LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Stii cumva preturi la incatamintea de pe babyfox?

eu am luat de la o expozitie de genul baby expo cu preturi ff decente, adica 35 de lei modelul www.babyfox.ro/botosei/2/32/botosei_mocasini/alb.html" target="_blank">asta. si-s de piele. dar pentru copilasi mai mici. acum ar fi ok ptr primavara modelele Pitic si Barnabas as zice eu.
Paula, de ce detalii ai nevoie? te intorci la munca, ei iti dau niste adeverinte - una de la ITM ca ai reinceput lucrul cu data de.. si apoi cu ele te duci la primarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ana Teodora
Victor Cristian,
Matei Cristian

Daiopri, uite reteta de bulete http://gospodini.blogspot.com/2008/01/bulete-de-cascaval.html
Succes cu tratamentul. Cred ca mi-ar fi prins bine si mie asa ceva.
Miere, imi pare rau de tot necazul cu mama ta. Totusi, atac de panica e ceva serios, sa nu-i porti pica. Cat priveste cererile de la cresa, vorba cuiva, ele ce mai fac? Ilincai ii dau doar biscuite in mana, ii mai dau banana, mar, portocala de la mine din mana ca nu vreau sa murdareasca prea tare in jur. Iti doresc sa se aranjeze bine lucrurile.
Paula, mi-au placut tare pozicile de la botez. Cate detalii frumoase! Si da, va sta bine in 4.
Crisspy, nu-s foarte scumpi Babyfox din ce retin eu.

Asa, am uitat ieri sa va zic ca Ilinca se pare ca a ajuns la fabuloasa greutate de 9kg. M-am cantarit cu ea in brate pe cantar de adulti.
In plus, a inceput sa traga de tot ce poate apuca de pe masa/birou. Intr-o zi am gasit-o cu trusa de ungii in mana si forfecuta de pielite scoasa. Asa ca va zic si voua (dar si mie), atentie la tot ceea ce lasati pe mese, mai ales la cutitele de bucatarie!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Roxana, deci daca eu ma intorc pe 1 martie la munca abia apoi iau acele hartii si le duc la primarie, nu mai repede? Si la primarie pentru milionul ala care il dau ca ma intorc mai repede la munca pun un dosar cu mai multe acte? Si inca o intrebare, pot lucra 6 ore si sa fiu platita 8 din punct de vedere legal?

Mersi

Eu una nu l-am putut filma pe al meu cum merge, daca vede camera se lasa jos si vina sa mi-o ia...la fel nu il pot filma nici cand vorbeste in limba lui. Am mai incercat pe ascuns dar imediat ma vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Anusca, Victor si Matei! Sa fiti sanatosi sa sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume!

Eu am incercat sa-i dau azi lapte praf la prima masa. Dezastru, pana acum nu a vrut sa manance nimic in asteptarea sanului. I-am dat laptele intr-o canuta cu cioc noua, nu a vrut, i l-am mutat in cea veche, tot nu a vrut, apoi am incercat cu cescut...cum ii intra in gura il scuipa. Si nici la solide nu a deschis gura, pana acum mai manca cateva zeci de grame. Ce sa fac acum, il mai las nemancat, mai incerc si maine...?

Cristi, am vazut filmuletul cu Carol, este asa de dulce si scump Il astept si pe cel mai recent!
Miere, imi pare rau pt ca nu poate sa vina mama ta. Va tin pumnii sa gasiti o solutie buna
Andre_ea, nazdravana mai e Ilincuta Asa e, trebuie sa avem mare grija cu tot.
Crisspy, ma bucur ca ai facut programare la doctor, va tin pumnii sa fie totul in regula

Mai citesc ce ati mai scris ca nu mai retin si revin

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://www.youtube.com/watch?v=zEXScOeCnJI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, e un frumos Marius, imi place muuuult de el Si finuta voastra e o papusica dulce. Va doresc sa aveti parte de bb 2 asa cum vreti

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Roxana, deci daca eu ma intorc pe 1 martie la munca abia apoi iau acele hartii si le duc la primarie, nu mai repede? Si la primarie pentru milionul ala care il dau ca ma intorc mai repede la munca pun un dosar cu mai multe acte? Si inca o intrebare, pot lucra 6 ore si sa fiu platita 8 din punct de vedere legal?

da. cei de la primarie trebuie anuntati in 15 zile de cand ai inceput lucrul. ptr aia 100 de lei iti trebuie un dosar identic cu cel ptr indemnizatie: toate actele (ci, certificat de casatorie, de nastere) in original si copie, extras de cont si o declaratie pe care o descarci de pe net, sau o scrii direct la primarie, sau inainte. cel mai bine dai un telefon la biroul primariei care se ocupa de asta si te lamuresc oamenii cel mai bine. la noi asa este dar am observat ceva diferente intre diferite orase, minore.

Cristi, pe Carol il deranjeaza piesa aceea de mobila care e ff jos . nu poate sa se si tina de ceva si sa si mearga . dar sa stii ca asa incep toti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula
Si inca o intrebare, pot lucra 6 ore si sa fiu platita 8 din punct de vedere legal?

si da, daca alaptezi poti lucra 6 ore si sa fii platita 8. pana face copilul 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://www.trilulilu.ro/cristi20003/59f854df208c38

asa mancam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI, MULTI ANI PENTRU MIGUEL, CLARA, CALIN, ALEXANDRU SI FILIP! (carora nu le-am putut face urarile chiar de ziua lor fiindca nu am intrat pe net).

LA MULTI, MULTI ANI PENTRU ANA, VICTOR SI MATEI!

Sa fiti sanatosi cu totii, sa avti parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Eu am fost super coupata la birou si nu am apucat nici sa citesc nici sa scriu zilele astea.
La noi a fost oprit curentul electric (si drept urmare si apa si caldua) de ieri de la 14,00 pana azi la 9,00 . A venit o data pe la 17 pentru vreo ora si inca o data la 21,30 pentru inca o ora jumate dar s-a oprit iar
A fost groaznic, mai ales ca era tare, atre frig. Si va imaginati ce distractiv a fost aseara cu Nadia jucandu-se pe intuneric.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput