LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
Anuc spune:
Micola, Ingrid, nu stiu cum e la alti copii sau cum va fi la Filip, insa am si experienta Ioanei. La fel facea (ma mostenesc pe mine copiii), dar doar pe un obrajor. Si va spun ca nici nu stiu cand i-a trecut dfinitiv...dupa vreo 2 ani jumate n-a mai facut. Si eu am avut cand eram mica, si-a adus aminte mama...si acum n-am nimic...tot asa, pana pe la 3 ani s-a dus...
Ingrid, si noi am patit la fel ultima oara, ne-a tinut cam o luna si ceva. Eu i-am dat cu Advantan Milk (de 2 ori/zi) si Diprogenta (mai putin asta ca e cu cortizon). Plus l-am uns si inca il mai ung (de frica) cred ca din ora-n ora cu diverse alte creme: Stelatopia (Mustela), Bepanten, Cicalfate (avene), Panthenol forte de la altermed (asta e de la plafar desi nu e din plante, dar are f multa vit A, E, F...in special creme ptr ten sensibil, atopic, iritat, etc. Deci il dau cu crema permanent, chiar si inaninte de masa ca sa nu-l irite mancarea, apoi il spal iar si iar crema. La noi aratau chiar urat la un moment dat si am incercat o gramada de creme...Vad ca a functionat si sper sa nu mai facem asa curand.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Fetelor....anul trecut pe vremea asta mi se rupea apa....ce emotii am...
La 12 noaptea eram internata (fix la ora 24.00, asa scria pe foaia de internare), iar la 2.00 il tineam pe Filip in brate....Am fost si sunt o norocoasa!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
CADIA spune:
IATA SI PETRECEREA NOASTRA
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/PETRECERE1AN?authkey=Gv1sRgCJ2wqvTkpYfgzQE#5431511870271500962
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
bebelusi spune:
Intru si eu repede sa spun LA MULTI ANI tuturor licuricilor sarbatoriti.
Nu ma mai lasa deloc Vllad la calculator, de-aia nu mai pot intra, dar citesc printre randuri cat pot de mult
Vlad doarme de la 20,30-21,00 pana la 08,30-09,00. Ziua doarme o ora nu mai mult. Bombane toata ziua, tata, becu, papa, poc, mama, gata - bineinteles pocite. Rade toata ziua, eu asa copil vesel nu am mai vazut. Mananca pe scaun normal cu noi la masa, nu mai sta in scaunelul lui.
Cadia am vazut pozele de la petrecere, a parut super distractie....abia astept sa imi vina si mie decoratiile cu Tweety, sunt super
Lisa mi-am amintit si eu de dopul tau care se ducea incet incet in fiecare zi....si nu mai nasteai o data...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA IATA SI PETRECEREA NOASTRA http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/PETRECERE1AN?authkey=Gv1sRgCJ2wqvTkpYfgzQE#5431511870271500962 Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009# |
wow,Claudia,sunt superbe pozele.Tortul,picturile pe fata,puiutza creata si frumoasa..totul.Sa va fie de bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
IRINA.C spune:
Vreau si eu sa urez La multi ani sarbatoritilor zilei!
Miguel Adriano
Clara Maria
Calin Ioan
Alexandru Mihai
Am vazut si poze si incep complet aleator...m-a impresionat poza boierului.Imi si amintesc ca am vb la telefon cu Aryia a 2 zi cred si era fff suparata si iata acum ce baiat mare are!sa-ti traiasca toti copiii mamico!tu arati splendit si cred ca si fetita a mai slabit, stiu ca era un tel al vostru!
Ira, am vzt poza cu Eliza!una singura!e o dulce cu costumul rosu de ren ...mai vrem!!!!
Rein ce ochi are baiatul tau , este demential.Si ce jucarie bengoasa aveti, circuitul acela suspendat yamii
Ce frumos este pisoiul!Dana tie iti creste parul excelent! Cum te mai simti?
Alexutu de Micola arata excelent tuns!nu am dreptate???cat priveste ce e pe obrajori dermatolog intai Micola si apoi mai vdem!
Era sa uit de Mister mister!Copilul asta este FRUMOS!si seamana cu...TATI!RAU!
Ce fete blonde si reusite ai Ada!Vreau si eu o fetita....
Ce sa mai zic de dsoara Alexia!M-a dat gata ce frumos, ce eleganta , ce finuta este..Dar are cu cine semana nu???Am dreptate sau ba???
Am vazut-o si pe Dariuta!Daria e om mare!Face cumparaturi in Carrefour, conduce o masinuta ca a lui Andreita si are...ponei!!!Ce o fi asa o nebunie cu poneii astia de s toti copiii innebuniti???
Anuc baiatul tau este o frumuste!Iar tie ti-a intrat o idee in cap si esti speriata!Ai 2 variante : ori iti scoti din cap ideile ori faci neste teste si...oricum dupa iti scoti din cap ideile!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
rein spune:
Va multumesc pentru urari, Calin credca a simtit gandurile bune ca a fost tare vesel azi.
Am facut si noi o minipetrecere in familie, ne-am distrat cel mai tare cu lumanarica de pe tortul lui Calin care se reaprindea. A suflat fratelo, apoi noi, am suflat toti pana am consumat toata memoria de la camera foto. Si am avut tort buuun de la Alice.
Si eu stau acum in liniste si ma gandesc cum a trecut 1 an? unde s-a dus? cand a inceput sa mearga, sa deschida sertare, sa ceara mancare, sa impinga masinutele fratiorului? Oare meritam noi minunea ce ni se intampla? De ce daca e atat de frumos si complet totul nu ne hotaram sa facem mai multi?
Chiar la ora asta ma pregateam sa merg pentru prima data la alaptat micul bebelus. Nascusem abia de 4 ore cu epidurala si o asistenta m-a trimis urgent inapoi sa stau intinsa ca nu sunt normala. Dar am alergat intr-un suflet sa-l vad, sa-l simt, sa-l miros, sa fiu alaturi de alte 20 de mamici in camera de alaptat. Doamne, as da zile din viata sa mai fiu acolo!
La multi ani, Miguel, Clara si Alexandru! Sa fiti sanatosi si iubiti!
IRINA.C spune:
Incerc sa continui printre maraieli:
Cadia a fost f fain ce ati avut voi acolo!tortul e de la cof Alice???
L-am recunoscut pe frumusetea de baietel de Ingrid--Alex parca nu??Arata mult mai bine obrajorii ca data trecuta!
L-am remarcat si pe Lucas.Lucas cel la 4 ace!f frumos baiatul Asparagus!
Arianna chiar este o papusa!si faza cu cizmele...ce cunoscute imi sunt momentele!parca nimic nu e mai interseant decat bocancii lui tati
Am vzt si poze cu Stefand de Carmen!Mami cred ca nu a apucat sa scrie aici sa ne atentioneze de poze , dar noi ne bucuram sa le privim.Mami este atat de vesela si danseaza!Bravo mami!
Yashy bine ai revenit!Am vzt baiatul la tuns..am vzt si mosul...ce ti-e si domnii asiatici, ei nu par a fi ever decat tineri dar unde e baiatul TUNS???hai alte poze pls
M-am bucurat sa o vad pe Eli.Cred ca nici nu ne-a mai scris de cand s-a intors din Rom.Mi-am bagat ochii in poze!Din sept nimic!hai mai mami frumoasa hai cu pozicile!
Corina cand ati fost in Rom???Fata arata EXTRAORDINAR!iti amintesti cand iti faceai griji ca , Cate nu face aia sau ailalta!Este superba!si mie imi place paru tau la nebunie!!
Iar ma doare maseaua!Vineri am programare!Sper sa rezist.Am luat un ketoprofen imi trecuse da acu iar!Sa vedem cum trecem noaptea..
Multumesc mult pt urari si intrebari.Noi suntem binisor dar fff solicitant.Toata ziua este un mrrr si un crrr!Si ne-am saturat de ger!
VA pup si sa aveti o noapte linistita!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Sa stiti ca mi-am bagat si eu nasul in poze si imi pare rau ca nu am timp sa le comentea pe fiecare in parte cum faceam in vremurile cu timp mai liber, dar m-am delectat cu niste licurici superbi....si sunt de acord cu Irina....asiaticii astia sunt vesnic tineri..
AVEM SI NOI CATEVA POZE NOI LA SEMNATURA DACA VA ERA DOR DE NOI
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anca_ spune:
bebelusi, e mortal Vladut pe olita!
Cadia, se vede ca v-ati simtit bine la petrecere! Imi place la nebunie tortul, arata asa bine, sigur a fost si yummy!