Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
si fa-ti curaj. Daca iti mentii parerile despre momentul oportun de concepere a lui bb2, s-ar putea sa mai trecem printr-o odisee impreuna.

Care e momentul ala? Daca ma mai asteptati cam 2 ani, cred ca ma bag si eu la o odisee nou.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

1 an jumate. Hai, facem media si poate ne potrivim.

No, mie nu curajul imi lipseste. Problemele sunt:
1 - tre' sa ne reechilbram financiar
2 - tre' sa-l pacalesc pe sotz, ca el nu are curaj (da' l-am pacalit o data, l-oi mai pacali eu inca o data... ca a iesit faina prima pacaleala)
3 - tre' sa ajung si eu cu docul intr-un punct oarecare (nu zic la final, dar macar intr-o forma coerenta)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, da-i incolo de medici. Hai la Baia Mare, ca pediatra noastra e super (pediatra, nu dna Ficatzel!). Auzi tu, somnifer si dopuri in urechi. Sper ca e castrat doctorul ala si n-a apucat sa se inmulteasca
Floric, nustiu daca te referi la nr. pozelor cum le-a numerotat webshotul sau cum le-am numerotat eu, dar eu in asta vad o maaare asemanare:
http://family.webshots.com/photo/2958043090104495880hozHzn

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetele, am uitat sa va arat cu ce ne jucam noi acum. (a primit Clau de ziua lui)

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Seara buna!!! Ce fac fetele ?
Intram si noi sa va salutam, din pacate iar ratez intalnirea de la Verde Cafe , pt. ca vineri dimineata plecam la munte la Predeal, este ziua nasei si a facut rezervare la o cabana.
Ayla (Monica) ii urez si eu printesei Luana, LA MULTI ANI , sa fie sanatoasa si norocoasa toata viata ei alaturi de mami, tati si fratiorul ei!!! Maine nu stiu daca o sa pot intra asa ca am trimis urarile putin mai devreme.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Imi cer scuze ca scriu un mesaj si, apoi, dispar dar nu ma lasa...Rasfatatul

Va multumesc tuturor care v-ati spus opinia.

Va intrebati cum si-a dat seama d-na dr. ca Ian e rasfatat; pai, pentru ca, in timpul consultatiei, el tot arunca o jucarie pe jos si eu i-o tot dadeam inapoi zimbind si, evident, fara sa ma supar

Poate, nu stiti dar e al 2-lea dr. care imi spune asa ceva; primul a fost insa...mai dur: copilul sa plinga "linistit" si in voie in camera lui iar eu, ca sa nu ma stresez, sa iau un somnifer usor si sa-mi cumpar...dopuri de urechi
Pe asta din urma eu il stimam tare mult ; inutil sa va mai spun ca mi-am reconsiderat opinia.

Si pentru ca tot incepuram un capitol aniversar vreau sa va multumesc tuturor (cu multumiri speciale pentru Aris, Ayla, Pisigri, Ilinca, Pisik, Anca, Novus, Monnvas) pentru ca am invatat atitea de la voi si la odisee si la scutece; tin minte ca in timpul sarcinii mi se parea ca Bistrita e, cumva, uitata in timp, cind vedeam cite analize faceati voi si citi termeni medicali cunosteati voi Il oripilam pe medicul meu dar mi-am facut si eu (pe principiul "ce face omu', face si maimuta ) toate analizele alea!
De cind am nascut, la fel: medicii de la capitala sint mult mai "la zi", mai ancorati in realitatea medicala a zilelor noastre decit cei de la Bistrita care, cu siguranta, de cind au terminat facultatea, n-au mai citit nici macar un "A".
So, va multumesc inca o data mamici ca sinteti alaturi de mine.

Ooo am si uitat de faza cu rasfatatul , mi-au venit niste vorbe la gura dar ma trezeam cu avertisment asa ca am subscris la ceea ce a zis Ilinca asa de bine precum si toate fetele !!

Si eu ma sint asa de incantata ca fac parte din acest club exclusivist incat nu concep sa treaca o zi fara sa intru macar sa vad despre ce se discuta !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
si fa-ti curaj. Daca iti mentii parerile despre momentul oportun de concepere a lui bb2, s-ar putea sa mai trecem printr-o odisee impreuna.

Care e momentul ala? Daca ma mai asteptati cam 2 ani, cred ca ma bag si eu la o odisee nou.

1 an jumate. Hai, facem media si poate ne potrivim.

No, mie nu curajul imi lipseste. Problemele sunt:
1 - tre' sa ne reechilbram financiar
2 - tre' sa-l pacalesc pe sotz, ca el nu are curaj (da' l-am pacalit o data, l-oi mai pacali eu inca o data... ca a iesit faina prima pacaleala)
3 - tre' sa ajung si eu cu docul intr-un punct oarecare (nu zic la final, dar macar intr-o forma coerenta)

(7.03.2009)

Ma bag si eu la media asta !!

La mine singura problema ar fi varsta, tinand cont ca anul acesta implinesc 35 de primaveri , asa ca nu mai am timp prea mult sa ma gandesc, nu de alta,dar nu vreau sa zica copii ca vine cu bunica la scoala

Ar mai fi lamuritul sotului caruia ii e frica sa nu fie probleme cu bb 2 dar i-am spus ca nimeni nu ne poate garanta nimic doar Dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetele, am uitat sa va arat cu ce ne jucam noi acum. (a primit Clau de ziua lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

eu is tare suparata, pt ca:
1. am sotiorul bolnav, de 4 zile tot ii fac frectii de am facut febra musculara si tot nu-i trece ce are
2. am luat un 4 cat mine de mare, dar asa-mi tebuie. am "primit" un referat la o materie care stiam ca e mai "soft", anul trecut luand 10 la acelsi prof(pe contributia mea ce-i drept)
3. ma doare capul ca nu stiu cum sa le mai impac pe toate. curatenie, mancare,calcat, bb si scoala.
leloooooo, tu cum te descurci fata draga? sau monvas, si mai era cineva, dar am uitat.daca nu dau dizertatia in vara alta data sigur nu gasesc timp.offfffff

mi-ar prinde bine o menajera.
aaaa, si am cazut si pe scari. duminica seara cand am venit de la petrecerea nanutei, eram asa disperata sa ajung mai rpd la maria, ca eu desteapta m-am gasit sa urc cate doua trepte odata. si in viteza mea am sarit o treapta, si m-am scurs pe langa balustrada.

asta ca sa fie setul complet.
ma plang si eu la voi ca stiu ca voi ma credeti.
ma bag la ceva recuperari, ca in seara asta nu mai am chef de facut "teme".

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mihaela, io am scris dizertatia in aprox. sapt (citisem vreo luna inainte) in care zilnic statea altcineva cate 2-3 ore cu bb (sotzul sau mama).

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Bianca Stephanie, bebe de Karina26
Stefan, bebe de Ramona7575

LA MULTI ANI! si de la noi

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput