LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Ana Teodora
Victor Cristian
Matei Cristian

La multi ani si celor care fac 1 an si 1 luna!!(va stiti voi, nu mai nominalizez)

Cristi, Carol e un dulce!! Cum rade el cand merge pe canapea! Il facea tati sa rada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Oricum,la ce viteza are...ai cam pus-o!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ana in concurs!

da are legatura viteza de acuma cu cea de cand va merge nesprijinit?

ca daca-l tin de manute merge si mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

o da Cristi, are mare legatura, Lucas era la fel de vitezoman si acum de cand si-a dat drumul la mers si-a pastrat viteza, asa incat cateodata se duce ca un mig in picaj cu capul inainte, indiferent catre ce se indreapta, pereti, mese, scaune, parinti, bunici, I se mai spune si micul buldozer, Cred ca tine de personalitate, si al meu e repezit ca mine

Apropo, fetele, voi ati vazut si celalalt filmulet cu Carol, cand sparge mami baloane? Mi-a salvat ziua, radeam de una singura in fata calculatorului, au zis astia ca m-am dilit. Pup baiatul, Cristi, si nu-ti mai fa griji

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi Nadia traieste pe picior mare , poarta cam 20.
Eu o tin in casa cu niste sosete antiderapante, de la Miniblu le-am luat si am vazut ca au si numere mici.
Eu nu stiu de ce te strezezi cu mersul, copilul merge, se deplaseaza, nu are nimic. Probabil ii e doar frica sa plece singurel.
Uite, Nadia mea merge foarte bine si repede dar nu vorbeste. Fiecare cu ale lui ...

miere imi pare asa de rau de treaba cu mama ta ...
In alta ordine de idei, sincer nu cred ca un copil de 1 an poate sa manance singur cum zici tu.
Albus de ou e voie dupa 1 an.

rox, anuc si eu am un exemplar de 5 ani la fel ca ai vostri

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

naty avem si noi sosete cu talpa din piele, dar i se strang in fata si calca pe ele si buf...

asparagus - ma bucur ca ti-a placut cu baloanele

la mersul pe canapea l-am filmat tocmai ca il apucase rasu de nu se mai oprea. cred ca de fericire ca poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani ANA, MATET si VICTOR!
Draga Lisa, sa-ti traiasca galushca multi si fericiti ani, sa aiba o viata lina, plina de sanatate si bucurii cu voi alaturi!

Miere, sper din tot sufletul sa gasesti o scapare din incurcatura asta!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

miere nici luci nu poate sta o saptamana acasa? macar pana gasiti o alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LA MULTI ANI!CLARA,CALIN,ALEXANDRU,FILIP SI.....MISS ANUSHCAAAAAAAAAA!

Nu ma injurati,dar nu am timp sa intru...miguelito e un aventurier si trebuie tot timpul sa ma duc sa vad ce mai descopera,pun tot timpul la loc haine,sosete,chilotii lui amedeo,cratiti etc,pt ca isi baga nasul peste tooooot!e de coma!
cu mancatul suntem ok,a trebuit sa-i fac iar legumele piure pt ca il dor gingiile si nu poa sa mestece...azi a hotarat sa se shamponeze cu feliutzele de portocalaaaaaa...la incaltaminte avem 21...la cizme imblanite,la pantofior ghetuta 20...
cristi,o sa mearga atunci cand o sa fie momentul...cand cade,noi ii spunem si acum lui miguel bravooooo!ca si cum ar fi facut ceva extraordinar si uita ca tre sa planga,rade,se ridica si pleaca mai departe...
anna ti-am zis eu mai demult ca trebuie sa-i pui lapte de al tau muls in bibe,apoi,incet ,incet,adaugi lapte praf peste cel muls...eu asa i-am intarcat,nu direct cu lapte praf ca-mi dadeau cu biberonu dupa mine
in rest,ce sa va zic?azi am musafiri,maine am musafiri,miercuri l-am serbat si s-a pilit toata lumea...a fost frumos...
hai ca va las ca mai am de gatit un pic...

pup maxim si va multumesc pt tot!cand termin cu musafirii o sa ma ocup de pus si poze...

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LA Multi Ani Anusca!
La Multi ani tuturor sarbatoritilor!

Fetelor asa credeam si eu, ca nu se poate sa manance un copil de un an asa, dar.....o sa va trimit diseara pe email poze de la gradinita, cu copilasii de un an mancand singurei din farfuria pusa in fata. Si nu ii ajuta nimeni, stau in cerc la masuta si ciugulesc de unii singuri. Pai Aidan cred ca isi va pune farfuria in cap!

Py eu o inteleg pe mama, pt ca si eu am fobie de zbor, nu asa accentuata, dar am...la fel, nu dorm, vomit, mi-e rau, etc, dar....mi-as fi dorit sa imi spuna sta inainte sa cumpar biletul; si sa fac planurile.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

miere - si io ii fac poza la carol cu zambet pe fata si cu lingurita in farfurie. dupa ce termin de facut poza o sa arunce cu mancarea prin bucatarie... da asta nu se vede in poza.

Mergi la inceput