Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Tata vine si el cu noi, dar nu vreau sa ma bazez pe el sa o tina pe Lisa "departe" de Adam, pt ca stilul lui numai calmant nu e. Mai degraba o va agita pe Lisa si mai tare, daca va deveni violenta cu bb. |
Pai.. lasa-l pe tatal tau sa stea in fata si tu stai cu copii.. adica cu Lisa ca banuiesc ca Adam o sa doarma mare parte din drum..
O gradinaresti si tu pe Lisa anul asta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Trandafir cu codite ati mai vazut? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Off Doamne cat e de dulce!

Poza unde e incruntata imi place de mor!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Alinuto, iar ai disparut? Sau te-ai speriat de mine ca te-am
? ![]()
Sper ca sunteti bine cu totii! 
=====================
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Off Doamne cat e de dulce! ![]() Poza unde e incruntata imi place de mor! ![]() |
Inchipuie-ti ca nici macar nu era suparata..

=====================
Annisia spune:
| citat din mesajul lui kriss79 buna seara eu am mai avut o discutie cu sotul si nu e alta cale decat div, din pacate.mai lasasem sa reflecte situatia, caci nu era prea incantat de divort pentru ca e de parere ca fata treb. sa iasa cu amandoi,si nu cu unul sau cu altul separat..in fine, nu mai doreste sa fie cu mine, deloc.nu il intereseaza daca depun sau nu actele..pe el nu il intereseaza asta, eu pot iesi si gasi pe oricine chiar si asa in situatia asta.. Am asa o stare naspa..stiu ca nu mai puteam astepta nimic de la el, ca nu mai avea nimic sa imi ofere, dar..e greu, oricum.ma dau eu tare, dar..nu e ici de colo sa treci peste 9 ani de convietuire,chiar daca ultimii 2 ani si ceva au fost de minciuna si infidelitate.. Stau acum si ma gandesc, oare e bine ce fac?adica actele astea o sa ma faca mai fericita, mai linisita?ca eu asta astept de la ele..oare nu sunt egoista si ma gandesc numai la mine si nu si la copil?cum il va afecta mai incolo faptul ca are parintii divortati samd..?pe el nu il va opri nimeni si nimic sa aiba excursii, escapade cu aia sau cu oricine altcineva.. Am actele facute in fata mea si nu stiu ce sa fac.. ![]() Cristina si Alessia Stefana Poze noi Bazar SEBI! |
Mai Cristina, tu cat ai de gand sa te mai minti singura si sa-ti mai prelungesti suferinta? Lasa-l durerii sa se duca unde-i face placere, de ce te tot agati de orice l-ar tine langa tine?! Ai sa vezi ca peste maxim doi ani vei fi ca noua si vei rade singura de tine, intrebandu-te ce dracului ai gasit la el si pentru cine ai suferit tu atat. Cam asta este perioada de reparare si cicatrizare a ranii. Eu zic sa mergi pe drumul asta. Sa ridici nasul sus cu mandrie, ca cei doi sa nu ajunga la tine, si sa-ti vezi de treaba ta.
Gandeste-te ca ai un copil, mai ales o fetita. Ai incredere ca va fi una desteapta, care va vedea in timp ce se petrece intre voi si o va durea de o suta de mii de ori mai mult sa te vada pe tine nefericita langa el, decat libera sa-ti refaci viata. Parintii sunt parinti oricum ar fi si la orice distanta. Va invata sa va iubeasca pe fievcare cu viata lui. E mai bine asa, decat sa va urasca pe fiecare: pe el ca isi bate joc de tine si pe tine ca nu ai curajul sa te rupi de el si accepti toate kkturile de pe lume... Copiii simt si vad, mai ales fetitele, mai ales cand e vorba de sentimente si chestii sensibile. Mai mult rau i-ai face daca ai accepta compromisuri...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
Da, am vazut si eu trandafirul cu codite. E misto, misto!!! Cu nasucul ei carn si cu trasaturile de om inteligent. Te asteapta timpuri grele Carpatinule, ce cozi de baieti vor sta la usile tale. E-he-heeee....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
Annisia spune:
Nanita, voi cum mai sunteti mami? Andreiutz puiutz de matz ce mai face? Sunteti in grafic? Hai, povesteste-ne si noua despre voi!!! Te rooooogggg!!!!
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"
bebeka spune:
Hehehe!!!!!ca sa fiu in ton:long time no see...
Traim,suntem bine am examen de grad saptamana viitoare caci de anul acesta tb sa ai postuniversitara strict pe domeniul unde iti desfasori activitatea.Nici nu ma mai mir caci pentru aproape orice a trebuit sa muncesc din greu n-a venit mai nimic de-a gata..
Rebeca e o nazdravana si jumatate ,din momentul cand a implinit doi ani la ea s-a incheiat cu vorbitul de bebe;vorbeste foarte corect,fara sa stalceasca aproape niciun cuvant.Uneori parca mi-e ciuda ca nu zice si ea ceva sa rad ..in schimb inca vorbeste cu tine nu cu mine si i-a spus lu' ta-su intr-o seara:iarta-ma ca am facut pipi pe tine(in loc de mine)de ne-am stricat de ras..
In rest stie o gramada de poezii si cuvinte in engleza,frere jacques il stie si in engleza si in franceza.
Si nu vrea sa danseze decat sa o tin eu in brate si ma cam cocoseaza aproape 13 kile pe morena,indianotech si altele la moda..
Dupa episoadele acelea de raceala care de fiecare data au necesitat antibiotic am retras-o de la cresa si sta cu o tanti f.buna ,linistita si..destul de tanara(are 44 de ani) .Are grija de ea dar din pacate nu va sta cu fata decat pana in august desi deja ma gandisem ca as da-o la gradi la 4 ani.Sincer, e de groaza cu bolile astea..
Chiar asa de gradinita 41 ceva impresii?Parca Alinkav a pomenit ceva odata sau ma insel?
Pup puiutii care au venit pe lume precum si burticutele emotionate!!!!
Gabriela77 spune:
Sabina, pumnii stransi pt tine
Carpatina, ce adorabila e Ioana! Si ce codite mari are fata!
Noi bine, am papat, baita facuta...sunt bulversata cu cantarul, am plecat din spital cu 3.440 incepuse sa ia deja in greutate ultimele 2 zile in spital, si acum acasa imi arata 3,340, nici nu stiu o fi bun cantarul? Trebuie sa-l rog pe C sa verifice, nu-mi vine sa cred ca a scazut in greutate, suge bine, doarme tot cate 2-3 ore legate...NU vreau sa incep stresul cu cantarul, zau!
Cuscra draga ce rau imi pare ca v-ati captusit asa...offf...asta va mai lipsea!
Sanatate multa si felicitari pt ursuletul dolofan! 
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
bebeka spune:
Gabriela sa-ti traiasca printesa!!!
Cat despre cantar eu zic sa-i scoti bateriile si sa-l pui in debara sau sa-l faci cadou cuiva!!!
Daca papa bine ,doarme bine ,face pisu ,kaka ce confirmare mai vrei ca e ok?in niciun caz nu ai nevoie de cantar.
te pup si fii increzatoare!!nu cantarul e barometrul