HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ofe,pai eu zic ca e bine...atata tmp cat dr nu este si colul e inchis si lung....poate vin amandoi odata(dr si bb) ca tot spui ca nu ai incredere in dr aia

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Pai nu stiu nimic despre doctorita, iar pe net parerile sunt impartite despre ea.Dar eu stiu? Ca si de doctorul meu aproape toata lumea il lauda ca e un super om, glumet etc., iar eu nu mi-am putut forma asa o parere buna despre el pt ca nu era prea vorbaret la controale si nu stiu, dar nu am avut niciodata asa un super feeling despre el.E adevarat ca daca il intrebam, imi raspundea, dar in rest nimic deosebit la el.

Acum ce-o vrea Doamne Doamne, important e sa fie bebitza sanatos si eu la fel, ca nu mai conteaza cine e doctorul de la nastere. Mai ales daca ma ajuta D-zeu sa nasc natural, moasa va fii mai importanta decat doctorul, zic eu.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor voi pe ce parte mai reusiti sa domriti ca pe spate cica nu e bine.Partea stg e ce-a mai recomandata dar eu incerc sa stau cat mai mult dar am momente cand imi inchilozeaza soldu si am doare de mor.Seara ma rostogolesxc si mai dorm si pe dreapta si cand vad ca da tare din picioruse ma mut iar pe stg ca vad ac nu-i place..Voi ati avut sau aveti probleme cu gazele?Eu pana sa raman insarcinata nu am avut probleme dar acum in ultima luna...ma dispera.Mai am mom cand ma doare jos la baza chilotului, oare daca pun ceva cald acolo o fi bine?
31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Pai uite ca nici eu nu mai stiu pe ce parte sa ma stau. Eu cu prima sarcina dormeam doar cu fata in sus, nu stiam ca nu e bine, insa nu am avut probleme. Insa, acum am inteles ca nu e bine sa dormi pe spate, oricum nici nu reusesc parca ma sufoc, pe stanga incerc sa stau mai mult, dar parca pe dreapta e cel mai bine.

Asa ca ne trebuie rabdare ca vor trece si durerile astea, vom naste si vor aparea altele.

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Haircut, apropo de ceai de zmeura, eu am inceput sa beau de o saptamana. Nu stiu ce sa zic de eficienta lui ca inca nu am nascut. Povestea Vikinga ce metode altenative a folosit pt a avea un travaliu usor si cica bause si ceai de zmeura. Eu il beau acum mai mult pentru ca imi place la gust, e asa de bun impreuna cu o felie de lamaie. si parca reusesc si noaptea sa dorm mai binisor.
In schimb, am vb cu dr la ultima vizita si a inceput sa rada. Mi-a zis ca daca imi place nu am decat sa il beau.

Mergi la inceput

Nu se ma stie nimic de Mariucasara? Eu mi-am revenit, adica nu mai am dureri, iar daca le am nu sunt intense si nici apropiate ca interval.

Eu m-am uitat pe contul comun la Contacts si nu stiu pe cine as putea sa anunt in cazul in care voi naste, nu vreau sa deranjez. In plus tb sa anunt pe cineva care are DPN dupa al meu. Cine se ofera voluntar astept PM. Multumesc As vrea ca bagajul pt spital sa fie gata si din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Nu se ma stie nimic de Mariucasara? Eu mi-am revenit, adica nu mai am dureri, iar daca le am nu sunt intense si nici apropiate ca interval.

Eu m-am uitat pe contul comun la Contacts si nu stiu pe cine as putea sa anunt in cazul in care voi naste, nu vreau sa deranjez. In plus tb sa anunt pe cineva care are DPN dupa al meu. Cine se ofera voluntar astept PM. Multumesc As vrea ca bagajul pt spital sa fie gata si din punctul asta de vedere.

Ai PM, ca se pare ca eu mai am de asteptat. Asa ca ma ofer cu drag

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Haircut, apropo de ceai de zmeura, eu am inceput sa beau de o saptamana. Nu stiu ce sa zic de eficienta lui ca inca nu am nascut. Povestea Vikinga ce metode altenative a folosit pt a avea un travaliu usor si cica bause si ceai de zmeura. Eu il beau acum mai mult pentru ca imi place la gust, e asa de bun impreuna cu o felie de lamaie. si parca reusesc si noaptea sa dorm mai binisor.
In schimb, am vb cu dr la ultima vizita si a inceput sa rada. Mi-a zis ca daca imi place nu am decat sa il beau.

Din cate stiu eu nu e vorba de ceai de zmeura(fruct), ci de ceai din frunze de zmeur(arbustul care face zmeura) ma insel? eu inca nu am baut, o sa incerc sa caut in seara asta sa cumpar, poate, poate...

Eu dormeam pe partea stanga, de-aia cred ca am si mai multe vergeturi pe acolo(pe san si sold), dar de ceva timp nu mai pot...de cand a coborat burtica cred ca preseaza pe colon ca ma doare de mor daca stau mai mult de 30 min asa...deci am inceput sa dorm aproape numai pe dreapta macar o sa am vergeturi simetrice

Happyela, felicitari, sa creasca bebelina mare te asteptam mai des

Lucia, asteptam cu nerabdare blogul il face tati sau ai tu timp de asta?

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Multumesc Ofe 27.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Aceleasi probleme cu dormitul.... Pe stanga nu pot sta mai mult de 2-3 minute, ma mut pe dreapta (cu icniturile si rasuflarea grea de rigoare), dar nici asa nu pot sta prea mult... cel mai bine ma simt pe spate, insa in ultimul timp am inceput sa respir greu cand stau pe spate Mi-am mai ridicat pernele, stau ceva mai sus si parca e mai bine... Nu era recomandat dormitul pe spate ca bebe apasa pe nu stiu ce vena si nu mai respiram noi bine ceva de genul asta... Daca puteti sta pe spate, nu va faceti griji, ca nu se intampla nimic rau...

Cu gazele raportez din plin... Inainte de sarcina nu aveam problema asta, insa acum, de vreo luna jumate s-au intensificat serios...

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

evyme asteptam vesti de la test pe maine! bafta multa si bine ai revenit

onitza tinem pumnii sa te intorci maine tot 2 in 1 si sa nasti natural

lorex
multumim de reteta.

floricel eu ti-am mai raspuns...dar se pare ca nu ai vazut mesajul.la ce dr nasti? cum arata cu noua mobila? multumita?

bubu_bu au inceput contractiile ? le mai lasam pe fete sau le agitam?

cris_mario eu am vrut sa intreb de tine....numa ca nu eram sigura ca ai ''disparut'' la cum stau eu cu ceasul biologic mai nou ma gandeam ca poate ai scris ca te-ai bagat la somnic

lucia asteptam cu nerabdare blogul ...sa nu ne uiti

nik0le puup sa treaca contractiile dureroase. cu arsuri ma confrunt si eu de vreo 4 zile

ioana_fota ceva caldut la burtica cica nu e bine.poate provoca nasterea la fel ca si baia.am o vecina ...avea dureri si si-a pus o sticla de apa calda jos...in noaptea aia ii s-a rupt apa.a nascut acum 8 luni.era si peste termen ...acum nu stiu ce sa zic.

in legatura cu dormitul...ma dor soldurile de innebunesc.mai nou mi-am pus o perna dedesubt sa fie mai moale.pe spate ma sufoc...simt cum apasa pe coloana.pe burta nu se poate ca nu se poate....pe stanga e bine sa dormi caci pe partea dreapta apasa bb nu stiu pe ce si nu se oxigeneaza bine(nu dati ca nu stiu exact, dar s-a mai discutat)

Bun venit pe lume Andreea Maria de happyella! multa sanatate si laptic.asteptam poze cu voi si detalii.

ai zis ca s-a nascut la 38 de saptamani.in ce data era atunci? ca sa va treaca fetele .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

asa....v-am zis ca ma dor soldurile .faza e ca m-a dat sotul acum cateva zile cu o crema , unguent de genul fastum(el mai foloseste ptr spate ca cica ma urc eu cu picioarele pe el cand dorm)...si m-a dat pe stangul...apoi mi-am adus aminte de prospect si era contraindicat gravidelor(doar in cazul in care recomanda dr) e pe baza de ketoprofen.ar trebui sa-mi fac griji?

38+

Mergi la inceput