Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 10
Monnvas spune:
INAPREDA de vreo 2 zile vreau sa zic ceva si uit. Pediatra lui Ian e opimista: zice ca o sa fie rasfatat pana la 18 ani, adica la 18 ani ii trece. Mie nici acum, la 25, nu mi-a trecut ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
m_monique spune:
revin cu subiectul intalnire. am facut rezervare la verde cafe pentru vineri, 29 ianuarie, ora 17.
daca aveti obiectii legate de ora va rog sa-mi spuneti pana maine dimineata.
inapreda spune:
Imi cer scuze ca scriu un mesaj si, apoi, dispar dar nu ma lasa...Rasfatatul ![]()
Va multumesc tuturor care v-ati spus opinia. 
Va intrebati cum si-a dat seama d-na dr. ca Ian e rasfatat; pai, pentru ca, in timpul consultatiei, el tot arunca o jucarie pe jos si eu i-o tot dadeam inapoi zimbind si, evident, fara sa ma supar ![]()
Poate, nu stiti dar e al 2-lea dr. care imi spune asa ceva; primul a fost insa...mai dur: copilul sa plinga "linistit" si in voie in camera lui iar eu, ca sa nu ma stresez, sa iau un somnifer usor si sa-mi cumpar...dopuri de urechi 

Pe asta din urma eu il stimam tare mult
; inutil sa va mai spun ca mi-am reconsiderat opinia.
Si pentru ca tot incepuram un capitol aniversar vreau sa va multumesc tuturor (cu multumiri speciale pentru Aris, Ayla, Pisigri, Ilinca, Pisik, Anca, Novus, Monnvas) pentru ca am invatat atitea de la voi si la odisee si la scutece; tin minte ca in timpul sarcinii mi se parea ca Bistrita e, cumva, uitata in timp, cind vedeam cite analize faceati voi si citi termeni medicali cunosteati voi
Il oripilam pe medicul meu dar mi-am facut si eu (pe principiul "ce face omu', face si maimuta
) toate analizele alea! ![]()
De cind am nascut, la fel: medicii de la capitala sint mult mai "la zi", mai ancorati in realitatea medicala a zilelor noastre decit cei de la Bistrita care, cu siguranta, de cind au terminat facultatea, n-au mai citit nici macar un "A".
So, va multumesc inca o data mamici ca sinteti alaturi de mine.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
denisamada spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas si fa-ti curaj. Daca iti mentii parerile despre momentul oportun de concepere a lui bb2, s-ar putea sa mai trecem printr-o odisee impreuna. |
Care e momentul ala?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cami_05 spune:
Ayla te admir pt ca ai avut puterea sa treci prin toata suferinta pe care ai avut-o si pt ca ai adoptat un copil, eu amanam decizia asta. In cazul in care nu ne reusea tratamentul din Ungaria era singura solutie.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Ayla te admir pt ca ai avut puterea sa treci prin toata suferinta pe care ai avut-o si pt ca ai adoptat un copil, eu amanam decizia asta. In cazul in care nu ne reusea tratamentul din Ungaria era singura solutie. ![]() ![]() ![]() ![]() Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
Oh, nu, Cami, multumesc pt cuvintele tale, dar chiar te inseli. Nu am trecut prin suferinta ci probabil ea prin mine
(spun asta pt ca daca era asa as fi depasit deja demult unele etape) iar Claudiu era copilul meu deja, devreme ce l-am adoptat legal prima data pe tatal lui.
(probabil nu stii povestea, Claudiu este baiatul sotului meu, si a fost crescut in primul an de tati).Multumesc!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Va intrebati cum si-a dat seama d-na dr. ca Ian e rasfatat; pai, pentru ca, in timpul consultatiei, el tot arunca o jucarie pe jos si eu i-o tot dadeam inapoi zimbind si, evident, fara sa ma supar |
Da, si daca joaca unui copil este numita rasfat, repet, atunci e ok ca orice copil sa fie rasfatat. Si eu am doi copii rasfatati la casa mea si SUNT MANDRA de asta!

| citat din mesajul lui inapreda copilul sa plinga "linistit" si in voie in camera lui iar eu, ca sa nu ma stresez, sa iau un somnifer usor si sa-mi cumpar...dopuri de urechi |
Doamne ce idei au doctorii astia. Cine le cere parerea?

De ce am mai facut copii, daca i-as lasa sa planga singuri in camera lor...auzi, dopuri de urechi si somnifere...nu stiu daca sa rad sau sa ma enervez. pai nu era mai simplu un prezervativ la momentul potrivit si nu mai erau "atat de mari" probleme?
Astia fac parte din categoria care nu-si merita copiii...parerea mea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui inapreda cu multumiri speciale pentru Aris, Ayla, Pisigri, Ilinca, Pisik, Anca, Novus, Monnvas) pentru ca am invatat atitea de la voi si la odisee si la scutece; |

Sper ca te-am invatat numai lucruri bune.
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas INAPREDA de vreo 2 zile vreau sa zic ceva si uit. Pediatra lui Ian e opimista: zice ca o sa fie rasfatat pana la 18 ani, adica la 18 ani ii trece. Mie nici acum, la 25, nu mi-a trecut Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |

Super tare!
Dar ala e rasfat bun, sa stii, ala care ramane si peste 25 de ani. ca si doritul in brate sau jucatul cu papucelul.
Stati sa vedeti ce urmeaza
o sa priviti cu melancolie perioada cand bebe vroia doar un papucel pe care il arunca pe jos.
Iar noi chiar am trecut usor peste perioada lui "nu" a datului cu fundul de pamant, si care or mai fi fost si nici nu am stiut.

Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Denisa Madalina, Novus, Ramona, Monica va multumesc!

Light a candle for Alma