HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor pe prima pag...gratiana e trecuta gratiela

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Sarut manutele la toate mamicile si viitoare mamici !!!!
Am sa va dau vesti bune ..sotia a inceput sa mearga mai des la baiat si a inceput sa recupereze din timp ..in dim asta va incerca sa se mulga ca sa poata sa-l hraneasca pe baiat :D...Baiatul este bine deocamdata si sper sa nu mai apara nici o problema ...vreau sa ne arate ca lupta sa fie cat mai repede cu noi ...A vb sotia cu o doctora ieri si ii spunea ca sa luptat mult cu ei atunci cand a nascut...au avut foarte mare noroc ca sunt in viata ..le era frica (la doctori) ca nu o sa mai poata sa faca nimic..Ei au luptat ca sa imi arate ca ma iubesc si vor sa fie langa mine ...Cam atat am sa va spun azi si ma scuzati ca nu v-am zis aseara dar eram prea stresat cu ce ii mai treb la spital si a treb sa fac bagaj usor si bine

Sanatate cat mai multa si laptic foarte mult sa faceti puii bine !!!

Mami de bebe Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

multumim de vestile bune,si speram ca de acum inainte numai din astea sa ne aduci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Eu nu stiu ce-am avut azi, dupa ce acum doua nopti n-am dormit mai deloc din cauza arsurilor, am avut o noapte fara treziri si azi am mai dormit vreo doua bucati a cate doua ore... Nu stiu de unde somnul asta pe mine. Parca as mai dormi nitel... Precizez ca in ciuda emoticoanelor, n-am baut nimic alcoolic.

cris_mario

Nico de Isabela si 37+ cu Irina

AMR 2+ saptamani MAXIM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Oani si Cris.m, here we go:

Prajitura Teo (asa am numit-o noi, dupa bunica Teo)
(defapt e un mascarpone personalizat )

*7 oua
*7 linguri de zahar
*1 pachet pandishpan
*1 fiola esenta rom
*1 fiola esenta vanilie
*500 grame mascarpone (2 cutii)
*400 ml cafea (fara zat)
*200 g smantana dulce pt frisca
*1 pachet "Crema cu gust de vanilie" fara fierbere (optional)

Esenta de rom se toarna in cafeaua strecurata si rece.
Se separa oule, galbenusuile se bat cu zaharul, albusurile se bat spuma (daca vrei mai dulce adauga 2 lingurite de zahar).
In galbenusuri se pune branza, esenta de vanilie, albusul, frisca, praful de crema.Se amesteca cu mixerul 5 minute sau pana se intareste.
Se pune o foaie de pandispan pe tava, se insiropeaza bine cu cafea, peste care se pune crema.Apoi alta foaie de pandispan, o tasezi putin apoi iar crema s.a.m.d.
Presupun ca apoi se da la rece un timp.

S-AVETI POFTA!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

multam de reteta ...abia astept sa o incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetelor voi pe ce parte mai reusiti sa domriti ca pe spate cica nu e bine.Partea stg e ce-a mai recomandata dar eu incerc sa stau cat mai mult dar am momente cand imi inchilozeaza soldu si am doare de mor.Seara ma rostogolesxc si mai dorm si pe dreapta si cand vad ca da tare din picioruse ma mut iar pe stg ca vad ac nu-i place..Voi ati avut sau aveti probleme cu gazele?Eu pana sa raman insarcinata nu am avut probleme dar acum in ultima luna...ma dispera.Mai am mom cand ma doare jos la baza chilotului, oare daca pun ceva cald acolo o fi bine?
31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

lucia bn ati revenit ... hmm...blog...abia astept

nik0le

ofe,pai eu zic ca e bine...atata tmp cat dr nu este si colul e inchis si lung....poate vin amandoi odata(dr si bb) ca tot spui ca nu ai incredere in dr aia

intreb si eu cv,care se pare ca mi-a scapat cn e pastilutza ??

am schimbat si semnatura

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

si sa scot si eu niste fete ptr MIREMIA,ca tot nu avm nici o veste

HAI MIREMIA !!! CURAJ !!!

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ofe, bafta multa, poate sta bb cuminte pana se intoarce dr din concediu. Ai contractii sau ceva dureri care sa prezica altceva?

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Contractii am, dar nedureroase si la intervale destul de lungi.Ceva dureri de spate mai am din cand in cand, la fel si de burtica.In rest nimic. Ma supara arsurile in ultima perioada ceva de speriat si uneori respir cam greu.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor voi pe ce parte mai reusiti sa domriti ca pe spate cica nu e bine.Partea stg e ce-a mai recomandata dar eu incerc sa stau cat mai mult dar am momente cand imi inchilozeaza soldu si am doare de mor.Seara ma rostogolesxc si mai dorm si pe dreapta si cand vad ca da tare din picioruse ma mut iar pe stg ca vad ac nu-i place..Voi ati avut sau aveti probleme cu gazele?Eu pana sa raman insarcinata nu am avut probleme dar acum in ultima luna...ma dispera.Mai am mom cand ma doare jos la baza chilotului, oare daca pun ceva cald acolo o fi bine?
31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Eu dorm de ceva vreme numai pe laterale, cand pe stanga, cand pe dreapta. Pe spate nu pot, ca simt ca ma sufoc si ma ia asa cu rau. E cam naspa ca si eu intepenesc toata si de-abia ma intorc de pe o parte pe alta si suflu de parca am alergat la maraton. Mi-a zis si sotul ca se mai trezeste uneori noaptea si aude cat de greu respir, ceea ce inainte de sarcina nu se intampla.
Gazele, da si eu mai am uneori problema asta, acum mai putin, dar tin minte ca prin luna 6-7 ma disperau.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

fetele intru si eu pe fuga ca sa va salut si sa va anunt ca am nascut la 38 sapt fix, pe 20 ian o fetita de 3300 gr lungime 49 cm apgar 9.
Buburuza mica se numeste Andreea Maria si ne lumineaza viata.

Felicitari tuturor mamicilor de pufuleti si bun venit pe lume puiutilor lor scumpi!!!
Burticilor care sunt in asteptare le doresc nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi.
Va pup si abia astept sa vorbim despre minunile din viata noastra la "scutece".

Mergi la inceput