LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Arya, ce e pe capul tau, cred ca ti-e greu si cu atatia musafiri pe cap. Maine o sa incerc si cu laptic de la mine combinat cu lapte praf, desi nu a acceptat niciodata sa manance lapticul meu muls. Problema lui nu e gustul ci faptul ca el vede doar sanul ca fiind mancare, iar restul alimentelor sunt gustari
Astept sa va vad in poze, mereu ma topesc dupa voi, aveti o familie tare frumoasa
Cristi, am vazut si celelalte filmulete, Carol este superdulce in cel in care papa singurel. Iar in cel cu mersul e perfect normal, nu-ti face griji, cand se va simti pregatit isi va da drumul la manute
Korrucia, are un program de masa, dar azi pt ca nu a primit sanul de dimineata s-a incapatanat si nu a mai vrut sa mai manance absolut nimic la niciuna din mese si nici macar sa bea apa, i-am dat sa suga pana la urma pe la 13,30, apoi s-a sculat si a papat si putina supica Acum ce sa fac, sa-l tin nemancat toata ziua? O sa mai incerc si maine poate o vrea sa bea macar putin..

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pyc, felicitari pt mers imi pare rau ca a fost bolnavior, important e ca acum e bine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRISSPY,

CRISTI, e demential Carol cum rade si merge.Asa mananca si Clara dar nu ia cu 2 degete ci cu toata mana.Si ea mananca singura, dar sa-i pun bugatele pe masa nu sa-i dau toata farfuria odata.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Miercuri vine doctorita sa facem Infarixul si Priorixul. Am emotii dar sper ca totul va fi bine.

Maine rupem turta, si abia astept sa vad ce alege dsoara de pe tava.

Marti merg la gineco sa incep analizele si controalele premergatoare pt BB2

Sa dea Dzeu sa fie totul bine.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, Ana-ciufulita de lisa! Sa cresti mare (da' nu prea repede) si sa fii sanatoasa!

miere, la noi este foarte messy cand mananca Daria singura. Storceste mancarea - miezul de paine, feliile de portocala, bucatile de legume fierte, biscuitii, le arunca pe jos, se unge pana la coate, face masuta murdara si lipicioasa, isi baga degetele lipicioase in urechi, si le trece prin par...

Nu odata m-am suparat din cauza asta, ma saturasem sa spal copilul din cap pana in picioare, masuta si pardoseala in bucatarie de 2-3 ori pe zi...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

AnaSa cresti mare,sanatoasa si voioasa!

Matei
Victor

Noi suntem cum suntem.Al meu nu-si gaseste job,eu sunt in depresie,ieri am fost varza cand am aflat cat mai trebuie sa platesc si vama pt vitamine...de parca mi-as fi cumparat nush ce toale de fite.
In fine,David e binisor,imi tuseste,cand mai des,cand mai rar.Mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se innece cu mucus din ala,ca altceva nu avea in gura,nu mai respira..in fine,de groaza,eram cu el si am intervenit imediat.De atunci stau mereu cu frica,sa nu se innece noaptea sau mai stiu eu.Burtica e tot mare,desi i-a marit doza de kreon,i-au iesit iar grasimi si fibre la proba de digestie..si nush la ce doza vom ajunge daca nu se rezolva problema asta.
A inceput sa manance foarte mult laptic si se trezeste si noaptea pt laptic,o data,undeva pe la 12-1..prin urmare,papa cam 7-800ml de lapte plus 3 mese solide.Oare nu s-o satura si de aia papa mai mult laptic?Ca el manca inainte cam 4-500ml.
In rest merge bine,la vorbit nu prea stam foarte bine.A invatat sa dea pup,sa zica pa,a facut si pa si face dar doar cand are el chef,face mereu bravo din manute,imi da jucariile,mi le aduce sau i le duce lui taica-su daca ii zic.Repet,numai daca are el chef sa faca,ca daca nu are chef,nu face :))
Nu mananca singur bucatele,pt ca inca mananca piure-uri,pasate la furculita,carnea la cutit,dar nu bucati mari.Il mai las cand mananca si apuca el lingurita si papa,dar daca l-as lasa,mai mult ar fi pe jos,s-ar plictisi repede si ar fi ca la porci,iar eu ii dau sa pape la el in camera in scaun.
Azi am vazut ca a fost foarte atent cand ii spuneam animalutele de pe carticele si cum fac,ceea ce pana acum nu se intampla,pt ca fugea si nu statea el sa-i explic eu verzi si uscate:))
Eu n-am mai ajuns la dr la control,sa vad ce s-a mai intamplat cu chisturile mele si nici la eco de san.Dar trebuie sa ajung curand.
Cam astea sunt vestile despre noi,revin si cu un mesaj pt fiecare.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi si eu ma stresam acum cateva zile ca David nu face nush ce.Noroc ca ma ia al meu la rost si-mi spune ca fiecare copil are ritmul lui si sa las copilul in pace.:)O sa mearga si Carol si atunci sa tii..
Uite,David merge bine,dar nu se ridica singur de jos,se ridica tinandu-se de ceva..cat de mic,dar sa fie..asta ii da lui siguranta:)

Daiopri,sper sa mearga bine tratamentul.

Miere ,imi pare tare rau de situatia voastra.Sper sa se rezolve problemele voastre in mod favorabil voua.Aidan cum se mai simte?

pyc,felicitari pt mers si ma bucur ca acum e mai bine puiul.

paula,frumoase poze.Ce-a crescut Marius.

Naty,stiu ce groaznic este fara curent.Noua ni s-a ars acum cateva zile siguranta de la panoul de afara..la ora 4 dim.Evident ca cei de la Electrica au zis ca nu vin si sa ne descurcam.Si noi ne incalzim pe curent,iti imaginezi pe -20 si ceva de grade,cum era sa stam fara?Noroc ca a reparat-o al meu,ca nush ce ne faceam..Si asa,abia abia ii pot asigura lui David 22 de grade,ca nu pot pune nici multe in priza ca nu face fata tabloul.
Plus ca lui David ii e frica de intuneric.Daca doarme e ok,dar daca e seara si sare siguranta sau mai stiu eu,incepe sa planga.

Cadia,succes la vaccinuri si distractie placuta la ruperea turtei.Dar n-ai mai rupt-o odata?Sau sunt eu ametita?:))

aryia,mi-a placut enorm ce-ai scris de ziua lui Miguel.Foarte,foarte emotionant.Vad ca te tine tribul tare ocupata.Pupam tribul vesel:)

Cristi,depinde de firma de incaltaminte.Noi avem ghetute nr 18 si nu ne vin.El are cam 20-21.Stiam ca nr 18 ins cam 11,5 cm in interior..asa citisem pe undeva,dar nu mai tin minte exact.
Oricum David s-a mai inaltat si el,a mai luat si-n greutate si i-a mai crescut si piciorul,ca tin minte ca intrebam la un moment dat si al meu avea cea mai mica talpita:)))),fiind totusi printre cei mai mari din grupa.Si zau ca eram tare stresata,ca ma gandeam ca ar fi groaznic sa semene cu mine,ca-i totusi barbat..eu purtand 35:)))
Dar vezi,sunt luni cand iau bine in greutate,altele cand cresc in inaltime..cred ca tu ai cam mult timp liber si prea iei la "tocat" ce face copilul,faci comparatii,te stresezi prea mult si nu stiu daca are sens.Mai relaxeaza-te,Carol e un dulce si un scump.Ador rasul lui,e atat de cristalin si dulce.

Cam atat,fug,ca fac mancare si din pacate nu prea am timp liber.Si tin minte ca ma plangeam ca n-am timp liber cand era David mic..ei,acum nici atat:)))

Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

LA MULTI ANI! FILIP
LA MULTI ANI! ANA
LA MULTI ANI! VICTOR, MATEI

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Daria se pare ca are infectie urina cu E Coli

Revin, ca acu is suparata rau

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La Multi Ani, Anusca scumpa!

La Multi Ani, Victor!

La Multi Ani, Matei!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La Multi Ani, Filip!
Anuc, iertare pt intarziere

Ada pupam printesa bolnavioara! Si pe tine, sa nu mai fii suparata

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput