FIV 1
Raspunsuri - Pagina 10
gabid spune:
Poate ca va fi bine!Am inteles ca spermatozoizii se introduc intr-o solutie prin care se intaresc...sparmwash parca...Problema si la mine este trompele lungi...Uf!La sotul meu problema e mai grava in sensul ca are mobilitate 30% dar din 30 % doar 10 % sunt forme normale.O sa incep tratamentul naturist si la el.Am inceput cura de slabire tot la el pt ca are si ceva mai multe kg in plus si grasimea papa testosteronul care produce spermatozoizi.Am inteles ca o spermatogeneza dureaza 3 luni.Noi avem 3 luni de pauza dupa ce in primavara am facut 3 luni de tratamente naturiste.Cand venim in Bucuresti in Noiembrie o sa-l pun si pe el sa faca o spermograma si o spermocultura la Medsana.Chiar sunt curioasa ce mai este acum!
si
Gabi si Monica 2 ani .
anis spune:
Sotul si le-a facut tot la Medsana..eu mi-am facut secretia la Medicover ,ca era mai aprope de servici...dar sambata m-am dus si mi-am facut-o din nou, dar la Medsana!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Eu zic sa incerce tratamentul care ti l-am scris...are in componenta si spirulina si testosteron...poti incerca,poate merge ...la al meu a mers..stii cum e....difera de la om la om!
AniS
Monica-Elena spune:
Bafta multa Monica maine. Maine este Sfanta Paraschiva si sunt sigura ca te va ajuta si ne vei spune foarte repede de o Monicuta .
Multe pupicuri tizo,
Monica
Pia spune:
Denisa si tu esti in "focuri" saptamana aceasta, iti tin pumnii si de data asta astept vestea cea mare, bafta multa si D-zeu sa fie cu voi.
Monica-Elena tu ce faci draga mea, in ce stadiu mai esti?
Gabito parca saptamana aceasta face Simonica 2 ani, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aibe un drum bun in viata si sa va bucurati de ea si la anul un fratior cat mai repede.
Pupici
Monica-Elena spune:
Pia draga eu am renuntat la tratamentele de stimulare. Am vazut ca nici unul din noi nu e "defect", asa ca lasam soarta sa decida. Acuma iau tinctura de vasc si atat. Sper doar ca acolo sus sa ne iubeasca si pe noi cineva...........
Tu ce faci?
Gabita la multi ani ptr Simonica
Monica
Cloe spune:
Monica si Denisa,
va doresc din tot sufletul mult mult succes! Denisa, asteptam sa ne scrii exact cand e punctia.
Monica o sa ma gandesc la tine maine!! Nu doare punctia, ca esti sub anestezie generala, iar dupa-aceea dor ovarele, dar nu insuportabil. Sa intrebi ce calmante poti sa iei dupa punctie (cred ca iti zic ei inainte sa intrebi). Mie mi-au zis sa iau Tylenol, dar nu mi-a trebuit sa iau decat o data.
Noi suntem bine.
Va pup pe toate.
Cloe
monbb1 spune:
Merci mult fetelor pt incurajari si urari. Simt ca chiar am nevoie maine.
Gabi: Aici mi-au dat sa fac injectia duminica seara la ora 22 , luni nu fac nici o injectie si marti dimineata e punctia. Calculeaza ei , presupun. Tot tratamentul sr fii durat cam 6 sapatamni (2 de marvelon, 2 supresie, 2 stimulare) dar a mers ceva mai repede, pe 5 sept am inceput Marvelonul, pe 20 Sept. Suprefactul si pe 3 Oct. Pergonalul.
La Multi Ani din nou pt Simona, sa fei sanatoasa si fericita.
Cloe: Merci, chiar ma gandeam daca doare tare punctia. Dar aici cred ca face anestezie locala. O sa intreb dar cred ca tot Tylenol pot sa iau. O sa raman acasa maine dupa punctie.
Denisa: Bravo, ma bucur de rezulatele tale. Au dimensiuni bune, deci clar saptamana asta faci si tu punctia. Suntem chiar deodata cu FIV-ul.
Wow! M-am intors sa vad daca tu m-ai intrebat de ICSI si am vazut ca ai scris ca vineri e punctia. Super! Iti tin pumnii, dar mai vorbim pana atunci.
Da, fac ICSI pt ca problema noastra e sperma sotului, cifrele sunt proaste si ne-au spus ca trebuie ICSI.
Tizo,Monica-Elena: F bine faci ca mai incerci natural, daca nici unul nu aveti probleme, trebuie sa iasa. Ai facut insa testul acela daca ovulul cu spermatozoidul se resping sau nu. Din pacate imi scapa complet acum cum se numeste, poate stie o alta fata, daca nu si te intereseaza, spune-mi si ma uit prin hartii. Altceva nu vad ce-ar fii daca voi sunteti ok, si atunci nu trebuie decat sa insistati.
Merci mult inca o data si sa auzim de ochisori la toata lumea
Corina G spune:
Monica si Denisa, mult mult mult noroc, dragelor. Va tinem pumnii sa iasa cu ochisori!!! Doamne ajuta.
Tineti-ne la curent! Va pup,
karula spune:
Salutare!
Monica maine sunt cat mai "alaturi" de tine! E o zi mare si urmeaza, asa cum zicea si Gabi, o perioada tare frumoasa! Sa te ajute Dumnezeu si sa fiti curajosi si voiosi maine! Abia astept sa ne scrii ce-ai facut.
Si tie Denisa vad ca iti merge mult mai bine ca data trecuta. Ne dati emotii saptamana asta, fetelor!
Eu am avut o vreme super la munte, m-am si bronzat putin, a fost exact ce aveam nevoie, caci azi am inceput tratamentul cu Cyclo-Progynova. E a doua zi de ciclu, iar miercuri dimineata merg la eco sa masoare endometrul. Peste doua saptamani fac ET. Atunci o sa am nevoie de vesti bune de la Monica si Denisa.
Denisa, endometru trebuie sa aiba in jur de 10mm, asa ca esti in grafic. Sunt asa de fericita ca nu mi-a facut figuri ciclul si a venit numai bine sa fac ET imediat dupa ovulatia naturala. Am mare incredere.
Inca o data bafta MonBB!!!