Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Ayla nu stiam povestea cu fiul tau |
E o poveste frumoasa...
| citat din mesajul lui cami_05 Nu isi iubesc, uneori, mamele naturale copii atat de mult cum il iubesti tu pe el. |
Atunci e pierderea lor.
Pt mine e un castig. Am un copil pe care il iubesc si care ma iubeste. Un copil minunat, si la cat de greu se fac totusi copiii (mie nu mi-a fost chiar usor, si am esuat...de 2 ori) este un dar.
Si poate ca asa sunt eu, un pic exagerat de afectuoasa.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg sigur, sa inceapa petrecerea ![]() ![]() ![]() sa te vedem si ce ne-ai pregatit bun de papa ca mie mi-e deja foame. ![]() din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() GHIOCICA CU GHIOCEI |
Ok, dam de

si de

si de

sa petrecem impreuna, caci impreuna cu voi am nascut aproape "on line"

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
joanna. e bine ca s-a invatat la olita. asta inseamna ca-i baiat mare.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
joanna27 spune:
am uitat sa va multumim pt urari si sa felicitam si noi sarbatoriti din 27.
Da m-am grabit sa o urez pe Luana.![]()
joanna27 spune:
KEA mersi, ai pm.
MAYA ma bucur ca mai dai cate un semn,vrem si poze .Stai linistita ca nici fimiu la 10 luni nu face mai multe, si am fost la kinetoterapeut cu el si nu are nimic.Nu ia vennit vremea, da recupereaza ei dupa aia.
.
SIMINA am vazut o zambareata ,grasunica si frumoasa.Tinem pumnii la concurs.
maitreyi spune:
bebe mic face astazi 1 an
bebe mic de azi e bebe mare
sa cresti mare, piticule, sa ai o viata plina de zambete nastrusnice cu care sa incanti lumea, sa fii sanatoasa si plina de Iubire. la multi ani frumosi si buni, din care sa ai ce invata, LUANA! 
www.tasteandseecakery.com/yahoo_site_admin/assets/images/HPIM0985.80113948.JPG" target="_blank">ALMA sa ai odihna lina si ingerasii sa iti cante. daca iti este permis, trimite-le parintilor tai mangaiere astazi, in zi cu lacrimi de tot felul

Monica, Alex, va imbratisam cu drag de departe 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
joanna27 spune:
ILINCA , ai o fata foarte expresiva si frumoasa foc.Asa cum am zis ea si Maria au aptitudini de fotomodele.
Ma fetelor ,astea care faceti asa copii frumosi e pacat sa nu mai faceti inca unu.Alea care nu aveti...
Nu mai stiu cine
a zis faza cu Mura si Costel da a fost tare.
.
Referitor la bb2 , eu nu stiu daca o sa am curaj nici peste 2 ani sa am apuc din 1000 si una de motive.As vrea ,da nu am curaj.Chiar nu stiu cum as face fata la inca 9 luni de indoieli,stres ,etc.Si din pacate nici cu varsta nu stau bine ca sa am nu stiu cat timp de gandire.
Asa ca va admir si va ti pumnii.
Si chiar de mamica Karina nu mai stie nimeni nimic?
joanna27 spune:
DYANA multumim de urari si aprecieri.
PT MUTUNEL.
Chiar ma uitam la poze si in unele seamana inca tare copii.
ARIS , nu ma satur sa ma uit la filmuletele cu vitamina, e asa de tonic
.A si te rog sa imi dai mai multe detalii de tiribomba aia ca se uita fimiu la filmulet si tipa si el nu stiu de ce exact da i-as lua si lui una.
GIGILICA, ADEE unde umblati.?? La raport cu voi repede ca scot
.
Gata ma duc si eu la "nani".
Nu inainte de a mai ura inca o data:
LA MULTI ANI LUANA! SA TRAIESTI MONICA.
chatonel spune:
La multi ani, Luana mica(cum zice mami), la multi ani tie, cea mai mare dintre ghiocei si mai curajoasa dintre ei!
La multi ani fiicei tale, Ayla, ai o comoara linga tine 

Sa chefuim asadar, ca doar de-asta sintem pe-aici 
Si sa bagam niste agitate, ca sa invioram atmosfera, sa ne amintim cum era odata, cind asteptam sa vina ghioceii!

Bravo Ayla pentru asa copil frumos! 

Luana, sa cresti mare si frumoasa, copila dulce! 

Un gind pentru Alma 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Nicky09 spune:
Buna seara, cucuiete!
Ilinca- Sophiphi e o dulceata de fata, eu cred ca ar trebui sa o pozezi mai des si s-o pui pe coperta vreunei reviste, poate ti-o vede vreun profesionist...stie el ce sa faca dupa aia.Aprops, parca seamana un pic cu fetita de pe coperta revistei DC, cand are palarie, nu-i asa?Si ce falcutze are...pline de laptele mamei sale!
Aaaaa...si imi place mult covorul cu T & J.
Vazut poze cu Catalin mititelul si scumpelul!
Vazut abia azi albumul lui Vitamina, super actiune, si el mi se pare ca seamana cu baietelul de pe net de la recolta de celule stem, banca de celule...nu-i asa?
Vazuta Maya cea curioasa si draguta si infrigurata.....
si pe Ioana dupa perdea...mai fetelor, nu stiu ce generatie de copii om fi fost noi, dar stiu ca generatia ghioceilor e una de nota 10 din toate punctele de vedere.
Ma duc sa citesc din urma,poate voi ajunge si eu la zi in toiul noptii, oricum astept sa se trezeasca Nicholas.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"