Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg LA MULTI ANI ![]() LUANA! SA FII SANATOASA, SA CRESTI MARE SI SA II FACI FERICITI PE CEI DIN JURUL TAU. IAR TIE FRUMOASA MAMI AYLA ![]() ![]() ,ITI DORESC TOATA FERICIREA DIN LUME PT CA O MERITI.AI TOT CE-SI POATE DORI O FEMEIE. SA-I MULTUMESTI LUI DUMNEZEU PT FAMILIA FRUMOASA PE CARE O AI.SUNTETI MINUNATI CU TOTII SI VA MERITATI UNII PE ALTII.![]() ![]() ![]() PT FIECARE.din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() GHIOCICA CU GHIOCEI |
Multumesc cuscra Mihaela!
Uneori e timpul sa reflectez si ce am si cu ce ar trebui sa fiu multumita...si acel timp e acum. Punctul de rascruce.
Multumesc pt cuvintele frumoase!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
sigur, sa inceapa petrecerea

sa te vedem si ce ne-ai pregatit bun de papa ca mie mi-e deja foame.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg PROVISTA, CE MISTO TI-A IESIT. eu is anti talent ![]() ce faci tinerete? ce face dragos? joanna , ce mare s-a facut "berbecutul" si ce frumos e. face singurel la olita sau e la misto?cami, hai poate n-o fi bai mare la san si trece repede. eu am pus gheata si i-am dat la maria sa suga non stop. si noi tot cu tzitzi adormim. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() GHIOCICA CU GHIOCEI |
multumim !Da face la olita si treaba mare in mod special.El cum avea problema constipatiei in pempers nu reussea ,asa ca de voie de nevoie l-am pus pe olita.
Si face numai la olita, chiar dace se intampa sa fie moale cacuta, atata se strange si se stramba si miorlaie pana il pun pe olita.Acu sper sa il si tina.
Da de Maria ce sa mai zic????

Eu cred ca fotomodel se face si ea si Sophia lui Ilinca.
Ayla21 spune:
Foarte frumos, Simona
Multumesc!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ayla21![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumim de urari...stati ca daca ati inceput atat de devreme, in restul zilei ce faceti? Bis, bis, bis? Multumesc mult! Ma simt in centrul atentiei acum? Este voie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Un buket mare de flori pentru mami! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 LA MULTI ANI!!!!!!! LUANA Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai toata viata frumoasa ca o zi senina de vara si bogata ca o zi imbelsugata de toamna,necazuri putine si care sa treaca repede, multa pace si iubire! A trecut 1 an si nu imi vine a crede , am emotii de paraca face al meu un an. Sa fii sanatoasa si tu MONICA ,alaturi de sot si copii, sa ai puterea sa mergi inainte mereu si sa ramai la fel de minunata ca pana acum. VA IUBIM! mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Multumesc Joanna!

Sigur acest capitol il printez, cum am si capitolele dupa nastere...pt anii cand va creste suficient si va stii ce iubita a fost inca de la inceput.

Light a candle for Alma
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Aoleo, fetele, am inceput party-ul cam devreme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumim de urari...stati ca daca ati inceput atat de devreme, in restul zilei ce faceti? Bis, bis, bis? Multumesc mult! Ma simt in centrul atentiei acum? Este voie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
Nu e deloc dreveme, uite cat e ceasu?!!!
PAI AZI ESTI IN CENTRU ATENTIEI SI MAMICA FRUMOASA SI PRINTESA LUANA.
Nu asa e normal?
cami_05 spune:
Ayla nu stiam povestea cu fiul tau
, oricum faptul ca il iubesti atat de mult... e ceva. Nu isi iubesc, uneori, mamele naturale copii atat de mult cum il iubesti tu pe el.
mihaelacg mersi pt incurajari, am amanat luarea antibioticului pana maine, vedem cum ma prezint 
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui denisamada![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Luana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Multumesc Denisa Madalina!

Light a candle for Alma
provista spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg PROVISTA, CE MISTO TI-A IESIT. eu is anti talent ![]() ce faci tinerete? ce face dragos? |
ma bucur ca a iesit ceva, ca m-am cam chinuit,a iesit mai tarziu de ora 12 fix. eu pe net putin sa nu ratez felicitarile ptr sarbatorita zilei iar dragos doarmeeeeee.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
LA MULTI ANI