LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Robert Nicolas de Porumbita

Miguel Adriano de Ariya

Clara Maria de Cadia

Calin Ioan de Rein

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti, feriti de orice griji!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI MIGUEL!!!
LA MULTI ANI CLARA!!!
LA MULTI ANI CALIN!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!

Multa sanatate la toata lumea!!

Eu am avut azi zi scurta (de la 11-14) deci... zi faina. Tati l-a dus la 1 pe Mister la vaccin (swine flu - sper sa nu fie probleme "dupa") iar la 2 au venit amandoi la banca... de unde am "cules" eu jupanul iar tati s-a dus la servici. Acum Mister le soileste in swing...iar eu cica ma relaxez un pic. Ce le-as mai dormi si eu... dar parca vad ca se trezeste puiul la 5 minute dupa ce as adormi.
Flacaul nostru doarme per ansamblu cam 12-13 ore/zi...cu cel putin un somn dupa-masa... uneori doarme juma' de ora si inainte de masa de amiaza.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI MIGUEL, CLARA, ALEX SI CALIN .

Bee, sanatate Alexiei, sper sa o scoateti la capat cu infectiile astea.
Ada, cum se simte Daria, s-a mai plans de usturimi??
Korrucia, multumim de intrebare .S-a culcat devreme aseara dar peste noapte tot se scoala plangand, mai mult ca sigur sunt dintii.Toata noaptea se foieste si eu ma trezesc la fiecare foiala a ei.Astept sa-i apara si seria asta de dinti si apoi sper sa luam o mica pauza pana incep ceilalti sa apara.
Andreea, am aici o carte cu piureuri pentru bebe si am gasit o reteta cu avocado.Jumate de banana, jumate de avocado si 1-2 linguri de iaurt.
Micola, noi dormim 10-12 ore pe noapte, dar cu mici intreruperi.
Betty, spor la shopping si la gatit .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Micola, petele rosii in obraji sunt de la dinti, am avut si noi o perioada,apareau-dispareau, iar pielea acolo este mai aspra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

multumim pentru complimente!

Corina, uite linkul pentru album:
http: //www.tomy.co.uk/products/discovery-forget-me-not-photo-album/?parent=2123951
spatiu dupa cele 2 puncte

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Anuc, nu stiu ce sa zic, sa-l vad cand se trezeste, am citit ca daca ar fi dermatita atopica, ar trebui sa aiba si in alte locuri eczeme: spatele genunchilor si in interiorul cotului, pe partile laterale ale gatului precum si pe incheietura mainii, glezne si maini. el nu are decat pe obraji, pe stg mai mult decat pe dreptul..si nu mai e nici aspra pielea acolo...nu pare ca-l mananca, nu nimic..Un alt simptom in afara de obrajori ar fi lipsa somnului, ca in ultimul timp adoarme asa greu seara si noaptea dupa ce se trezeste.. si mai e si marait...
Sa aiba egatura cu faptul ca am inceput sa pun balsam (silan) si la rufele lui?mamici si licurici de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
Micola, alex are dermatita atopica si are doar pe fata, nu il mananca ca nu s-a scarpinat nicodata, pe un obrajor are mai mult decat pe altul si la inceput avea putin de tot apoi tot mai mult. L-a vazut doc de fam, pediatrul si dermatologul si toti au zis ca e dermatita atopica, deci nu e obligatoriu sa aiba si in alte locuri. De fapt, noua ne-a zis dermatologul ca va face pe fata pana pe la 3-4-5 ani si apoi nu va mai face pe fata, ci pe corp.
Daca vrei sa vezi cum avea alex poti sa te uiti pe mail-ul comun, la poza din 31.12. Eu zic ca seamana cu ce are alex al tau (Alix).
Dar ca sa fii sigura mai bine mergi la un dermatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris, ne luam de mana..si Andy azi noapte s-a foit incontinuu, si mai si scancea din cand in cand..si eu cred ca si la el tot dintii, are unul care acum incearca sa iasa. Dar sper sa iasa repede, ca mi-e mila de el.

lisa, bafta cu pregatirile! Sa ne spui ce bunatati pregatesti!

roxana, am facut mamaliga la petrecere ca am avut sarmale in meniu, na daca avem bunica care stie si vrea sa faca sarmale [:)..si la atata lume trebuia mai multa, asa ca am folosit in ceaun mai mare si nu se putea amesteca, s-a folosit blender-ul

Andy doarme cam 11-12 ore noaptea + inca 1 ora jumate in timpul zilei. Alex la aceeasi varsta cred ca doarmea cam 12 ore pe zi maxim, inclus noaptea si ziua. Unii copii sunt mai somnorosi si dorm mai mult ziua, dar eu n-am de aia , am vrut eu dar nu mai erau si am primit de astia care nu dorm mult ziua

Pe mine ma incearca o raceala cred, a inceput sa ma doara gatul, si a inceput si o tuse nasoala de azi noapte. Acum sper sa nu se agraveze si sa o tin numai pentru mine, sa nu dau si la altii

Pana una alta ma intorc la munci, am indata o intalnire cu mentorul meu de la serviciu, sa vedem sa sfaturi imi mai da si apoi sper sa trag o fuga la gym, nu de alta dar poate statul la aburi ajuta la raceala , ca la workout nu ma prea grabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Anuc, daca nu te deranjeaza, poti sa-mi spui ce tratament faceti pentru dermatita (si pe PM daca nu vrei pe forum), ca noi tot facem de vreo luna si ceva si nu trece. Apar si dispar si de doua ori pe zi, dar sa treaca de tot niciodata. Cand zicem ca e mai bine, iar apar.Imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai mult, le urez tuturor sanatate (Alexiutei, Dariei, lui Aidan), am vazut ca papacelul Irinei e mai bine, dar chiar nu am timp, noi nu putem securiza casa (din mai multe motive putem incalzi doar dormitorul, baia si un hol mic, cam 17 mp cu totul in care avem si o soba de teracota) si deci trebuie sa stau non-stop cu bebele, netul e in sufrageria unde sunt doar 14 grade acum, dar chiar daca era in camera cu bebele nu puteam scrie de el, innebuneste de placere cand vede calculatorul.Cand doarme, nu stiu ce sa fac mai intai. Cand sunt cu el nu pot face absolut nimic ca-mi ia tot din mana sa faca el, daca pun mana pe o carte mi-o ia, desi ii dau si lui carti de bebe, daca iau un ziar ii dau si lui unul, degeaba, il vrea pe al meu, sa-l rupa etc, dupa mop e in extaz...Dar nu ma plang, imi place sa stau cu el. Acum asteptam dintisorii nr. 7 si 8, ii place Lady Gaga, si melodia de la Aniela, si e innebunit dupa reclame.Acum fug ca am inghetat....

Mergi la inceput

Anca, sper sa tii raceala doar pentru tine, sa nu fii prea darnica cu altii .

Am uitat sa completez, ca pe langa cele 11-12 ore dormite pe noapte Daria doarme si ziua cam 2 ore-2ore jumate.Ziua doarme foarte bine, fara maraieli si foieli, doarme butuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, VA MULTUMI DIN TOT SUFLETUL PENTRU URARI

Acum s-a terminat petrecerea de pici.A fost suuuuper.Pun poze imediat ce reusesc sa le descarc.

Merg s-o ajut pe mami la strans.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput