FIV 1

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Moniquetta!!! Sa fie intr-un ceas bun! Ma trec fiorii cand imi aduc aminte de ziua punctiei, crede-ma ca am retrait-o din nou acum, asa cum am facut-o si cu Denisa la prima ei incercare. Ma bucur din suflet pt. rezultatul care chiar te-a propulsat in finala, si mai ales ma bucur ca te simti bine. Dar nu inteleg, daca te suna vineri abia, cum poti sa faci ET la trei zile???
Si Cored, si Anemona vor face punctia la sfarsitul lunii, ca doar suntem in aceeasi oala, nu?
Bafta cat cuprinde in continuare la toate!

P.S. Urarile pt Simonica (zana noastra buna) le rezerv pentru maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Buna seara, fetelor!
Monica, felicitari pt frumusetea de recolta, abia asteptam vestile de vineri. Si pt Denisa bafta multa!!
Eu am inceput stimularea ieri si cred ca in max 2 saptamani va fi ET, asa ca astept cu nerabdare evenimentul. Duminica m-am trezit cu o raceala nasoala, am facut eforturi supranaturale sa-mi treaca intr-o singura zi, stat la pat, ceaiuri, medicamente, vitamine. Acum am mai ramas cu nasul infundat, dar sper sa-mi treaca de tot cat de curand.
Injectiile sunt floare la ureche, chiar m-am mirat ca astazi a fost a doua si eu continui sa nu simt mai nimic la ele. Si ca sa va dau o veste grozava, am jucat la loto niste date care mi s-au parut mie mai importante legate de fiv si am castigat cu 4 numere din 6 (nu e mult, 1.700.000, dar e de bun augur, spun eu). Sper sa fie cu noroc.
Gabita, sa-ti traiasca Monicutza si sa va bucurati de ea si de cel care urmeaza anul viitor, dar pana una alta pune mana si fa un tort mare si trimite-ne si noua cate o felie. Poate ii faci o poza cand sufla in lumanari si ne-o pui aici s-o vedem si noi.
Raluca, Cored, sigur ne vom vedea la ET.
Pupici si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Monica!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai 9 embrioni frumosi si grasi vineri!! Nici nu stii ce ma bucur pt. tine.
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci mult, nu stiti ce bine imi fac urarile voastre. Uiet m-am mai refacut dupa amiaza si acum ma pregatesc de seara caci maine trebuie sa merg la servici.

Stiu Raluca, si mie mi s-a parut ciudat dar asa vor sa sune vineri dimineata , a3a zi, si ma cheama la transfer sau ma anunta i n ce alta zi sa vin. I-am explicat asistentei ca sunt la servici...si mi-a raspuns zambind ca daca e cazul imi vor programa transferul in asa fel incat sa ajung de la servici la clinica. Puteam sa-i mai explic ca si sotul trbeuie sa ajunga...Mai bine sper sa fac transferul in ziua 5. Abea astept telefonul de vineri dimineata.
Si Raluca nu mai rememora punctia, e trecuta la tine (uf! si la mine). Acum toate panzele sus pt transfer (pe 28-29 oct. este daca nu le incurc?)

Apropos, in Romania, au voie sotii sa asiste la punctie, transfer?

Anemona, ma bucur ca inaintezi bine cu tratamentul, iti tin pumnii si sa ne spui pe cand punctia.

Corina, tu ziceai ca intre timp mai faci niste inseminari. Pe cand?

Ma gandeam ca se apropie momentul transferului si as vrea sa recapitulez cu voi ce stiti. Dupa transfer trbeuie sa stai la pat 2 zile? Nu te ridici deloc (doar pt toaleta)? Din lunea care vine intru 2 saptamani in vacanta si o sa evit orice efort dar nu stiu cat timp sa stau la pat.
Si la cat timp dupa transfer iti face testul de sarcina? sau se calculeaza de la punctie?

Pregatiti-va simt ca o sa vin cu tot felul de intrebari!
Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Monica, iti tin si eu pumnii si DOAMNE AJUTA, sa fie dupa cum iti doresti tu:

Mergi la inceput

La multi ani, Simona!!! Sa-ti traiasca, Gabi, sa te bucuri de minunea ta ani muuuulti de aici inainte si sa te ajute Dumnezeu sa mai faci o minune mica, "fratioara" Simonei. Sa petreceti frumos, si, Simona, iti spun un secret: azi ai voie sa faci cate tasnai iti trec prin cap, ca mami n-are voie sa se supere.

Monica, eu sunt hotarata sa stau in pat cu efort minim cam trei zile. Dupa care n-o sa fac in continuare efort (n-o sa mai urc cele trei etaje pe jos...) dar o sa ma plimb, o sa am si o sesiune de comunicari in perioada aia si chiar sustin o lucrare (asta cam la o saptamana), si o sa evit sa stau mult pe scaun. O sa-mi pisez sotul la cap cu "vreau aia, vreau aia" si o sa citesc muuuult, sa recuperez si sa uit de ganduri. Si eu o sa am concediu de la unul dintre servicii, iar la celalalt voi merge cand si cand, ca nu e un program foarte strict.
Pana in 12 merg la Ancar si sper sa mai pot intra sa va spun ce-a vazut la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

la multi ani sanatosi si norocosi, simonica!!! si sa o bucuri pe mama ta pt ca tu esti ingerasul din viata ei; gabi, sper sa va distrati de minune azi, tort, luminarici, cintecele, copii...tare ne-am dori sa fim in locul tau..
pupici pt gabi si moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc fetele mele dragi pentru urari!Simonica este fericita in legea ei!Nu stiu daca intelege prea multe din ziua ei...deocamdata primeste cadouri si toata lumea o pupa.Ii place tare mult ca azi e in centrul atentiei.
Monica,iti doresc sa se faca toti embrionasii si sa fie 9 pana la sfarsit.
Denisa,asteptam vesti bune si de la tine vineri!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc fetele mele dragi pentru urari!Simonica este fericita in legea ei!Nu stiu daca intelege prea multe din ziua ei...deocamdata primeste cadouri si toata lumea o pupa.Ii place tare mult ca azi e in centrul atentiei.
Monica,iti doresc sa se faca toti embrionasii si sa fie 9 pana la sfarsit.
Denisa,asteptam vesti bune si de la tine vineri!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Vesti proaspete: m-am intors de la eco si e totul in perfecta regula. Nici urma de chistulete, iar endometrul in a 4-a zi de ciclu (inca sangerez) este de 7,3. Continuu tratamentul si luni merg la Medsana din nou la eco.
In legatura cu discutia noastra mai veche: s-a schimbat tactica la Medsana, adica ET sa face incepand cu 24 pana pe 29, in functie de cum raspunde fiecare pacienta. Nu mai sunt alea doua zile batute in cuie. In ceea ce ma priveste, oricum coincidea cu ciclul natural, dar acum parca sunt si mai linistita ca stiu ca nu am cum sa rataz momentul cel mai propice. Banuiesc ca si cu punctia se intampla la fel, Anemona si Cored, voi ce stiti de datele fiv-ului?
Deci poate mai am chiar mai putin de doua saptamani si ma simt minunat la gandul ca de data asta toate merg bine, sper pana la capat.

Mergi la inceput