Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu mai am rabdare pana la ora 0 ca sa ii urez LUANEI la multi ani Sa fii sanatoasa, minune mica, si sa le umpli sufletele parintilor tai!

Am trecut si pe la Alma

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Fetelor sunt disperata!!!!!
Mi s-a inrosit intr-o parte sanul (de marimea unei monede de 50 bani), e un canal lactar, am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca daca persista roseata sa iau antibiotic Cefaclor pt ca am facut mastita. Eu m-am documentat iar la mastita trebuie sa se intareasca locul inrosit dar la mine nu e.
Nu stiu ce sa fac!!!!!!!! Mi-e frica sa iau antibioticul, daca pateste micuta mea ceva?????
Ce ma sfatuiti???

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aaaa. Azi am avut si primul accident de motorash: un cap de gresie. De ceva vreme o tot pomenesc pe Aris, toata ziua buna ziua. Probabil de cand a inceput si fiu-meu sa nu mai stea locului. Am invatat sa pun un pampers in pozitia 4 labutze, da' poate ma sfatuiesc si pe mine mamicile cu experienta in domeniul patrularii patrupede: cum pana mea inchizi un pampers cand patrupedul e in miscare???

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu mai am rabdare pana la ora 0 ca sa ii urez LUANEI la multi ani Sa fii sanatoasa, minune mica, si sa le umpli sufletele parintilor tai!

Am trecut si pe la Alma

(7.03.2009)

Multumim!
Pana la fix un an mai e aproape o zi. S-a nascut la ora 21,16.
Sotul meu cel rebel a ajuns acasa abia in urma cu cateva minute. Si nu, n-a fost la bowling.
Si pt iertarea pacatelor mi-a adus un buchet de trandafiri.
La noi asa e obiceiul, sa primeasca flori si mama de ziua copilului.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
cum pana mea inchizi un pampers cand patrupedul e in miscare???

(7.03.2009)

O sa inveti sa-l schimbi si mergand in picioare, si fara sa-i mai dai hainutele jos, si in parc la joaca...eeee...asta e meseria, dom-le.

Cami, eu nu mai alaptez si nu stiu, nu am avut probleme. Sper doar sa nu fie atat de grav. Daca dr ti-a zis, urmeaza-i sfatul. Cefaclor se da si la bebelusi la infectie, nu-i faci rau la bebe. sau eventual mulgi si nu-i dai laptele cat iei antibioticul.
Multa santate!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am vazut-o pe ioana (monique)care-i da de treaba mamei cu stransul jucariilor.

maya, creste asa frumos. felicitari simina pt asa o printesica frumoasa.

sophiphi............ e besiala. deci: e mortala poza cu degetelul in gurita, pozele cu mot, pozele cu manole, pozele in care doarme...ce mai, toata fatzuca ei e bestiala. cu ochisorii aia....e frumoasa rau si delicioasa. iti vine sa musti din ea. sa stii ca am strans din dinti cand am vazut pozele.
si da floric, ai dreptate, si eu zic ca-i toata ilinca.

monvas, lucrarea de dizertatie pot spune ca e gata in proportie de 80 %. am facut in primul semestru un proiect de nota 10, si cred ca ala ramane ca lucrare.
pe tati nu ma pot baza, sper sa o "mobilizez" pe mama mea.

a, l-am vazut si pe catalin cum a adormit. e bestial.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

cami, pe langa pata rosie mai e ceva? ca si eu m patit asa ceva, dar aveam si sanul tare. am exprimat sanul si am pus gheata. mi-a trecut fara antibiotic.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Luana!Ayla sa -ti traiasca cei 2 copii si tu si sotul sa aveti putere si nadejde sa treceti peste tot ce a fost rau si sa o luati de la capat pt ca ...sunteti facuti sa fiti parinti!

O ruga si pt Alma!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

1 AN

L U A N A

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

La multi ani Luana!Ayla sa -ti traiasca cei 2 copii si tu si sotul sa aveti putere si nadejde sa treceti peste tot ce a fost rau si sa o luati de la capat pt ca ...sunteti facuti sa fiti parinti!

O ruga si pt Alma!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Multumesc Irina! Ce surpriza.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput