Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Alinuto, iar ai disparut? Sau te-ai speriat de mine ca te-am ?

Sper ca sunteti bine cu totii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Prezent(a) , din pacate numai la ore mici.
Superbe codite! Are un nasturel si o gurita de fotomodel. Mi-era asa de dor sa o vad.

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Gabi-mamica scumpa, felicitari pt minunatia de fetita adusa pe lume! Iti seamana! Ce falcute are si ce serioasa e! Bun venit Ana Sofia!
Mami, nu uita sa ascunzi cantarul, fetita ta stie mai bine ce are de facut. Pupici Sarei.

Piciulika, sper sa va insanatositi repede! Cu siguranta bb Alex se va reface primul, cu mult innaintea ta! Se vede din poze cat de fericiti sunteti, iar ochii lui Michael spun totul!!! - sunt incununarea celor mai frumoase promisiuni adeverite. Iar cu 'moc'-ul bonus i-ati pus capac!

La multi ani !!!!!

Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Eu sunt in perioada de nesting, nesting exagerat as putea spune. Ieri am mutat hainele prin dulapuri si am facut loc pentru hainutele bebelusului.E crincen cind spatiul e mic si lucrusoarele multe.

Daria m-a "ajutat" o gramada. Eu puneam in cutii ea scotea.

Luiza, Carpatina ati intrebat despre craftul nostru. Am pus poze in albumul de ianuaruie

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina,te tot citesc obosita si cu ceva dureri in ultima vreme si adesea consider ca faci excese nejustificate. Mai amana te rog nestingul. De fapt, impuneti sa stai linistita inca 4 saptamani pe putin, apoi ai timp berechet si de cuibarit.
Ai incredere ca bb David nascut la termen iti va lasa timp pt toate, nu va ramane nimic nearanjat. Ofera-i si tu lui bb David ragazul de a creste linistit in burtica! Esti datoare sa-i oferi cel mai bun start in viata!
Nu uita ca baietii au un delay in dezvolater fata de fete la aceeasi varsta a sarcinii. Nu forta si mai ales nu cobi.

La multi ani !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Eu raportez 2 zile fara violenta fata de Adam . In schimb, am fost eu si papusa tinta atacurilor. Dar am aplicat aceeasi tehnica si se pare ca a functionat, chiar daca a fost suparare mare... Eu am plecat, i-am zis ca inteleg ca e suparata, dar daca ma loveste nu pot sta langa ea, ca e auchy si nu imi place, dar daca e mai calma si discutam frumos o iau in brate si ne linistim impreuna. Si a venit la mine cu "sowy, mami". Pe papusa s-a enervat ca i-am inchis sus portita pt ca adormise Adam si nu vroiam sa il trezeasca si a inceput sa dea cu papusa de pereti. Asa ca am avertizat-o ca nu e ok si ca poate sa i se strice si o sa i-o iau pana se calmeaza. Si dupa 3 avertismente i-am luat-o si pus-o in garaj. S-a suparat si a inceput sa tipe, dar am luat-o in brate, am povestit cu ea, i-am explicat repede de ce si cum si apoi a zis "sowy, dolly" si i-am dat-o. A pus-o pe masa si a fost ok.

Cred ca in excursie o sa stau eu in spate langa ea, asa cum sugerase si Carpatina , desi mie mi se cam face rau in spate, mai ales daca nu ma uit la sosea. Sper insa sa fie ok. Mai am 2 sapt sa le planific cum trebuie.

Aaa, am inceput lectiile de gimnastica si de inot, iar acum Lisa e cu tata si cu sotul la piscina outdoor, ca e vreme frumoasa.

Eu sunt cu Adam, vroiam sa bag o epilare, dar bb doarme si nu ma lasa sufletul sa il tzacanesc cu aparatul .

In rest, soacrei i-a placut asa de mult cele 4 zile petrecute doar cu noi, incat s-a anuntat ca vine iar in iunie-iulie sa stea vreo luna (dupa ce pleaca tata)

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Tata vine si el cu noi, dar nu vreau sa ma bazez pe el sa o tina pe Lisa "departe" de Adam, pt ca stilul lui numai calmant nu e. Mai degraba o va agita pe Lisa si mai tare, daca va deveni violenta cu bb.

Pai.. lasa-l pe tatal tau sa stea in fata si tu stai cu copii.. adica cu Lisa ca banuiesc ca Adam o sa doarma mare parte din drum..

O gradinaresti si tu pe Lisa anul asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, ne gandim sa o dam din primavara (spet-oct), desi va fi trim 3, final de an scolar etc. Dar vrem doar cateva zile pe sapt (2-3), program scurt. Nu vreau sa trebuiasca sa renunte la activitatile ei ca sa stea la gradi pana dupa amiaza, dar as vrea sa aiba parte de interactiune cu un grup constant de copii, cat de cat.

Faza tampita e ca nu prea am optiuni: chiar daca vreau doar jumatati de zi, trebuie sa platesc o zi intreaga, program lung. Am gasit ceva, cu nr de ore la alegerea parintelui, dar astept sa vad impresii de la prietenele mele care le vor da pe fetitele lor din februarie .

Buni e cu voi, nu, ca asa mi s-a parut din poze...

fetita cu codite si pe mami ei

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Da, sigur Erina, s-a si rezolvat. Masina e ca noua pe asigurarea baiatului care m-a lovit.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Buna dimineata!

Emma, ma bucur sa aud ca s-a rezolvat. La a mea au fortat geamul si au zgiriat-o in Bucuresti si nici acum nu am reusit sa facem rost de dovada de la politie.

Ce bine ca s-a mai incalzit. Saptamina aceasta nu am scos nasul afara. Astazi mergem cu saniuta.

32+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Daria e super-ok, nu e deloc slaba, la varsta asta , cu energia pe care o au, ar fi si culmeasa fie mai plinuti.Erina,mi-aduc aminte de lista aia cu dorinte pt 2009 pe care o facusesi , ai bifat multe pe ea ? Intra si bebedoiu acolo, ca nu mai stiu.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Papanash, bine ei revenit cu veasti super bune. O sa vezi ce o sa va priasca vacanta! Felicitari pentru Andrei intelegator si istet! Tot la fel de frumos deseneaza?

Lista mea in loc de bebelus era job ( mereu sunt melancolica cind ma uit la agenda, port pen si celelalte lucruri peregatite pentru asta dar va fi o agenda cu evolutia bebelusului meu-in fond tot am timp sa muncesc pina la 70 de ani).
Oricum a fost un an foarte bun. Acum suntem in oarece stres cu proiectele dar am incredere ca ne va ajuta Dumnezeu!

32+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Erina,te tot citesc obosita si cu ceva dureri in ultima vreme si adesea consider ca faci excese nejustificate. Mai amana te rog nestingul. De fapt, impuneti sa stai linistita inca 4 saptamani pe putin, apoi ai timp berechet si de cuibarit.
Ai incredere ca bb David nascut la termen iti va lasa timp pt toate, nu va ramane nimic nearanjat. Ofera-i si tu lui bb David ragazul de a creste linistit in burtica! Esti datoare sa-i oferi cel mai bun start in viata!
Nu uita ca baietii au un delay in dezvolater fata de fete la aceeasi varsta a sarcinii. Nu forta si mai ales nu cobi.

La multi ani !!!!!

Alinus te iubesc pentru mesajul acesta! Exact ce aveam nevoie sa ma trezeasca un pic. Eu sunt un control freak, asta e firea mea nenorocita dar promit sa incerc sa stau linistita!!! Ma ajuta si ai mei foarte mult dar pe linga Daria pe care nu vreau sa o lipsesc de atentie imi place sa fie totul perfect.
Ai dreptate in tot ce ai spus!

Azi-noapte mi-a fost foarte rau. Bebelusul extrem de agitat si dureri ascutite. Senzatia aceea de apasare pe perineu...Deja imi faceam planul unde sun la urgenta, ca e Iasul mai aproape ca Bucurestiul de astea...

Frumosii tai ce mai fac? Cum interactioneaza Teo cu Doris? Printesa sta deja in fundulet?

32+ cu David

Mergi la inceput

Adimercedes bravo pentru Lisa intelegatoare! Va fi super OK la gradinita sunt convinsa! Sper sa gasesti programul care va convine cel mai mult!

Acestea fiind zise va doresc tuturor o simbata relaxanta!!!

32+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ca o raza de soare, Alinus a noastra!

Erina, asa drag mi-e de tine cand te citesc, eu ma recunosc intocmai!Bine ca esti acasa si ai sprijin! Si noi ne bucuram de ajutorul lui buni!

Ana, tare m-am bucurat de cuvintele tale!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput