Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, ai fost de nota 20 in seara asta! Datorita tie am mai ras si eu putin, ca nu o mai facusem de mult!
Nu am cont pe hi5. Trebuie sa am musai ca sa pot vedea pozele tale?
Ma bucur ca taticul tau e bine, ii doresc multa sanatate in continuare.
Si acum referitor la intrebarea ta cu plecatul in concedii cu puii mici. O sa iti spun cum am facut eu, desi stiu ca nu sunt un bun exemplu si nu o sa fi de acord cu mine. Cat timp am fost plecati, i-am dat mancare la borcanel, Hipp sau Nestle. Nu stiu cat de buna este, banuiesc ca are si ceva conservanti, desi pe eticheta scrie ca nu, dar alta solutie nu am gasit. Exista o maare varietate de meniuri! Alea cu fructe sunt chiar bune, dar cele cu carne sunt o mare porcarie la gust. Dar Andrei a mancat. Si am luat cu mine si cereale la cutie pe care le-am facut cu apa. I-am mai dat iaurturi din comert. De sterilizat nu s-a mai pus problema dupa 6 luni. Nu prea e realist sa pleci la tine cu toata bucataria. Sau te duci in Turcia, la un all inclusive din ala de are de toate, inclusiv mancare de bebei.
Monikus, bine ca te-ai mai linistit putin. Nu stiu cum de nu mi-o fi dat prin minte sa iti spun sa-i dai Nurofen, ca poate il doare ceva.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

hop si eu

Mai, daca sunt oaie si am pierdut mesajul incercand sa-l trimit la un capitol incheiat , il mai pot recupera? Si aveam frumusete de mesaj, zau asa , munca mea de-o zi

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai Delia, nu stiu cum este cu mesajul scris la capitolul trecut..dar hai incoce! pune la fetele vesele de numa' niste poze cu o miresuca frumoasa!!!

oare ce face Liliac?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ralukule, noi suntem ca tiganii cu cortu' si plecam des cu puradelu'. Acum e simplu, are mami biberoanele cu ea, imi mai iau pompita de muls ca m-am mai trezit ca imi pocnesc sanii si mandra nu vrea sa suga. La vara imi mai iau in plus aparatul minune, Babycookul (Monique), un castronel, o lingurita, o canuta cu cioc si gata. Si ma tin bine pe pozitii sa am inca biberoanele bune.

Imaginea asta e: puradelu' in sling, castile in urechi, o sticluta cu ceai de chimen sa refacem laptaria si gata..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Iulika mami, nu simti ca s-ar putea incinge putin talpicile?![

Thank God I'm a woman!

Intreabå-må cand nu mi se incing mie talpicile?!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Iulika mami, nu simti ca s-ar putea incinge putin talpicile?![

Thank God I'm a woman!

Intreabå-må cand nu mi se incing mie talpicile?!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

aoleooo!! asa zici, ai?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

Mai Delia, nu stiu cum este cu mesajul scris la capitolul trecut..dar hai incoce! pune la fetele vesele de numa' niste poze cu o miresuca frumoasa!!!

oare ce face Liliac?

Thank God I'm a woman!

Danuta, uite aici poze cu miresula, cum spune soacra-mea

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

hop si eu

Mai, daca sunt oaie si am pierdut mesajul incercand sa-l trimit la un capitol incheiat , il mai pot recupera? Si aveam frumusete de mesaj, zau asa , munca mea de-o zi

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Eu il recuperam cateodata daca dadeam back, dar nu tot timpul... of, ce enervant e!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

oare ce face Liliac?

Thank God I'm a woman!

Danuta, uite aici poze cu miresula, cum spune soacra-mea

Pozici Sofia botez
Photos

vai!!! si nu pot rade tare ca doarme Ana!
nu am deschis inca pozele..m-a pufnit rasul cand am despartit in silabe cuvantul..scuze
acum ma uit

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Si daca tot sunteti la faza de distractie iar duoamna (copiright Techila) Raluca vrea distrata, sa va mai povestesc una de-a lui Busici:

Cu o seara in urma ne dam rotunzi la tati ce bine stim noi matematica. Si incep ei doi sa joace jocul de-a rotile masinilor. (Adica invata sa faca operatii matematice numarand roti de masini, ca mere sau pere e inadecvat pentru un pasionat de tot ce are roti, asa cum e el. Si literele le-a invatat de pe placutele de inmatriculare de la masini, dar asta e alta poveste.) Si tata zice: Daca eu am o masina si tu ai doua masini, cate orti avem in total. El fuga in sufragerie ca acolo se concentreaza mai bine si striga: 12. Buuun! Sunt deja umflata (in toate cele doua fire de par care mi-au mai ramas ) de cat de bine se descurca si merg mai departe cu demonstratia. Si ce operatie matematica ai facut? Adunare. (Mai sa plesnesc de mandrie.) Si ce semn are? Da sa zica plus si pune degetele ca sa arate, cand dintr-o data ii deraiaza mintiuca. Ii zice lui taica-sau fara sa imi raspunda: Stii ca daca faci adunare mori? Amandoi parintii ramanem perplecsi si asteptam continuarea. Nu se lasa prea mult asteptat: Da, ca plusul e o cruce.
Ei, in clipa aia chiar am plesnit.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput