Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Erina, versurile sunt prostute, dar refrenul melodiei imi aminteste de tine, asa ca ti-o dedic azi:
http://www.youtube.com/watch?v=RvjML3-66SA

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Multumesc Yaia, o stiam si imi place. Refrenul e super catchy!
Sa stii ca imi amintesc des de Japonia si sotul la fel.

Super ca ai terminat operatiunea hainutele bebelusului. Te rog sa imi spui ce produse Weleda ai folosit la Tudor si ti s-au parut bune.
Mamicile din Germania ce alta gama fara parabeni se gaseste in DM?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Sa-ti traiasca! Sunt frumoase foc! Multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Buna Emma citisem despre incidentul cu masina. Sper ca nu v-ati speriat si ca sigurarile acopera paguba!

32+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Ana,

Erina,

Are mama doua fete:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

O zi minunata tuturor!!!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Superbe mamarutele!!! Imi place cum le imbraci in coralul acela(mama ii spune frez). E o culoare tare dulce pentru printese!!!

32+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Erina, foarte frumoasa coronita ! Si pare simplu de realizat, daca ai un carton frumos colorat si diverse stickere dragute. A tinut-o Daria pe cap ? Banuiesc ca a fost incantata, dat fiind ca era creatie proprie... Bravo !
Imi place sa citesc ca iti faci timp sa te joci atat de frumos cu ea, chiar daca ai intrat in perioada de 'nesting' .

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Luiza, multumim. Decupajul l-am facut eu, se putea si cu virfurile acele mai stilizate mai ascutite dar nu mai era trainica. Daria doar a lipit citeva paiete si stickere pe ea.
I-a placut mult, a tinu-o pe cap de transpirase la frunte. Azi a purtat-o din nou chiar daca la trening.

Pupicei frumoasei tale si un week-end relaxant!

32+ cu David

Mergi la inceput

Am vazut pe e-mailul conumn pozele de la Budapesta ale Emei!
Minunate! Sebastian e foarte chipes si dulce. Am vazut ca a avut parte de mult rasfat si plimbari si mai multe.

Ema arati tare bine, nu mai unui chip frumos ca de papusa ca al tau poate sa ii stea bine cu nuanta aceea de blond!!!

O familie foarte frumoasa. Thank you for sharing!

32+ cu David

Mergi la inceput

Daria e bine, s-a alintat mult cu bichi astazi.

Pregatim cina si il asteptam pe tati. Facem si o tarta cu fructe.

32+ cu David

Mergi la inceput

P.S. Astazi a cistigat 4 stickere pentru ca a facut de 3 ori pp si o data kk la olita!

Nu mergea in acelasi mesaj cu mincare.

32+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, sigur Erina, s-a si rezolvat. Masina e ca noua pe asigurarea baiatului care m-a lovit.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, ce mai faceti, dragelor ?
noi bine, fff ocupati cu jobul, ajungem acasa si ne ia de odihniti praslea asa ca nu prea mai ajung sa deschid computeru.
vad ca ne-a ocolit gripa, sper sa ramana departe de noi in continuare, nu de alta dar ne-am rezervat o saptamana de vacanta in februarie, la caldurica .
Adi e bine, in seara asta dupa masa a comandat ferm 'water,please', invata multe si ma uimeste continuu, nu degeaba bag bani in funduletul lui simpatic.
Am vazut poze frumoase, minunate ! Gabriela, multe pentru voi, ai niste printese superbe.
Daria e super-ok, nu e deloc slaba, la varsta asta , cu energia pe care o au, ar fi si culmeasa fie mai plinuti.Erina,mi-aduc aminte de lista aia cu dorinte pt 2009 pe care o facusesi , ai bifat multe pe ea ? Intra si bebedoiu acolo, ca nu mai stiu.
Carpatino, e mortala coditzata, nici n-o arat lu Adi ca apoi tre'sa ne pregatim de petzeala ...
Kriss, draga mea, si eu cred ca numai tu poti lua decizia cea mai buna, eu doar imi dau cu parerea...semneaza-le !!!
Sabina, mi-am notat, ramane pe next week.
Rox, unde esti,concediu ?
Nana, hai la noi, tot mi-e dor de voi, de-abia astept sa ne mai spui/scrii cate ceva.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Piciulika draga,multa sanatate tuturor. Mai da-ne vesti despre voi, cum se mai comporta voinicii ? A mai trecut virusul ?
Diwana, care-i motivul absentei ? Sper sa nu fie nimic de rau.
Andreea, cummai e Kriss ?Crizele sunt ceva normal la varsta asta, eu le ocolesc diplomatic, "suntem cei mai buni prieteni, cand ma rogi ceva eu imediat iti dau/fac/aduc, dar si tu trebuie sa te porti frumos,etc,etc" I-am tot zis ca suntem prieteni pe viata , ca orice ar face eu tot il iubesc, chiar de ma supara pe moment, imi trece fiindca el e prietenul meu ( ma rog, al nostru) si il inteleg mereu....se uita de serios la mine si chiar imi pove ce face la gradi, cand o supara pe miss, cand face prostioare....Il invat ce inseamna sa promita ceva ( "imi promiti ca facem impreuna curat in camera/la jucarii? ") si cum sa-si tina promisiunea...deocamdata comunicam f bine.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput