HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna fetele!

Numa' ce am venit si noi de la spital. Vestile sunt ...hmmm, nici nu stiu cum sunt. Doctorul mi-a facut un control foarte rapid pe masa, spunandu-mi doar ca la cum arata colul nu nasc mai repede de 2 saptamani, fapt care pe mine m-a cam intristat ca-l asteptam pe bebe pe la sf. lunii asteia. Apoi a adaugat scurt, sa nu-mi fac griji ca pana prin 15 ianuarie mai este timp .In plus din 29 ian pana in 07 febr. este plecat din tara in concediu, asa ca mi-a dat nr. unei doamne doctor in caz ca se intampla ceva in perioada asta.
Acum eu nu stiu nimic despre doctorita asta si am asa un sentiment nu prea placut acum. Intr-un fel ma tot gandesc ca bebe o sa vina cand vrea el si asta e, important e sa fie sanatos, dar pe de alta parte eu sunt genul care trebuie sa stie cat mai multe detalii despre cum vor decurge lucrurile pt a fii linistita. Iar acum, dupa scurta vizita, numai linistita nu sunt.

Despre RMN-ul sotului, nu va pot spune nimic deocamdata pt ca de-abia azi sau maine merge dupa rezultate.

Ma pun sa pap si revin dupa ce citesc si din urma.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am si eu net in sfarsit ... merg sa citesc din urma (nu am prea mult de recuperat)

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

multumesc pentru incurajari...mi s-a dus o "bucata"mare de dop....curat ca lacrima.....dureri ioc....asa razlete rau....sa ma duc sa ma plimb...sa fac o baie fierbinte ziceti si voi.....ce sa-i fac sa se mobilizeze si el cumva

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetele, mi-am recitit mesajul cu greselile de rigoare. Imi cer scuze, nu mi-e foame, am scris pe fuga, iar literele de pe tastatura trebuiesc apasate bine.

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Haircut, ai primit statia meteo? Eu le-am primit zilele trecute!Sunt incantata!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Lorex, am primit ieri avizul de la posta ca au ajuns la ei, dar n-am reusit sa merg sa le iau, cred ca maine ajung. Ma bucur ca sunt faineun pentru idee...

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Bubu ne apucam de agitate?

31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa creste mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

multumesc pentru incurajari...mi s-a dus o "bucata"mare de dop....curat ca lacrima.....dureri ioc....asa razlete rau....sa ma duc sa ma plimb...sa fac o baie fierbinte ziceti si voi.....ce sa-i fac sa se mobilizeze si el cumva

40+
AMR vedem noi
poze

Asa, Bubu, da dupa el cu plimbari, baite, poate, poate

Voi ati baut ceai de zmeur? Acum mi-am amintit ca am citit undeva ca ajuta la nastere, ca ai un travaliu mai usor, a incercat careva?

Lucia 2000, bine ati venit acasa nu ne dai si cateva poze cu bb mic?

Ofe, bafta multa, poate sta bb cuminte pana se intoarce dr din concediu. Ai contractii sau ceva dureri care sa prezica altceva?

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Referitor la poze....
De maine bebe va avea propriul blog. Cu domeniu cumparat, totul in regula.
Asa ca pana maine tati nu ne lasa sa dam poze
Spune ca vrea sa mareasca suspansul pana e blogul gata.

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Gabriela bun venit acasa ... e minunata..de fapt ambele fete sunt superbe

fetelor arwen avea cununia in febr...eu asa imi amintesc

ofe asteptam vesti bune si de la gine si de la RMn

ratusca si eu tot asa stiu cu sughitul...si asa am procedat si la Mario,dar dupa 5-6 luni...akm parca e cam mic

decenuela/andrelina ... super ca v-ati int....dar mkr o poza akl cu cei 2 pui

acum am vazut ca a scris arwen ca ea face cununia .Sper ca esti mai bine,sa treaca tusea aia urata

alicredo felicitari ptr terminarea bagajului

onitza sper ca esti ok...

am terminat cap trecut

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

HAI MIREMIA!!!

oani2002 ai intrerupt tratamentul de la 34 de saptamani? Asa mi-a spus si mie dr, insa eu n-am avut curaj sa fac asta, aveam multe contractii chiar si sub tratament. Eu l-am intrerupt abia la 36 de saptamani si parca am din ce in ce mai multe contractii pe zi ce trece, unele destul de dureroase. Multumim pentru suportul de specialitate!

Gabriela77, Gratiana, bun venit acasa cu printesele! Tana, multumim pentru vesti!

arwen, sanatate multa!

ratusca_mica, sunt de acord cu cristies si cu xela in privinta lamaii/sughitului. In plus, lamaia este alergena, poate da probleme pe un fond atopic.

cristies, imi pare rau ca aveti de tras cu colicii, sper sa scape repede gargaritzul (ce-mi place cum ii spui ) de ele. Cu scutecele, asa era si a mea cand era mica, schimbatul era circul de pe lume, desi era vara si n-avea pe ea decat un body cu maneca scurta. E doar o etapa, trece! M-am distrat cum ai zis "zana scutecelor". Multumiri pentru asistenta tehnica, nu stiu cum reusesti sa fii atat de activa si sa te ocupi si de "administrative"...

Tati de Yannis, multumim pentru vesti, multa sanatate mamicii si baietelului!

mariucasara, analessya, eu nu tin minte sa fi avut contractii dureroase la prima sarcina pana la declansarea travaliului. Cel putin nu ASA de dureroase ca astea de acum. Si eu am dureri de mijloc... data trecuta parca n-am avut. mariucasara, bafta, asteptam vesti de la spital.

alicredo, vad ca mai ai nitel pana la termen, poate baiatul tau vrea sa fie punctual, nu te grabi. Singura pe aici sigur nu ramai.

floricel, bine ai revenit!

evyme, te asteptam maine cu vesti bune de la eco!

onitza, floricel, de ce va doriti sa nasteti natural dupa cezariana? Scuze de intrebare, poate suna rau, nu vreau sa aiba nicio conotatie negativa, doar sunt curioasa. De exemplu, prietena mea de care v-am povestit isi doreste trei copii si ar fi vrut sa nasca natural acum ca sa evite a treia cezariana.

lorex, ma bucur ca ai primit statia meteo si ca iti place! Multumim pentru reteta, ce bine suna...

ioana_fota, eu am facut torsoane din doua pachete de vata, asa am avut si data trecuta si a fost ok. Ies cam 20, 20 si ceva. Sanatate multa bunicii tale!

lucia, bine ati venit acasa, acomodare usoara va doresc!

Ofe, daca dr a zis ca bebe mai sta doua saptamani, asa o fi. Lui bebe ii e bine in burtica si pana se hotaraste el poate se mai inmoaie si gerul asta. Nu-ti face probleme, o sa fie bine!

haircut, mie mi-a recomandat dr mea sa beau ceai de zmeur, bine ca mi-ai amintit sa-mi cumpar, cred ca o sa incep de azi.

Nico de Isabela si 37+ cu Irina

AMR 2+ saptamani MAXIM

Mergi la inceput