o prea putin in mine, dar destul cat sa o iubesc pt toata viata. De aceea o tin in brate in continuare si nu-mi vine sa-i dau drumul.
Cum a fost anul care a trecut? Complicat. Si plin. Cu evenimente, cu emotii, cu realizari. Astea trebuiesc rememorate. De la copilasul prematur de 1,160 a ajuns la 7,200 kg+ si 70 cm. A crescut 6 kg intr-un an. M-am simtit o mama denaturata mult timp, ca n-am fost capabila sa-mi ating visul: sa am copilul meu. Dar daca am nascut prematur nu inseamna ca nu mi-am atins visul. Luana e dovada ca am facut-o chiar foarte bine.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

acum un an au coborit, din stele,
urmind calea lactee,
doua suflete pereche ce cautau o cheie!

printre astri se dusese vorba,
ca-ntre cumetre:
monica vrea doua fete.

doi ucenici ingeri se prezentara
si se rugara:
dati-ne-o noua ca mama.

indeplinita fiind rugaciunea,
la drum plecara...
alunecind pe-un nor.

acasa, monica visa.
in brate claudiu o tinea
si luna, cu-o raza, le zimbea.

gata, am ajuns:
aici sta mamica noastra,
zise alma.

nu, hai sa mai stam,
e asa de frumos in lume,
zise luana.

pentru mine lumea incepe aici,
linga mama... mergem!
nu, alma, te rog, e prea devreme!

mama trebuie sa se odihneasca,
sa se pregateasca;
si nu uita ca ne trebuie cheia!

bine, am inteles, luana:
tu piruete vrei
in jurul lumii sa dai... atunci stai!

eu merg,
pe mami s-o trezesc,
si s-o dragalesc,

cheia iubirii depline sa mi-o dea,
sa fac cale-ntoarsa,
si sa am steaua mea.

asa zise alma,
ingeras grabit,
instelat si mic.

luana, intristata,
intelese...
si aripile ei le oferi,

sa aiba alma spor,
sa zboare inapoi,
spre steaua ei de-amor...

si cazu!

a prins monica in zbor,
un inger calator,
fara aripi.

un altul a dat tircoale,
a facut spirale,
si-a ametit-o.

cheia dragostei de mama,
eterna,
monica a cedat-o.

alma a plecat,
luana a ramas,
monica e rupta-ntre ele.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza la cafea...am avut o noapte..nebuna...Monica..de aia la un moment dat nici nu am mai raspuns
La multi ani Luanei, sa va traiasca si sa va aduca cat mai multe bucurii
La multi ani Almei ca azi e sarbatorita de ingerasi
Sa primesti multe flori astazi..ca o mamica fericita ce esti

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla

La multi ani, sanatate la max si multa bucurie de viata pentru printesa Luana!

O speranta de pace sufleteasca pt Alma!

Un pupic pentru tine, mama minunata!

Siii, un mare mare BRAVO pt Chatonel pentru poezia de sus... m-a uluit cu totul, pentru intelesul acelor ganduri/versuri, pentru curgerea lor armonioasa, si pentru ideea de a-ti darui o poezie azi, de ziua VOASTRA!

Am admirat si pictura Simonei, asa ca Ayla, eu iti soptesc o idee [poate deja ai aplicat-o]: salveaza undeva pe hdd toate mesajele astea minunate de azi, astfel incat, peste ani, Luana sa le poata savura din plin... Stiti voi, tuturor ne place sa privim poze si tot felul de amintiri despre noi cand eram mici...:)

Sa va simtiti bine azi si sa petreceti minunat!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI, LUANA!!!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
poftiti la

Luana . sa cresti mare, sanatoasa, voioasa, voinica, si sa asculti de parintii tai.
Ayla-mami sa ai putere sa-ti cresti copiii frumos (asa cum ai facut-o si pana acum), si poate intr-o zi iti va da DD inca un copil sanatos.
pentru ingerasul Alma voi aprinde o lumanare virtuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am intrat sa ma
Ayla
Luana la multi ani sanatosi si fericiti!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput