Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ioana-coditzata este nespus de dulce ! Si mie imi place la nebunie poza aceea in care este incruntata !
Sa ii faci mai des codite, uite ce bine ii sta !

Adi, eram sigura ca ai sa gasesti o solutie impotriva episoadelor de agresivitate ale Lisei

Gabriela, cred ca ar trebui sa ai incredere in instinctul tau si sa te linistesti in privinta scaderii in greutate, daca zici ca Sofia e papacioasa. Si ca sa inlaturi orice 'pitic' care ar putea insista sa-ti stea pe creier, roaga-l pe sotul tau sa verifice cantarul. Pupam fetele frumoase !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bebeka, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi !

Ma bucur ca ati scapat de raceli si complicatii, ca Rebeca are cu cine sa stea si ca e in regula. Sunt convinsa ca vorbeste foarte bine
Mult succes la examenul de grad !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mai Gabica, da cantarele nu arata toate la fel:)Eu o cantaream pe Sofia inainte si dupa supt. DUPA imi arata 200 de grame mai putin:)))))))
Un copil infometat...stii bine cum se comporta.
Verifica cantarul...sau cel mai bine, arunca-l pe fereastra si cantareste-o odata pe luna la pediatru.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Asa e, stiu!Aveam nevoie de o scuturare de-a Sabinei!Ca de data asta asa convinsa sunt ca e totul in regula si voi reusi alaptare exclusiva, de-aia nu am luat nimic, nici sticluta, nici suzete, nimic...

O vad si eu ca e linistita, papa, doarme cate 3-4 ore legat, face caca, pisi, chiar e incredibil de cumintica!

Imi amintesc ca la Sara a fost cosmar cu cantarul cat m-am panicat...e drept ca ea nici nu papa san, urla de foame, nu dormea si nici nu lua in greutate!

Somn usor! Multumesc de suport!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabitza mea, piteste bine cantarul ala si scoate-l doar la saptamana. Face tare bine la nervi. Ca sa rezist tentatiei, eu tineam cantarul in camara, pe cel mai de sus raft. Si mi-l cobora Mihai o data pe saptamana sa-l cantaresc pe Vlad (cu Miruna am fost paranoica, ipohondra si nebuna, usor justificat de problemele cu sarcina, da' tot paranoica scrie pe fruntea mea)
Sper ca toate-s bune la voi ( ma tot reped asupra telefonului da' ma abtin ca stiu cat e de greu cu un pitic asa mic si numai de conversatii de complezenta n-ai chef).
De crescut sunt sigura ca cresteti frumos, sper ca si Sara e ok si in "parametri" cu starea de spirit(aici n-am cum sa-mi dau seama, veverita mea era deja mare cand a "picat" Vlad)si ca toti sunteti "functionali", ca obositi sunteti cu siguranta.

Aaaa, am vazut pozele. SU-PER-BE!!!! Daca n-o chema Ana Sofia pe diva ta bruneta, o chema Alba ca Zapada cu siguranta! Seamana mult cu Sara, dar inclina mai mult spre tine, asa cum ai spus.
Va imbratisez cu drag si somn usor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Am vazut un trandafiras superb cu codite lungi! Carpatina sa iti traiasca iubitica cu nasuc citn si strungareata-si cit iubesc eu fetitele cu strungareata!!! E drept ca ne-o arati rar dar si cind o vedem se vede ca a crescut si ca are super personalitate!

Piciulika imi pare rau sa aud ca sunteti raciti! Sper sa va insanatositi repede! Am vazut pozele! minunate ca intotdeauna. Micahel e un baietel tare cald si se comporta ideal cu fratiorul Alex. Si mie mi-a topit inima tot ultima poza cu tine si Alex!

Bebeka bine ai revenit cu vesti! Era de asteptata ca Rebeca sa vorbeasca atit de bine. crede-ma e mai greu uneori sa ghicesti ce ti se cere!!! Ne e dor sa o vedem.
bafta la examenul se grad si te asteptam cind mai poti!

Gabriela cred ca noi ne asemanam un pic panicoase. E clar ca doua cintare pot arata rezultatae diferite. Urmareste cu atentie evolutia ca sa te linistesti! Imbratisari mamicii de printese!!!

Adimercedes minunata ideea cu cadourile de la bebelus. Cit despre calatorie sigur va fi bine. Mai puneti o muzica un film, Adam doareme si sunteti la destinatie in no time!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Chiar asa de gradinita 41 ceva impresii?Parca Alinkav a pomenit ceva odata sau ma insel?

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Nu te inseli, noi chiar suntem la 41, adica Alex cel mare, dupa care urmeaza si Olivia la rand!
Alex e la grupa pregatitoare acum, va pleca la scoala, asa ca educatoarele lui Alex o vor prelua pe Olivia, bucurie mare!
Gradinita e foarte buna, primitoare si foarte curata si frumoasa. Iti recomand educatoarele noastre, de fapt pe una dintre ele(Andra), ca pe celalalta(Felicia) o stiu abia de anul asta(ne-au unit 2 grupe, foste "mari", si a trebuit sa se preia o educatoare de la o grupa, si inca una de la cealalta)!Andra noastra este super(si este si tanara), tare imi este frica ca nu va sta mult timp la gradi de stat, are prea mult talent de a lucra cu copii, datorita ei copii au prins un mare drag ptr cunoastere!
Daca te mai intereseaza si altceva, ma gasesti aici!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Cristina, ai luat decizia corecta!!!

Nana salutari si imbratisari fluturasului!

32+ cu David

Mergi la inceput

Eu sunt in perioada de nesting, nesting exagerat as putea spune. Ieri am mutat hainele prin dulapuri si am facut loc pentru hainutele bebelusului.E crincen cind spatiul e mic si lucrusoarele multe.

Daria m-a "ajutat" o gramada. Eu puneam in cutii ea scotea.

Luiza, Carpatina ati intrebat despre craftul nostru. Am pus poze in albumul de ianuaruie

32+ cu David

Mergi la inceput

La mine optimismul e tot sus mai ales ca diseara Doamne ajuta soseste si tati. In rest trebuie sa fiu mai ponderata cu treaba si sa ma bucur de Daria.

Sa aveti o vineri usoara! www.youtube.com/watch?v=NcRh_X0zR9Y&feature=PlayList&p=73A05587964DDA05&playnext=1&playnext_from=PL&index=22" target="_blank">Lifehouse-You and me

32+ cu David

Mergi la inceput