FIV 1

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ralu,asa de repede??!!??Nu-mi vine sa cred ca mai este asa de putin si iti face ET.
Anemona,Cored...voi ati inceput deja tratamentele?
Raluca,tu cate saptamani ai facut puregon?Eu de ce am facut 5 saptamani la primul FIV?
Denisa,Monica va tin pumnii stransi!Asteptam vesti bune de la voi peste 2 saptamani.

MAINE ESTE ZIUA FETITEI MELE.IMPLINESTE 2 ANI.NICI NU-MI VINE SA CRED CA AU TRECUT DEJA 2 ANI.VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU URARI.

SILA TOATE!!!!!!!!!!

Gabi si Simona 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani Gabita pentru Simonica. Sa creasca mare si sanatoasa in primul rand si sa va aduca numai bucurii.

Denisa si Raluca va tin pumnii si o sa vedeti ca dati de baut cat de curand.
Tizo si tie iti tin pumnii si cu siguranta imi vei spune ca esti . Stiu despre ce test vorbesti. Imi scapa si mie numele. L-am facut cu ceva timp in urma nu anul asta si era OK dar asta este singurul pe care nu l-am repetat, asa ca o sa il fac si pe asta. Cine stie poate asta este. Desi sa fiu sincera am foarte mare incredere ca Bunutul nu m-a uitat si o sa imi trimita si mie un bebe.
Va pup pe toate si astept numai vesti bune,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

La multi ani Simonica, sa cresti mare si frumoasa, sa-ti traiasca Gabito.
Monica, Denisa bafta multa,multa si mult noroc.
Karula deci ai incepit, ma bucur si-s aici, deci veti fi 3 care ne tineti la sfarsitul lunii cu sufletul la gura, vreau numai vesti bune de la voi, D-zeu sa fie cu voi si sa va implineasca marele vis.

Monica-Elena foarte bine faci ca astepti cateva luni si poate apare si bebeul mult asteptat, mult noroc si tie. Eu sunt in asteptarea menstrei dupa metroragia avuta si o sa merg la dr. sa vad ce zice. Cred ca aman fiv-ul pt.la primavara.

Anemona tu in ce stadiu esti? Nici un semn de viata nimic?Pe cand punctia?

Va pupic pe toate si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pia si bafta si tie!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Multam Monica si tie bafta si .
Cred ca Monabb a iesit din punctie, m-am rugat pt.ea.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

LA MULTI ANI!Pentru SIMONICA,sa-ti traiasca Gabito,sa ai grija de ea sa creasca mare si sanatoasa.
Va multumesc fetelor pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat.
As da oricand de baut pt. bebe,Monica-Elena si cred ca toate am face lucrul asta.
Raluca,ce ma bucur in sfarsit faci si tu ET!Sa de-a Dumnezeu sa se prinda bebei si sa ne dai vestea cea mare.
Monica asteptam sa ne spui cate ovule ai avut.Maine sa ne spui cati embrioni ai si cand urmeaza ET.In mod normal, la tine dupa cate zile de la punctie, urmeaza ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Monica,iti tinem pumnii si eu si Simonica cea mititica.Sa dea Dumnezeu sa reusiti toate!
Toamna se numara bebicii!!!!

si!!!!!!!!!!

Gabi si Simona 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Gabi,LA MULTI ANI Simonei, sa fie sanatoasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii!

M-am gandit si eu la tine, Monica, dimineata asta. Sper ca totul a decurs bine.
Raluca, ce bine ca mai ai numai 2 saptamani! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Cu drag,
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabi, sa-ti traiasca Simonia si sa va umple viata de fericire si bucurii. Si mai ales sa ii aduci un fratior sau surioara cit mai curind.

Monica, ne tii asa pe ghimpi? Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Gata, am ajuns acasa fetelor. M-am calificat in finala mare cu 9 ovule. Nu e prea mult dar toata lumea imi explica ideea cu calitatea.
La punctie din cei 18 sau mai multi foliculi , a scos 14 ovule pe care apoi le-au sortat pt ICSI si au ramas 9 (precum elefantii).
Acum urmeaza asteptarea. Abea vineri dimineata ne suna sa ne spuna cati embrioni si cand facem transferul (ziua 3 sau ziua 5).

Va multumesc din suflet la toate, s-a vazut ca mi-ati tinut pumnii si v-ati rugat pt mine. Sincer, punctia a fost mai usoara decat mi-am inchipuit (credeam ca o sa ma doara mai tare). Apoi m-au tinut 2 ore in pat si a fost totul bine.

Acum nu-mi trebuie decat sa se faca 9 embrioni si toti buni si frumosi!

Sunteti niste dragute toate si astept vesti de la fiecare. Pana acum la final de luna suntem 3 (eu, Denisa si Raluca-ma bucur tare ca s-a potrivit bine cu ciclul natural). Nu prea avem vesti de la Cored si Anemona. Restul inainte cu analzele si tratament la primavara.

Va pup si inca o data, merciiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput