Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralucapaun saru'mana!

Monikus sa dea DD sa se linisteasca puiul si sa reuseasca sa se odihneasca; multumim ca ai intrat sa ne spui cum sunteti; sa speram ca se rezolva cu fimoza si nu o sa trebuiasca sa-i dati mult timp siropel cu medicament;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ce-mi place cand se mai incinge forumul in cate o seara! Si in seara asta se pare ca Raluk e sufletul petrecerii. Ai fost prolifica, draga mea!

Iulika, au fost necesare toate capitolele de la odisee si 58 de la dovlecei ca sa ma uit si eu stramb la profilul tau si sa vad ca esti ieseanca la fel ca mine. Nu stiam eu de ce-mi place asa tare de tine.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

iuhuuu a aparut si Bia sa ma faca sa rad

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Vad ca te descurci destul de bine fara ajutor la faza cu rasul in seara asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Acuma sa intru si eu la marturisiri. Uneori cand vreau sa ma relaxez si sa ma gandesc la ceva frumos, am in minte scenarii ca ale Ralucai, sa apar la usa vreuneia dintre voi cu nazdravanii mei si sa ne bucuram si sa stam de vorba pana nu mai putem.

_

Ioooiii sa imi scriu adresa pe mailul comun? Intr-adevar acum, imaginandu-mi, vad ca postura e mult mai emotionanta la cel care primeste surpriza!

Adresa Danei o aveam de cand mi-a trimis ceva de ajutor (scumpa de ea ) printr-un curier rapid, deci planul era la fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Asa ca pana la vara as dori niste sfaturi de la fetele cu experienta cum se merge in excursie cu un bebel de vreo 8-9-10 luni.

:) iti zic eu in primavara cum va fi. de paste o sa plecamla Cluj mai exact mergem la Belis (ceea ce facem de cativa ani incoace si nu planuim sa ne schimbam obiceiul). cum va fi si ce voi cara dupa mine asta nu mai stiu... daaaaar voi afla... de-abia astept!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Asa ca pana la vara as dori niste sfaturi de la fetele cu experienta cum se merge in excursie cu un bebel de vreo 8-9-10 luni.

Se ia copil se pune un chilot pe el si un tricou (mai mult nu cred ca ii va tb la cele 40 de grade care vor fi), niste chiloti si tricouri cred ca sunt de ajuns,aa si båsmålute.. servetele si alte alea le gaseste peste tot..in cazuri din astea se cumpårå suculete si mancarea de bebel( asta daca e oki pt tine så dai de la borcanel), tu vei avea låptåria la tine cu siguranta pe atunci asa ca nu vad de ce ai lua prea multe biberoane..

Si apoi se pleaca la rilex ( vb liliacului)

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

ce seara minunata!!! imi vine sa va pup pe toate!!!
Iulika mami, nu simti ca s-ar putea incinge putin talpicile?!
Bia ce planuri frumoase ai si tu!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Mda, partea cu adresa nu am gandit-o inca. Mi se pare ca stiu atat de multe despre voi incat nu mi-a trecut prin cap ca nu va situ adresa.

_

Mergi la inceput

Citat:

Ioooiii sa imi scriu adresa pe mailul comun? Intr-adevar acum, imaginandu-mi, vad ca postura e mult mai emotionanta la cel care primeste surpriza!

Da, da, da!! sa ne scriem adresele pe mailul comun

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

hop si eu

Mai, daca sunt oaie si am pierdut mesajul incercand sa-l trimit la un capitol incheiat , il mai pot recupera? Si aveam frumusete de mesaj, zau asa , munca mea de-o zi

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

:) iti zic eu in primavara cum va fi. de paste o sa plecamla Cluj mai exact mergem la Belis (ceea ce facem de cativa ani incoace si nu planuim sa ne schimbam obiceiul). cum va fi si ce voi cara dupa mine asta nu mai stiu... daaaaar voi afla... de-abia astept!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

I'auzi!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput