LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

miereamara, imi pare ff rau! sa dea D-nul sa se rezolve situatia!

multumesc ff mult pt rasp legat de branza topita. o sa o scot din meniu.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vreau sa va intreb: copii vostri mananca singuri? Ma refer la pranz, se hranesc singuri cap coada???

Pe langa stresul provocat de mama, se adauga si faptul ca acum ca sa mi-l primeasca la grupa 1-2 ani copilul tb sa indeplineasca 3 conditii: sa mearga, sa bea din canuta si sa se hraneasca singur cu bucatele!!!

Eu incepusem procesul asta cu ceva timp in urma, dar cand s-a imbolnavit A. am revenit la piureuri si hranit cu lingurita. Am inceput de azi dar nu prea vrea si eu nu stiu ce finger foods as putea sa ii dau pt pranz.
Pot sa ii dau ou fiert cu tot cu albus? Ma gandeam la bucatele de legume, branza, cascaval, ou fiert, cartof fiert...fructe. Paine, biscuti, cascaval mananca singur, dar legume si carne nu.
Alte idei?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu inca ii dau cu lingurita, dar am vazut ca papa si singurica daca ii pun pe tavita.Eu albus de ou i-am dat dar tocat, la inceput putin sa vad daca nu are reactii, si acuma il dau pe tot.
Eu cred ca ii poti da bucatele dar mici de tot,ca legume ar fi: rosii decojite, morcov fiert, bucati de avocado,conopida fiarta, broccoli, boabe de porumb fiert, mazare etc.Fructe :portocale decojite, papaya, pepene galben, banana.Carnea bucati nu stiu daca merge, poate cea de peste ca e mai moale.Cam astea imi vin mie in cap acum.
Cam stricte conditiile de la grupa 1-2 ani avand in vedere ca fiecare se dezvolta in ritmul lui, ma gandesc ca daca bebe face toate astea lor ce le mai ramane de facut!!!

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI ANUSCA!!!! SA FII SANATOASA,NOROCOASA, FERICITA SI CUMINTE SI SA LE ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI BUCURII!!!!
Betty, sa-ti traiasca ciufulita blonda .Asteptam fiecare cate o felie din torturile tale apetisante , daca nu, macar niste poze ca sa ne amagim un pic .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Doamne Miere, ce mai e si pe la cresele astea la voi!
Tot citesc si ma minunez. CAnd intrebai la inceput cum e pe la altii, te-am sustinut si ti-ma zis ca e foarte bine, dar la noi parca e altfel!
Nu are nimeni pretentia sa manance singur copilul, sa bea din canita, sa mearga.
Educatoarea lui Lucas dimpotriva s-a ratoit la mine ca de ce sunt asa stresata sa mearga Lucas acu vreo luna, ca sa las copilul in pace. Apa Lucas nu bea deloc si atunci ii dau cu lingurita, chinul naibii, le admir ca au rabdare, dar nu se lasa. Iar cu mancatul singuri, nici nu se pune problema la pranz, la gustari da,poate, dar in rest, cand le zicem noi sa incerce, atunci da, ca si cu renuntatul la pampersi,suzeta, la fel, numai la indicatia parintilor.

Of, eu cred ca pana la urma se razgandeste mamica ta si vine, ca nu se poate sa nu simta ca esti suparata si tristuta. Capul sus, intotdeauna se gaseste o solutie pana la urma.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

LA Multi Ani, Anusca!
Sa fii fericita, iubita si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa.
Lisa, pupam fetita si va dorim o zi frumoasa, sa va traiasca minunea, sa fie santoasa si sa aiba parte numai de noroc si realizari!

LA Multi Ani, Filip!cu intarziere,
Anuc, sa-ti traiasca baiatul !Sa aiba o viata frumoasa, sa fie sanatos si norocos in viata!

Ioana

Mergi la inceput

LA Multi Ani, Matei Cristian!de Critina_27
LA Multi Ani, Victor Cristian!de Aresa
Sa fiti fericiti, iubiti si sa aveti parte numai de noroc si realizari in viata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

andrei mananca singur doar biscuiti,bucatele de paine,dar nu mult,ca ii place sa le farame intre degete si le duce prin toata casa.deci nu e progres.evit sa-i dau sa se hraneasca singur.
la picior, incaltamintea variaza intre 23-26 pentru ca are piciorul lat si glezna groasa si nu il ajunge nimic,desi talpa e mai scurta.

miere, mai cunosc o ruda de-a noastra care are fata in america si care a zis ca nu se urca in avion, in speta tatal.fata l-a sunat si a zis ca daca o iubeste ,plus multe alte chestii adunate intr-o viata si nespuse, (incat l-a facut sa planga), se va urca in avion si va merge sa o vada.bineinteles ca s-a dus. numai bine va doresc!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

miere - nasoala situatie. acuma la un an mi se pare greu sa manance singur copilul, adica carol mananca cateva legume, branza, paine, ma rog, lucruri din astea. dar daca la pranz nu ii dau si cu lingurita el ar manca mai putin ca asa singur si dureaza mult si se plictiseste. la gustari il las singur de tot

ziceai ca mai este o cresa acolo - nu il poti duce la cealalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

a, carne nu mananca asa, adica o duce in gura dar apoi o scuipa ca e greu de inghitit, el are doar 4 dinti. desi sambata la o aniversare a prins o felie de pizza si cand s-a infipt in ea a trebuit sa-l lasam s-o manance toata. dar carnea fiarta nu o vrea

eu legume acuma ca e iarna iau pungi din aleea cu bucatele congelate, pun un pic de sare si gata.

Mergi la inceput