FIV 1

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pentru fetele care au luat medicatia din Ungaria...ati cumparat fiolele in forintzi sau in euro?Ce curs fac ei acolo la farmacie nu e mai rentabil in forintzi?In vama ati declarat fiolele?Nu le confisca daca le gasesc?

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Voi sunteti stresate?Trebuie sa fiti f.linistite si calme!Eu personal nu ma pot inscrie in clubul aspirantelor linistite.Am deja un bb si tot stresata sunt cand ma gandesc la FIV-ul care ma asteapta.Am fost si eu linistita dar nu a fost sa fie!

sila toate!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ah,era sa uit !Eu si Anis ar trebui sa facem clubul celor superstresate!!!

sila toate!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Raluca, m-am gandit si eu ca mi l-a masurat la eco dar nu inteleg d ece nu mi-a spus nimic si d ece nu a scris nimci in dosar. Dupa fiecare oeco imi da dosarul sa-l duc la asistenta si de fiecare data m-am uitat ce a scris in el (numai nr de foliculi). Sper ca stiu ei ce fac!

Denisa: Inainte de punctie mi-au dat un calmant si un supozitor rectal impotriva infectiilor. In timpul punctiei am fost sub perfuzie (am dedus ca era glucoza desi ei ziceau ca e apa in loc de mic dejun!!). Dupa punctie nu mi-au mai dat calmante dar am am putut lua Tylenol (eu am avut crampe cam multe dar cred ca e si pt ca eu am probleme cu digestia). Din a doua zi, marti am facut punctia si azi, joi, am inceput supozitoare vaginale (prometrium - progesteron), de 3 ori pe zi cate 2 supozitoare, deci 6 pe zi.
Iti tin pumnii maine, sa stai linistita, trece si gata , apoi vine partea frumoasa (transferul)!!

Gabi: Cred ca medic. de stimulare au putere diferita si depinde si de cum reactioneaza organismul. Eu am facut 3 fiole de Pergonal pe zi, din 3 Oct pana in 13 Oct.

Numai vesti bune la toate, abea astept sa sune maine de la clinica!

Mergi la inceput

Monica,pe cand ET?La mine a fost dupa 48 de ore.Cred ca iti va face cu blastociti dupa cum se vede.Am inteles ca sansele sunt mai mari cu blastociti decat cu embrioni.

Denisa,iti tin pumnii!Bafta,o sa treaca si probabil ca luni iti face ET.

sila toate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Monica si la mine scriau grosimea endometrului la fiecare eco.Cred ca este importanta la un FIV totusi.Probabil ca stiu ei mai bine ca noi ce fac!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

'neata fetelor

Monica si eu stiu ca grosimea edometrului este f.importanta, probabil l-au masurat ei dar nu ti-au spus, stiu ei ce fac.

Denisa azi are loc punctia, ma voi ruga t.tine sa ai foliculi buni si multi, multa bafta.
Raluca saptamana viitoare este posibil sa faci ET?
Anca tu ce faci de nu dai niciun semn de viata?
Anemona cum stai cu injectiile?

Va pupic pe toate si un wk.placut

Mergi la inceput

'neata fetelor

Monica si eu stiu ca grosimea edometrului este f.importanta, probabil l-au masurat ei dar nu ti-au spus, stiu ei ce fac.

Denisa azi are loc punctia, ma voi ruga pt.tine sa ai foliculi buni si multi, multa bafta.
Raluca saptamana viitoare este posibil sa faci ET?
Anca tu ce faci de nu dai niciun semn de viata?
Anemona cum stai cu injectiile?

Va pupic pe toate si un wk.placut

Mergi la inceput

Scuze fetele pt.cel de al 2-lea meaj dar netul este de vina
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor sunt suparata rau,am avut decat 6 ovule.Luni imi face Et,daca o avea de unde.

Mergi la inceput