LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bebelusi galerie la kaka nu vazusem !!f tare!Si Vladut e un ochios domne!si ce ochi are myamii..ce difera de sugarul pe care-l vazusem eu asta-vara la terasa.Ce mare este acum..si nici tztizti nu mai papa!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Uitasem: draga ai o poza in pijamale probabil fara cercei!Pai se poate???te rog frumos...la naiba!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Cuscra ce sa fac daca am un copil atomic, nici noaptea nu ma lasa sa stau pe net.

Multumim dragelor pt. aprecieri, am vrut sa vedeti si voi cu ce se ocupa papusa mea. Tot timpul avem cate ceva de imprastiat, de rupt,de aruncat ( inclusiv mancarea care 90% este pe jos). In plus acum ne chinuie o maseluta, se simte in gingie si fata e agitata, nu mananca nici putinul de pana acum si are febra. In plus sapt. viitoare ar trebui sa facem vaccinurile dar le aman putin pt. ca sunt prea multe odata ( ea mi-a reactionat urat la toate vaccinurile).

Bebelusi referitor la olita, noi suntem printre cei putini care am inceput devreme .Noi ne-am facut un program, de fiecare data cand se trezeste o pun pe olita si uite asa de vreo 3 luni face kk doar la olita.De multe ori cand suntem la baie imi arata olita, o pun si face pipi.De cand folosim olita nu am mai avut probleme cu iritatia la fundulet.
Subiectul este controversat, fiecare face cum crede mai bine. Mai demult Crisspolis a pus un articol referitor la subiect care mi-a placut.
Apropo, pe unde umbli Criss? Nu ai mai intrat de o perioada buna de timp.Va asteptam pe aici cu vesti din Mongolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Fata mea doarme si geme in somn,draga de ea.O fi de la febra sau de la dintisori, oricum ceva are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Salutare gagici! Eu am fost cam plimbareata zilele astea si nu am mai apucat sa intru sa vad ce faceti. Ne pregatim si noi un pic pentru petrecerea de sambata pentru care, desi va fi in familie, tot am ceva emotii. Am ramas in urma si cu cititul si cu pozele, dar recuperez eu zilele astea. In primul rand vreau sa urez La multi ani licuricilor sarbatoriti ieri si azi:
ROBERT
ANA
IOANA
CLARA
MIGUEL
CALIN
ALEXANDRU

In al doilea rand vreau sa salut reintoarcerea japonezelor pe forum, ma bucur ca ne mai dati vesti despre voi

micola sper sa treaca repede deranjul lui Alexutu la stomac, sa nu fi luat si el vreun virus. Cu petele din obrajori nu stiu ce sa-ti spun, probabil o dermatita. Am vazut pozele cu tunsulici, ce mai e baiat mare de acum
eli destul de palpitanta viata cu doi copii, citesc cu interes pe la voi, ca sa stiu ce ma asteapta. Am vazut puiutii la plaja, e mortala Florence in costum de baie
flo e de inteles ca te doare sufletul sa-ti indopi copilul cu antibiotice si ca nu mai terminati cu analizele. Curaj, veti trece peste asta si Alexiuta va deveni mult mai puternica in fata virusilor. Ti-o laud si eu, desi sunt convinsa ca a facut-o toata lumea, a fost superba la turta in rochita aceea de vis ( defapt, amandoua ati fost)
Cadia ce frumos v-ati distrat la petrecere...mi-a placut cum v-ati pictat pe fata, indeosebi Tweety Iar Clara a fost la inaltimea momentului, o domnisoara frumoasa si eleganta. Mi-a placut cat de serioasa manca ea tort. Pe cel de dimineata din ce l-ai facut? (scuze daca ai mai scris)
bebelusi ce dragalas e Vladut, ai unul dintre cei mai veseli copii. Cum merge cu olita?
yashy frumoasa vacanta la ski, v-ati distrat pe cinste. Iar Luis e tot frumos
Problema cu statul la masa o avem si noi de ceva timp, dar nu pentru ca nu-i e foame, ci pentru ca se plictiseste sa stea in scaun, la masa.Cateva zile am alergat si eu cu mancarea dupa ea prin casa, dar nu vreau sa o invat asa si am renuntat. Acum ma inarmez cu diverse jucarii si incerc sa o si distrez in timpul mesei, sa nu se mai plictiseasca copilu'
asparagus reiese atata dragoste din pozele cu voi trei...sunteti o familie tare frumoasa
Anca super petrecere si la voi, mamica fericita, baietii frumosi, mancare yammmii . Ce semnificatie are pasta de dinti pe tava?
ariya esti o mamica de admirat cu cei trei pui frumosi ai tai. Intr-adevar, toti copiii sunt niste minuni, iar noi tare norocoase ca-i avem
Ira si Thea mananca brocoli cam de pe la zece luni si ii place, nu a avut nici o problema de la el. Si mananca si biscuiti, 1-2 pe zi
roxanaz frumoase si pozele voastre, mandra o dulcica, foarte foarte eleganta
Am mai vazut pe mail-ul comun alti licurici superbi, ma declar indragostita de toti copilasii: Mister, un artist in devenire, printesele Adei, Dariuta blonduta, Caterina scumpa cu ochii ca rochita, Stefanel, Arianna cea mica dar cu ochii asa mari, Alex cel zbarlici al lui Ingrid...Daca am omis pe cineva va rog sa ma iertati, e noapte si mi-e somn, ma duc sa ma culc...Pupici la toata lumea

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Filip! Sa ai o viata frumoasa, sa fii sanantos si sa ai parte numai de impliniri

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia
Dintre toate traznaile pe care le-am facut, pe asta cu numaratul orelor de somn am ratat-o. Nu prea imi ardea mie de asa ceva cand se trezea din ora in ora noapte de noapte.

Mai io am facut-o ca al meu copil chiar dormea putin, si cand am mai citit si intr-o carte o fraza de genul: de acum (la 2 luni) perioada de somn s-a scurtat la 17h, am facut ochii si m-am pus pe notat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30
Andreea, am aici o carte cu piureuri pentru bebe si am gasit o reteta cu avocado.Jumate de banana, jumate de avocado si 1-2 linguri de iaurt.

Chiar vroiam sa zic ca nu-mi raspunde nimeni. Multumesc mult. O sa incerc sa vedem daca ii place.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
aici a nins din nou.. de parca ne era dor
la multi ani Filip!!! Anuc sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, norocos si iubit!!
Miere cum mai e Aidan?
Bee, e ok Alexia, mai are simptome?
Corina hahaha super faza cu numaratul orelor de somn. si exprimarea "din toate traznaile pe care le-am facut"
Lisa, eu tin minte cum deschideam capitole special ptr tine. 125? si tot ramaneai in urma
Cadia, ce frumoase pozele si ce dragut tortul cu tweety!
Andre_ea, eu zic ca merge avocado pasat cu furculita si garnitura la niste pui la cuptor, cu putina lamaie, rosii si un strop de usturoi. miam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Ce licurici frumosi avem! Si Ruxi slaba si frumoasa! Intr-adevar, si mie imi pare fetita ta mai slaba decat in alte poze.E ora 10 si 20 si fi-miu nu se mai trezeste! Deh, daca aseara pe la 23 nu avea somn.IrinaC, nu se mai vede dermatita ca pozele sunt dinainte de dermatita, doar una, cea din 31.12 este cu dermatita. Ca nu suport sa-l vad asa in poze.Bee, esti o mamica super, nu-ti mai face atatea procese de constiinta, desi toate ne facem cand puii nostri sunt bolnaviori.Ma duc sa vad ce face asta de le doarme atata. toate mamicile si licuricii lor!

Mergi la inceput