FIV 1

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Poti fi purtatoare,Anis!Eu de ex sunt purtatoare a unei infectii in gat .Am facut antibiograma si asa mi-a iesit.Orice tratament as face nu imi trece.Daca esti purtator nu dai la altul.Asa e la mine.
Mie la analiza secretiei mi-a iesit urme de candida f.slabe.Pt siguranta mi-a dat poliginax.Problema urata e cu echerichia coli care ne prea stiu ce'i cu el si in ce sens influenteaza o sarcina.Astazi termin tratamentul pt el cu antibiotice.
Dupa ce imi termin analizele luna aceasta vreau sa incep si eu tratamentul liviei cu ceaiuri.Stiu ca face bine.Noua ne trebuie estrogen suplimentar pt reglarea organismului.Parca pulberea din seminte de marar avea efect estrogenic.
Am scris pe subiectul Denisei cu cretisoara ce tratament fac deja eu.Cred ca am si o imunitate f.scazuta.

Gabela tu ai analize super!Eu nu cred sa ai probleme!

Noi cu analize mai slabute o sa ducem destul de greu sarcina. Dar daca eu am reusit trebuie sa reusesti si tu Anis si sa numai fii suparata...Si eu eram exact ca tine,inebuneam cand aflam ca cineva a nascut sau e insarcinata.Chiar si acum reactionez la fel.

Anis,ai facut eco?Cum sunt foliculii?

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabi....
Nu am fost la eco inca, e prea devreme..Ma duc miercuri acum pe 15..atunci voi fi in ziua a 11-a.
Eu i-au deja , tinctura de marar(pana in ziua a 21-a) plus oestrogel, pt reglarea estradiolului.
Gabi, sa dea Dumnezeu sa reuseasca toata lumea....ma gandeam..de abia astept o veste buna.."de la fetele vechi din bransa".....ca sa zic asa...care se chinuiesc de mult timp!
De problema ta, cea cu "coli" sa zic asa...eu nu stiu mare lucru...

Si chiar daca as fi purtatoare,asta afecteaza o eventuala inseminare, adica pot sa o fac sau nu?

Gabela, eu zic sa stai linistita, analizele tale arata tare bine.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

M-ati incurajat teribil spunandu-mi ca analizele mele sunt bune, va ! Dar daca sunt bune si ale mele si ale sotului, de ce nu s-a intamplat nimic la inseminare, pe deasupra si stimulata?! A fost o intrebare retorica...

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Fetelor, m-am calificat in finale!!!
Am facut si a2a ecografie si ne-a chemat doctorul marti, Oct. 14 , pt punctie.
Azi, la ora 22:00, fac injectia de declansare Profasi (sau Pregnyl cum fac alte fete). Maine,luni, nu mai fac nici o injectie, seara i-au o pastila , un fel de calmant, si marti dimineata la 7:30 sa fim acolo, sa ne pregateasca pt. 8:30 - punctia.
Nu-mi vine sa cred!
Nu vreau sa ma gandesc cat doare , cum e...important e sa aiba niste ovule bune si jucausi cu care sa faca embrioni buni!
Sunt teleghidata de cand stiu ca marti e una din zilele mari!

Denisa: Iti tin pumnii maine la doctor, te astept cu vesti.

Va pup pe toate
Monica

Mergi la inceput

Monica,bravo!Mai este un pic!Trebuie sa fii tare!Urmeaza cele mai frumoase momente ale FIV-ului.Cand iti pune embrionasii acolo te simti fantastic!Parca esti in al noualea cer cand stii ca acolo in burtica este ceva al tau...
Monica ,dar cat a durat tratamentul tau?parca a trecut asa de repede timpul!
In Romania cu o noapte inainte se face o injectie pt declansarea ovulatiei si urmatoarea zi se fac punctia.Eu stiu ca am facut-o la 12 noaptea.Daca nu se face in timp util se pierde tot tratamentul.
Gabela,poti fi perfecta si nu se prinde sarcina.Pana la urma e o loterie!Cum vrea Dumnezeu!Eu am fost perfecta si la primul FIv si nu am reusit.Si din cate am inteles acum la un FIV cu embrioni congelati scad sansele si uite ca la mine a fost cu reusita.Sunt fete care au facut FIV sau inseminare si apoi au reusit natural.Problemele la noi sunt din partea sotului pt ca problema mea este minora.
Astazi vorbesc cu Ancar si o sa vad ce tratament sau analize imi da mai departe.
Anis,nu ai nici o treaba daca esti purtatoare!Ti-am spus ca si eu sunt purtatoare de un microb localizat in gat si nu dau nimanui.Copilul meu nu are probleme de acest fel.Stai linistita!
Anis,ti-au spus sansele cu trompe lungi,nu?Trebuie ca sa fie ffff vioi sa ajunga unde trebuie.Eu in afara de trompe lungi am si trompe f.subtiri.Eu nu cred sa reusesc cu o inseminare...nu am facut niciodata...poate ca voi incerca daca nu reusesc la aceste FIV-uri.Palmyrah2002 a facut inseminare .Si ea avea trompe lungi.Nu a reusit dar peste 3 luni a reusit natural.Nu vreau sa te descurajez,sa dea Dumnezeu sa reusesti.Este problema noastra a celor cu trompe lungi.

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor

Monica esti pe ultima suta de metri, Doamne ajuta, iti tin pumnii si-am sa ma gandesc la tine maine, sa dea domnul ca cele 14 zile sa treaca cat mai repede si in 27-29.10 sa ne dai vestea cea mare, multa bafta.

Va pup pe toate si o saptamana buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ma bucur Monica ca esti bine si ca, maine faci punctia.Iti urez bafta si la cati mai multi embrioni.Tu faci si ICSI?
Eu am fost azi la doctor, sunt bine am peste 10 foliculi(ca de obicei nu mi-a zis exact numarul) sunt mari de stangul cel mai mare are 17mm si pe dreptul are 15.Endometru este 7,5 dupa 8 zile de stumulare.Cat trebuie sa fie in mod normal endometru dupa 8 zile de stimulare sau cat trebuie sa ajunga in ziua punctiei?Mi-a zis ca pe joi, vineri e punctia.Ramane sa sune iar sotul meu sa vedem cat mai trebuie sa fac tratament si cand trebuie sa ma duc,deocamdata nu se stie exact cand.

Mergi la inceput

Gabi..stiu problema cu trompele lungi..si la mine sunt lungi si mai sunt si f subtiri , la fel ca tine.

Tu zici ca as fi purtatoare, atunci de ce la spermocultura sotului i-a iesit ca o are (gardenela) si mie nu? Adica i-am dat-o si lui, sau cum vine?

Monica, iti tin pumnii!

AniS

Mergi la inceput

Anis,
Nu stiu exact.La mine infectia este in gat.Este rezistenta la toate antibioticele.Nu se poate trata.Oricum,Marina spunea ca si ea a avut aceeasi problema si a reusit sa ramana insarcinata asa ca nu-ti mai face probleme.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

gabi...ce iti spuneam eu ca la sotul meu acum 8 luni era 15% si acum e 30% e procentul de la cei foarte mobili(spermatozoizi).

Dar cu trompele mele....

AniS

Mergi la inceput