LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Anca,noi inca n-am inceput serios cu laptele de vaca, adica il folosesc doar cand ii prepar cerealele, in rest tot formula ramane de baza (ENFAGROW)
Cristi, cum se deplaseaza Carol???? de-a busilea sau se tine de mobila?? Poate el ar vrea sa mearga singurel dar inca ii este teama.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

deci in general de-a busilea

apoi vine la picioarele mele
ridica mainile sa il iau de maini, se sprijina de ale mele si se ridica in genunchi si picioare
apoi de-a lungul mobilei
sau ii dau 2 degete de care se sprijina si atunci merge bine
daca ii iau unul sta pe loc si-l cauta, nu pleaca fara amandoua. daca nu i-l mai dau plange
daca incercam sa mearga de la mine la cristi sau se intinde pana aproape pe burta ca sa ajunga la degete
sau plange de frica
nu stie sa stea in echilibru nici 10 secunde. adica stat pe loc. fara sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Exact aceeasi situatie si la noi, vine la mine, ma apuca de maini si hai sa plecam, bineteles pe unde vrea ea.Daca incerc sa-i dau drumul la maini, se lasa imediat in jos pentru ca stie ca nu mai are sprijin. Odata a mers de-a lungul mobilei cum face de obicei si cand a ajuns la capatul bibliotecii nu mai stia ce sa faca si statea acolo incercand sa se intoarca inapoi. Cand a vazut ca nu poate a intins mana spre mine si a marait ca sa vin sa o iau.
Eu cred ca asta este ritmul lor, inca nu sunt pregatiti sa mearga singurei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritilor!!
Sa crsteti mari si cuminti
cristi si mamicile la care nu merg copilasii inca, nu pierdeti nimicEu deja sunt super obosita numa sa ma uit dupa el. Las ca merg ei nici o grija. La vecini ziceti ca merg da au obosit si stau in carut
Al meu are 22 lapicior, da asta pt ca e lat si grasut piciorul asa ca nu intra in pantofi care ar tb. Ca poate e cu un nr mai mic asa. Apoi imi tb pantofi care se deschid cat mai tare. Asa a fost si la motan, de fapt si acu imi tb pantofi cu deschidere mare
Lisa, petrecere frumoasa. Ce e baia aia care ziceai la friptura?Si cartofii ii fierb in coaja? Astept sa vaz aranjamente (deja m-am delectat cu andre-ea, asparagus, alinuk si nu mai stiu ca am uitat)
Parca am vazut la voi crochete de cascaval? O reteta please?
Apoi la alinuk parca era o chestie asa cu straturi pusa pe betisoare, ce e aia?
Eu de parca aveam timp mult tare, am semnat pt un nou tratam pt in tarirea oaselor la tanti ca mine asa la meno de acusiSi tot citesc de side efects si ma doare mintea. Plus ca e in fiecare luna, deci ceva similar cu pt 6 luni apoi din 3 in 3 luni urmatorii 3 ani
Partea buna e ca voi fi urmarita indeaproape.
Acuma ma duc la plaja mea si mai revin
Cristi lasa stresul, cum esti cu tigarile?
Ledi nu ne-ai is cum mai esti tu.
of, mai miere ca imi vine mie sa fac doar asa
Mama ei de treaba, da las ca vin si vremuri bune
Poze nu am apucat, da cand prind ceva timp o sa ma uit si eu.
Mi-am vazut nora doar, si sunt bucuroasa tare ca iote ce frumos zambeste ea la baieti mai mariRox, s anu imi zici ca tu ai facut tortul cela
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cristi robert merge bine , nesustinut de pe la 11luni
insa nu zice nici un cuvant cu adresa precisa asa ca majoritatea ne intreaba dc vorbeste sau de ce nu zice inca ceva cu o adresa etc...
da sincer nu o fac cu rautate, mai ales aia care nu au copii

ma intorc la invatat, si nu am nici un chef

Mergi la inceput

Daiopri, buna asta cu obositul si statul in carut ,ca sa le inchidem gura si altadata sa nu mai intrebe .
Ce tratament o sa faci pentru intarirea oaselor, e vreun medicament nou??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ca sa va pun si pe voi la curent cu stresul prin care trec in ultimele zile, i-am luat bilet mamei, era totul pregatit, am retras copilul de la gradinita, am pierdut locul....si mama nu mai vine, cica ea nu poate sa se urce in avion, a avut atac de panica, cu tensiune ridicata, etc...suntem varza, fara nici o alternativa, de ieri de cand am aflat nu mai sunt om, nu stiu ce o sa facem..banii pe bilet nu ii mai putem lua inapoi, bona nu avem, am lipsit de la servici ...chiar asa sa ma lase nu ma asteptam la asta, sunt f trista.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Iry, ceva tratament nu poate doctorul sa-i dea pe durata calatoriei??, intreb si eu .Sunt nasoale rau atacurile astea, dar cu putina autoterapie treci peste ele. Acuma depinde si de intensitatea la care le are mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

kristinuz multa sanatate lui Alexutu, scapati voi si de muci
Anna multumim de informatie, l-am si trimis pe tata la Billa si acum suntem fericitii posesori ai unui borcan cu magiun de Topoloveni
eli eu nu reusesc sa vad pozele cu Florence
In legatura cu branza topita subscriu la ce au scris fetele, nici macar noi nu mancam
Lisa si mie imi place tema aleasa de voi...Ai putea sa faci si tortul in ton, daca nu mica sirena, macar ceva albastru, cu scoici (iti place ce sfaturi dau, da? eu care sunt bata in ale bucatariei)
anca este normal sa gasim semnificatii pozitive la toate obiectele de pe tava, doar ne dorim ce e mai bine pentru puii nostri. Noi nu trecem acum la lapte de vaca, vom continua cu formula, junior.
Cristi noi am scapat de intrebarea cu "merge", pe noi ne intreaba lumea "vorbeste?" Nuuuu...Adica ea saraca bombane toata ziua pe limba ei, da nu o inteleg eu. Mai scoate cate un mam-ma chinuit sau cate un cuvant inteligibil, dar din pura intamplare. In schimb intelege ce-i spun...He, he, acum vad ca acelasi lucru il pateste si Porumbita
miere ce situatie... Poate totusi se razgandeste

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, imi pare rau de situatia cu mama, a picat in cel mai prost moment. Daca ea nu se simte in stare sa vina, poate mai bine asa, ca daca e grava situatia ei cine stie ce i s-ar mai putea intampla si o ai pe constiinta dupa aia. Atacul de panica a fost din cauza drumului sau alte motive?

Nu puteti gasi o alta ruda care sa vina in locul ei, poate soacra, vreo matusa ceva? Sau poate rezolvati cumva cu serviciul, sa schime unul dintre voi programul pe dupa-amiaza, sau cumva sa puteti sta voi cu Aidan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Florence, nici ea nu poarta papucei. aici marimea e egala cu nr de cm la picior, ea are vreo 12.
botosei ii dau pe afara sa nu ii fie frig, in casa soseta sau picioarul gol.
ea inca nu merge, de pe 11 a inceput sa stea cate un pic in picioare. papucii pe care ii are inca nu ii vin bine pe picior, dar nu-mi fac griji. are timp sa poarte papuci, dupa ce o invata sa mearga, o viata intreaga

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

m-am gandit io asa ca avand piciorul mic, cam 15-16 poate de asta nu isi tine bine echilibrul, ca nu are baza... bine, e o idee stupida si nefundamentata, da m-am gandit sa vad cat au altii. ca toti copii sunt incaltati - si daca sunt care au nr mic nu stiu de unde cumpara papuci. astia 17 au fost cei mai mici, i-am luat asta vara din sibiu de la miniblu.

dar el si manutele le are mici de tot, si degetele de la maini

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput