LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Anuc spune:
La multi ani Anushca! Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si sa ai o viata lunga, fericita si senina.
Cristi, si Filip cam la fel face cu mersul. El se mai deplaseaza si tinandu-se de mobile, mai face cate 4-5 pasi maximum singur, apoi se pune in 4 labe si alearga asa.
si eu mor cand ma intreaba unul si altul daca face aia, sau ailalta sau cealalta. Imi vine sa le strig: Nu nu face! O sa le faca pana la facultate!
Si soacra-mea ma oftica ca nu intelege ca nu toti copiii sunt la fel sau daca Filip nu face ceva inca, nu inseamna ca e mai prost...Ultima oara m-am certat cu ea ptr ca nu are Filip mai multi dinti in gura, ca TREBUIA sa aiba....imi venea s-o omor, desi nu era cine stie ce, dar eu ma ofticam ptr ca nu e vina copilului ca are doar 4 dinti si un colt de masea....
Miere, pai Filip abia daca mananca singur un biscuite. In rest nimic, ptr ca nici nu e pofticios sau mancacios. Nu-l intereseaza mancarea si gata. Eu sunt inca la piureuri ptr ca bucatele mai mari nu pot sa-i dau, se stramba, nu mai vrea, ii vine sa verse....Ce sa-i fac? sa ramana nemancat? Pretentii prea mari ptr un copil de un an.
Eu va invidiez cand aud ca le dati bucatele de carne, sendvisuri, etc...noi nici fructe nu mancam decat pasate. Altfel mananca f putin...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
bpaula spune:
Al meu nu mananca singur. Daca ii dau biscuiti sau coaja de paine atunci roade singur la ele. Fructe sau legume daca ii pun bucatele le ia intre degete si le strorceste. Clementinele dupa ce le storceste le baga in gura dar deja sucul e peste tot numai in gura nu.
In schimb daca vede alti copii ca baga in gura vrea si el, asa a invatat si cu painea sa o manance.
La papuci ii luasem prin octombrie cred marimea 19 dar nu de iarna si ii cadeau din picioare. Apoi a primit de la nana lui ghete Zarra si nu i-au fost bune 19 ca are piciorul lat. Acum are ghete marimea 21 dar sunt cu blanite si sunt numai bune. Oricum depinde foarte mult de model.
Iar la mers pana la 11 luni facea exact ca la tine cristi. Se tinea de orice si mergea tinandu-se de masa, pat inca de pe la 8 luni dar nu vroia sa mearga singur ca ii era frica si atunci a luat-o de-abusilea. Pana pe la 11 luni cand a inceput sa se ridice singur, nesustinut cu cate o jucarie in mana. Si asa a inceput sa faca un pas, mai tarziu 2. Acum face mai multi si siguri dar daca e grabit tot de-abusilea pleaca.
De vorbit cu intentie nu zice decat tata sau tatiu si asta cand vine sotul de la servici si il vede dupa o zi lipsa.
Lasam si cateva poze cu noi din luna 12 ca in cateva zile ajungem si noi la 1 an. Sunt emotionata la fel ca si voi pentru fiecare din licuricii ce au implinit anul.
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna12#
Si inca cateva de la botezul finutei noastre. Eu i le tot arat sotului sa vada ce bine ne-ar sta cu inca un copilas.![]()
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/BotezBaitaErika#
sdcristian spune:
miere uitasem sa zic
daca-mi faci rost de viza vin eu pt 3 luni, cu carol cu tot. nici nu cer bani multi - jumate cat o bona de la voi. parca la voi e cald, nu?
roxanaz spune:
neata!
Anusca la multi ani!!!! sa fii cuminte, sanatoasa, fericita!!!! 

si sa-i zici lu' mami sa nu iti mai zica ciufulita ca nu esti ![]()
La multi ani Victor, la multi ani Matei!!! sa fiti sanatosi, fericiti!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 roxana,nu fac tort mica sirena |
ahaaaa, ma gandeam eu ca te aventurezi la chestii de genul www.birthdaydirect.com/images/little-mermaid-stage-cake-kit.jpg" target="_blank">asta
Cristi ia uita-te aici: babyfox.ro. au niste incaltari tare dragute, si de iarna si de vara. ai si un size chart. copchilu merge asa cum trebuie. o sa isi dea el drumul la manute si mers singur cand o sa se simta in siguranta. e ff bine ca face asa ptr ca altfel ia o busitura mai rea si se sperie.... si iar nu mai vrea.
Anca_, lui Patrick cand i-am introdus laptele de vaca am facut-o treptat, adica amestecat cu formula in proportii schimbatoare, adica descrescand cel praf si crescand cel de vaca. a fost ok. poate incerci asa....
Miere ahhhhh nu se poate asa ceva!!!!! cum mama....?? sunt speachless
Ioana, ce bine ca educatoarele insista cu apa si ii dau ele lui Lucas. jos palaria!
crisspy spune:
'Neata,

ANUSCA 

sa cresti mare, sanatoasa, multe bucurii si noroc in viata...sa fii iubita toata viata ta asa cum te iubesc mami si tati.
De la Razvi cu dedicatie speciala 

mii si 

milioane
Lisa petrecere frumoasa si asteptam pozici 

VICTOR si MATEI 

o viata plina de bucurii si impliniri
Mey m-ati "innebunit" cu magiunul ala de la Topoloveni... o sa iau si eu sa vedem printzului ii place
...
Cristi noi purtam 21/22 la incaltari da' Razvi are piciorul lat si cu greu ii gasesc...trebuie sa fie musai cu arici ca altfel nici nu intra pe grasuneii lui...Da' voi cat purtati la incaltari? Si stai mami linistita ca o sa-si dea drumul la mers cand nici nu o sa te astepti si sa vezi atunci alergatura.
Razvi se ridica in picioare pe orice, se apleaca pe vine sa ia jucariile de langa el, se ridica la loc...da' nu merge...abia acum de curand a acceptat sa-l tinem de manute si sa mergem pa, pana acum daca il luam de maini isi incorda picioarele si le ridica in sus 
...in rest de-abushilea nene, sa ajunga repede unde si-a propus
, in speta masina de spalat
. Nici la capitolul vorbe nu stam bine: in afara de na-na si ta-ta, vocabularul lui e plin de aaaaaaaa...si nimik mai mult...
Am avut si eu o intalnire acu' 2 zile cu 2 mamici de fetite (una 5 ani, alta 2 ani jum) si s-a lasat cu d'alea: nu merge? nu vorbeste? nu sta pe olita? ca noi de la nus' cate luni faceam aia, aia si ailalta....si tot asa de am plecat cu creierii bigudiuri 
.
Cadia felicitari pentru petrecere...a fost suuuper
Anca noi ne-am gandit sa mergem inca un an (cel putin) pe formula de crestere ...insa branzica si restul preparatelor pe baza de lapte, i le facem cu lapte de vaca pasteurizat. Am vazut pozicile de la ziua lui Andy...mama-mama ce de lume si ce petrecere frumoasa, nu e de mirare ca sarbatoritul nu vroia sa doarma pana nu au plecat toti
.
Porumbita spor la invatat...asteptam pozici de la ziua lui Robert
.
Miere imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta...pe de o parte trebuie sa o intelegi si pe mama ta ca nu e vorba de un drum scurt si mai ales ca nu a zburat niciodata...las-o sa se calmeze si vine ea...Noi nu mancam nimic cu mana (decat paine sau covrigi) ca tot ce e umed e bleah
...am un simandicos acasa, cred ca asta o sa invete cu lingurita inainte sa-si foloseasca mainile pt mancare. Nu stiu de unde a mostenit asta ca nici eu nici Adi nu suntem asa.
Paula frumoase pozici...chiar ca ti-ar sta bine si cu o fetita pe langa minunea de baietel pe care o ai
.
Am reusit sa obtin programare la dr luni
...asa ca in seara asta zbor spre Razvi si venim maine la Buc impreuna
O zi usoara si multi 
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Mey m-ati "innebunit" cu magiunul ala de la Topoloveni... o sa iau si eu sa vedem printzului ii place ... |
na, nu-i nimic, nu-i place lui Razvi il mancati voi
bpaula spune:
Merci crisspy. Sper sa il conving si pe sot pana la vara
.
Cele care ati inceput munca imi ziceti si mie cum trebuie procedat? De la 1 martie incep si eu serviciul. Momentan am vorbit cu mama sa vina pe post de bona, ca ea si asa castiga mai prost decat as fi dat eu aici pe bona. E mai greu cu tati ca ramane singur si fiind la 600 km nici nu o sa il poata vizita mama prea des.
La multi ani Anusca!!!!!!!!!!
La multi ani MAtei Cristian!!!!!
La multi ani Victor Cristian!!!!!!!!1
SA aveti parte de o viata frumoasa si fericita si sa fiti sanatosi.
crisspy spune:
Rox problema e ca mie nu-mi place nici un magiun 
... si dupa cum am observat ca Razvi ma mosteneste in muuuulte chestii (mai ales alea nasoale 
gen rahitism, lapte-bleah...etc) ma astept sa nu-i placa nici lui...
Da' intotdeauna ramane tati 

Stii cumva preturi la incatamintea de pe babyfox? 
sdcristian spune:
asa mergea carol acum 2 luni
http://www.trilulilu.ro/cristi20003/ce4ca14cdee07c
l-am filmat si astazi dar dureaza pana se uploadeaza