FIV 1

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

La Multi Ani ptr Simona! draga Gabi, sa-ti traiasca fetita, si sa-ti dea Dumnezeu si pe al doilea, ca de altfel tuturor aspirantelor si in special voua, fetelor de pe FIV, mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bravo Monica!!!Ai scapat de punctie si sa dea Dumnezeu sa iti iasa toti 9 embrioni garsi si frumosi.Ce bine ca iti face ET la 3-5 zile?Ai mari sanse, nu ai voie sa ratezi!
Raluca tu ai endometru in ziua a 4, 7,3mm? Ai luat progynova?
Eu aveam in ziua a 8 ,7,5 si ai zis ca e bine ca, trebuie la ET sa fie 10mm,dar am auzit ca ar trebui 12-13.Mai are timp sa creasca?
Daca ai endometru mai mare,e rau?
Inca o data LA MULTI ANI!pentru SIMONICA si tot ce isi doreste in viata sa i se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Gabi, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa.. si poate, cine stie, un fratior in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

De azi dimineata ma chinui sa scriu un measaj...offff netul asta de la serv.merge ca dracu.

La multi Ani Simonica sa cresti mare si frumoasa.
Bravo Monica, ma bucur ca totul a decurs bine.
Raluca nici nu trebuia sa te indoiesti ca nu va fi bne, trebuia sa apara soarele si pe strada ta odata si cu siguranta acolo va ramane, deci incep emotiile...uffff....multa bafta si mult noroc, sunt aici pt.tine si-ti tin pumnii.

Va pupic fetelor, sper sa apuc sa transmit mesajul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Monica, ma bucur f. mult ca totul a decurs bine. Eu am stat in pat 3 zile dupa ET. Stai si tu in pat cat simti ca vrei si ca ai nevoie, dar nicidecum mai putin de 2 zile. La noi la punctie sotul nu a avut voie, decat inainte si imediat dupa ce m-am trezit din anestezie. La ET a fost de fata si a fost tare bine... Sa dea Dumnezeu sa fie bine, Monica!
Raluca, ma bucur si pt. tine ca totul e perfect! Sa fie cu noroc si ET-ul tau!!
Eu nu inteleg cum de inainte nu faceau la Medsana ET si punctie in functie de fiecare. Daca fac dupa programul lor si nu dupa ciclul si raspunsul la tratament al fiecarei paciente, e total aiurea. Chestiile astea trebuie sa fie perfect sincronizate. In sfarsit s-au dezmeticit de cap si fac asa cum scrie la carte.
Va pup pe toate.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci mult , abea astept ziua de vineri sa-mi spuna ca fac ET-ul duminica.
Raluca: tare ma bucur pt tine, o sa fie perfect totul.
Denisa: Sincer nu cred ca grosimea endomentrului e atat de importanta. Altfel nu inteleg de ce mie nu mi l-a masurat niciodata!

Da, ma gandesc sa stau in pat dupa ET , ca sa nu pot sa-mi reprosez dar nu prea mult caci cred ca e bine sa ma si misc, plimbari usoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Grosimea endometrului e foaaaaarte importanta Monica, si sigur ti l-a masurat la fiecare eco. Endometrul trebuie sa aiba (la implant) minim 10, dar mai are si alte caracteristici pe care chiar nu le stiu (e vorba de aspect). Dar e foarte important. El isi modifica grosimea de la o zi la alta, poate scadea pentru ca mai apoi sa creasca iar, tocmai de-aia se face monitorizarea ca sa se prinda momentul propice. DAR: pentru o procedura fiv completa (ca la voi) punctie+ET, endometrul e pregatit foarte bine chiar de trat de stimulare. La mine trebuie pregatit doar el, cu tratamentul pe care il iau (Cyclo-Proginova, o pastiluta pe zi). Si asta contribuie la scaderea sanselor unui ET cu embrioni congelati.(NU E CAZUL MEU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dragele mele,
vi-am scris si ieri un mesaj, dar vad ca nu a aparut .
La mine la servici merge foarte prost internetul ca la Pia, imi vine saa plang ca nu pot sa comunic cu voi.

La multi ani! pt Simonica lui Gabi, multa sanatate, fericire sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Monica, tare ma bucur pentru tine, si pentru Denisa, si pentru taote celelemalte de fapt parca traiesc cu voi clipele voastre spre mult asteptat.
Va tin pumnii!

Karula, Anemona, Raluca, Cored, va urez mult succes si va tin pumnii ca toate sa ne anuntati vesti bune luna viitoare.

Despre mine nu am ce sa va spun atat ca mi-am comandat Maybe Baybe si sunt in ziua 11 si nu apare nici o feriga. Luna trecuta si alte dati ovulatia am avut-o prin ziua 12 cel tarziu. E cam grea problema asta, chiar acum m-am lasat si de masuratul temperaturii ca uite nu mai am chef, mi-am luat-o doi ani destul acum iau pauza.

Mult succes dragutelor,
Va tin pumnii la toate,
Va
Marcela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica nu ne-ai spus daca ti-a dat vreun tratament dupa punctie,ceva antibiotic, calmante sau nu a fost nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Va multumesc foarte mult pentru urari!Moni e bine,s-a simtit grozav de ziua ei...
Va tin pumnii stransi la toate care faceti FIV acum sau spre sfarsitul lunii.
Totusi va mai intreb odata de ce eu am facut 5 saptamani de injectii cu humegon(menogon)si voi faceti doar 3 saptamani?
Astazi am luat sange pt ziua 21 .Iarasi m-au macelarit pt ca nu imi gasesc niciodata venele.Sunt deja vanata la mana.Desteapta de asaistenta de azi mi-a gasit vene in aceeasi mana de acum 2 sapatamani si iar sunt vanata in acelasi loc.
Dupa rezultate mergem la Ancar sa vedem ce spune.

sila toate!!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput