LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Cum se face gemul fara zahar? Ca dr mi-a zis sa ii fac gem Alexiei sa ii dau cu iaurt, dar mi-a recomandat sa ii fac cu zahar brun dc gasesc. Fara zahar ar fi si mai sanatos. |
imi pare bine ca e ok Alexia. gem fara zahar se poate face doar din prunele de toamna, cele dulci. poti lua din real/carrefour magiun de prune de la topoloveni, ecologic, fara niciun strop de zahar. e mai scump dar tare tare bun. si mai sunt gemuri bio la DM.
Cadia moaaamaa ce de torturi!
Andre_ea, merge si fara usturoi... sau poti avea o surpriza, multor bebelusi le place aroma. ma rog, nu exagerat, doar asa de gust. succes cu imunizarea... am trecut si noi prin perioada asta! acum noroc ca Patrick nu prea mai aduce nimic, e el imunizat beton
kristinuz spune:
Salutare mamici si pitici
In primul rand La multi ani gastii de ieri ca au fost vreo cativa
La multi ani lui Flilip pui de Anuc!!!!
Noi nu am mai fost pe aici de ceva vreme....
intre timp eu am reusit sa imi rezolv problema cu spatele..am mai ramas cu ''pintenii'' de la calcaie...off
alexutu e bolnavior de luni...muci,tuse,stranutat..maine abia ajungem la dr...trebuia sa facem vaccinul de un an...dar se pare ca mergem doar la masuratori
am apucat si eu sa ma uit la cateva poze cu bebici frumosi
va pupacim
ca nu ma lasa stresul..mai nou trage de tot..mi-a darmat ghivecele de flori,masa si lista poate continuua...
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
flowerbee spune:
Fetelor, ies sa cumpar olita!!!!Stiu ca e f devreme, si dr a zis ca cel mai bine se face trecerea pe la 1,5-2 ani, dar in cazul Alexiei, ar trebui sa incepem mai devreme. Deci, ii iau o olita simpluta si colorata, sa vedem ce reusi. Cica e f greu acum, dar incercam.
Filip, La Multi Ani! Sa traiesti, sa infloresti!
Cadia, Roxana, merci de raspunsuri! O sa incerc sa fac in casa gemul, fie de prune, fie de piersici, e drept cu putinel zahar.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Arriel spune:
LA MULTI ANI FILIP!!! Sa ai o viata lunga si frumoasa, plina de impliniri!
Cadia, mersi, si eu ma gandeam sa-i fac la buburuza un tortulet pentru ea, de ziua ei, tot ceva cu biscuiti. Din pacate, din lipsa de inspiratie (ca sa nu zic de lene), asta toamna n-am facut nici un gem. Am inteles ca magiunul de Topoloveni este cam acelasi lucru cu ce ai facut tu, dar nu stiu de unde sa cumpar.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
anna-mama spune:
Arriel, magiun de Topoloveni are in Billa, si e f bun. Nu contine conservanti si nici adaos de zahar, dar e cam 10 lei borcanelul.
Eu am facut magiun pt Vladut, dar el nu vrea sa pape
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
roxanaz spune:
Bee, nu incerca sa faci gem din prunele de acum din hipermarket-uri... ca-s nasoale rau rau de tot. iti trebuie fructe dulci. mai bine faci de portocale/mandarine.
ia sa vedeti ce chiftelute pentru mofturosi am facut eu ieri si au placut ambilor copii la maxim:
am facut supa dintr-un pui intreg ptr felul 1. dupa aceea am dezosat toata carnea de pe oase si am pus-o in robot impreuna cu verdeata, o felie de paine inmuiata in lapte, un strop de piper, un catel mic de usturoi (daca va e teama de aroma sau nu le place mofturosilor nu il puneti), si un ou. se face mixtura de chiftelute asa, apoi le formati cu mana uda si se coc in cuptor pe folie de hartie, cam 10 minute pe fiecare parte la 200 de grade. le puteti face un sos de smantana, unul de rosii, sau le puteti da asa cu cartofi copti sau alte legume.
la noi sunt de mare succes.
CADIA spune:
ROXANA, eu sunt mare amatoare de dulciuri si mai ales de torturi (se si vede pe mine).De fapt noi am mai avut inca un tort ieri (in total3) tot de casa, cu mere si nuci.Sambata urmeaza alt tort cu ciocolata si visine iar nasa vine de la Slobozia cu o turta din aluat de cozonac DEMENTIALA.
BEE, are dreptate Roxana, trebuie facut gemul cu prune brumarii (de toamna).Sunt asa dulci ca nu deloc nevoie sa pui zahar.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
CADIA spune:
BEBELUSI, superbe bijuuurile!!!
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
lisa79 spune:
Fetelor,eu azi am zi de munca si sunt ...nu radeti de mine,dar nu imi vine sa cred ca a retcut un an de cand o am pe Ana,nu pot sa imi exprim prin cuvinte ce simt,ma uit la ea si plang
Ana in concurs!
cami_antonia spune:
fetele
la multi ani sarbatoritilor de ieri
nu am apucat sa intru
ca am fost
la dentist si l cumparaturi
si la finuta mea de aici care a facut 1 an
si uite asa a trecut repedeeeeeee ziua
irinac zi-mi ce ma sfatuisti
sao intrc pe antonia?
ieri anestezie la dentist
maine iar
nu i mai da de ieri noapte
da azi noapte nu am dormit mai deloc
si sincer nu stiu daca e momentul sau sa mai stau
am lapte intr-un san
da e destul
am cumparat si eu si am verificat rducerile
da nu am ajuns la mothercare ca nu am mai apucat
am vazut doar zara
imi plac incaltaril car sunt reduse si frumusele
va puppp
merg sa trag macar jumade ora de somn
cat doarme fata
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com