LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
yashy spune:
La Multi Ani tuturor licuricilor de azi!!!
Va multumesc de primirea calda. Ce bine-i sa te simti bagata-n seama!! Ia sa chiulesc mai des...
Multumesc si pt aprecieri. Toti copilasii de aici sunt minunati, fara nicio exceptie!!
Irina, Patricia, credeti-ma ca si eu sunt la fel de suparata... Eu sunt cu 3 ani mai mica decat el si arat cu cel putin 5 mai mare... Dar asta e rasa asiatica...
Luis are din ce in ce mai putina pofta de mancare... In afara de iaurtul cu banana si biscuiti de dimineata, mai ca nu mananca nik... Aseara a mancat ceva mai bine. Orez cu tofu. Tofu ii place la nebunie, dar nu pot sa-i dau numai tofu...
andre_ea spune:
Filip Andrei
Anuc, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! Ce repede ai nascut. Super!
Roxana, nu i-am dat copilei inca usturoi, mi-e teama ca n-o sa-i placa.
Irina, oho, si inca ce galerii o sa facem la kk, laude la toata casa de isprava odorului, eventual si cu mostra "live".
Cadia, super petrecere ati facut acolo! Pe mine m-au dat gata pantofiorii imbulinati.
Patricia, dulce foc Vladut.
Asa, sa va zic cate ceva si de Ilinca. Noi suntem acum in "imunizari de la gradi", si fata, da' si io. Mor cand o aud cum fornaie, cum se chinuie sa respire pe nas (imi tin si io respiratia odata cu ea involuntar). Ii dau cu apa de mare si Vibrocil. Febra n-are.
Se plimba prin toata casa ca un om mare care are o treaba precisa intr-o camera anume, mor de drag cand o vad. A inceput sa spuna primele cuvinte cu adresa saptamana aceasta: ctia - la cutia de crema de galbenele, chia - cheia din usa (astea 2 au fost si printre primele cuvinte spuse de Tudor). In rest spune ea mama, tata, dodo (Tudor), uite, papa, da' parca nu mi se pare ca le zice cu adresa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
CADIA spune:
BEBELUSI, LEDI,ANCA, ROXANA, ARRIEL SI TOATE FETELE va multumim foarte mult.
IRINA, tortul a fost de la cofetaria Piticot, Dr Taberei.
Sambata tot acolo va fi facut, tot cu Tweety, dar alt fel
BEBELUSI,e asa de haios Vladutz cum doarme el in scaun
ARRIEL, tortul de dimineatza l-am facut special pentru bebelusi, adica cu biscuiti inmuiati in lapte, gem facut de casa fara zahar, mere rase si coapte.Dar nu prea am avut cu ce sa-l ornez si de aceea nu a iesit extra ca aspect.
ANDRE_EA, pantiofiorii sunt cumparati de tati din Germania
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
flowerbee spune:
Cadia, f frumoasa petrecere iar Clara a fost o dulcica. Pantofiorii m-au dat gata. Stie tati ce sa cumpere.
Roxana, merci de intrebare. Alexia nu mai are nici un simptom de ITU inca de la a doua doza de antibiotic. Insa mergem cu administrarea pana la 14 zile, apoi 3 uroculturi succesive, apoi Priorix si apoi 3 luni de antibiotic. Incercam sa nu combinam antibioticul cu vaccinurile, desi scrie ca nu ar avea nimic a face. Din pacate, Cedaxul provoaca iritatie gastrica si mai varsam din cand in cand. Cu mancare suntem codase ca de obicei, dar ma bucur ca macar mananca putinel. Este jucausa si activa, zice mama, tata, papa, apa, uite, tu, asta, unele cu adresa, altele intamplator.
Aseara am visat ca sunt insarcinata si fugeam la doctor. Stiam ca e devreme dar eram fericita si incantata de noua sarcina. Apoi mancam multe torturi frumos ornate. Ce mai vis...Sigur nu sunt insarcinata pt ca sunt chiar in perioada cu pricina.
Cum se face gemul fara zahar? Ca dr mi-a zis sa ii fac gem Alexiei sa ii dau cu iaurt, dar mi-a recomandat sa ii fac cu zahar brun dc gasesc. Fara zahar ar fi si mai sanatos.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
FILIP sa cresti mare, sanatos si sa ai noroc in viata.
Vazut poze de copilasi care mai de care mai frumosi
gashca
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Cum se face gemul fara zahar? Ca dr mi-a zis sa ii fac gem Alexiei sa ii dau cu iaurt, dar mi-a recomandat sa ii fac cu zahar brun dc gasesc. Fara zahar ar fi si mai sanatos. |
Asta toamna, am cumparat prune brumarii (ca cica astea sunt cele mai bune pentru asa ceva)le-am pasat cu robotul si le-am pus intr-un vas de iena, fara a mai adauga nimic altceva, nici macar apa.
Le-am bagat in cuptor sa scada ,la foc mic mult timp, pana s-a facut gem.Il lasi in functie de cat de gros sau subtire vrei sa-l faci.
Il pui apoi in borcane mici si le fierbi intr-o oala cu apa cat sa le acopere,la bain-marie (sper ca am scris corect)
Dar a iesit un gem super bun si dulce.Eu ii dau Clarei cu gris sau cu iaurt, sau cu biscuiti.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
bebelusi spune:
Arriel nu a facut nici macar o data in olita, ce-i drept nu am pus-o zilnic pentru ca uit, imi ia ceva pana ma obisnuiesc.
Andre_ea eu avocado l-am amestecat cu mai multe fructe, nu am tinut cont de o reteta anume.
Yashi vezi partea buna a lucrurilor, ce baieti vesnic tineri ai....cand ii aduci in Romania ii pierzi....ti-i fura fetele
Cadia foarte buna ideeea cu tortul.
Cadia ce idee buna cu gemul, foarte tare, ai mei au o minilivada de pruni deci voi face....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor daca aveti timp, va puteti delecta cu noile mele bijuterii.
http://entertainment.webshots.com/album/575448763hRsDFx?start=120
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
yashy spune:
Patricia, e prima oara cand iti vad cu adevarat lucrarile! Am mai vazut mai demult ceva, dar am crezut ca le faci asa sa-ti omori timpul... Minunat!! Cel putin un colier de acolo, m-a dat gata!! Jos palaria!!