Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Suntem racitzi cobza TOTZI! Bineintzeles, cel mai tare ma ingrijoreaza Alex - dar sunt muuult mai cool decat as f fost la Michael. Nasul infundat bocna, dureri de cap, ochii-n fundul capului... Michael ne-a adus raceala de la o fetitza de la Tagesmami, unde l-am dus ca sa-si pastreze ritmul si placerea... ![]() Ai mei sunt aici - mama e si ea racita - si mi-au spus sa nu-l duc, sa nu aduca ceva. Eu, desteapta si incapatzanata, nu, ca-l duc. Ma felicit! Oricum, Alex papa bine, deja are 4.100 kg, a crescut 2 cm si face falcutze. Io-s varza, ca-l alaptez din 2 in 3 ore... zi si noapte, Micha parca e turbat ca-l tzinem mai mult in casa cu frigul si umezeala. Insa mi-l pupa si mangaie de nu se poate - asa a venit si raceala: eu credeam ca am eu imunitate si-i dau si lui Alex prin laptic. Ei bine, cu bazdagocii astia se pare ca nu m-am mai intalnit si-am furat-o! Asa ca va pup si dormitez ca marmota cu nasul infundat... Reusisem sa pun oarce poze aici - si basta. http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html |
Sanatate multa tuturor! Off, bolile astea! Bine macar ca Alex papa bine si creste precum Fat-Frumos ce este. Are o 'gulita' adorabila, nu e de mirare ca Micha vrea sa-l pupe non-stop. Pozele sunt super, ca de obicei. Tare mult m-a emotionat cu se agata Alex de degetele voastre, ba al tau, ba al lui Radu!
Hai ca trece si raceala asta. Eu zic ca tu nu ai procedat gresit tinand la rutina lui Micha, dar parintele cu fetita bolnava ar fi trebuit s-o tina acasa, nu sa o duca sa imparta lighioane la toti. Offf...sanatate si insanatosire grabnica va doresc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Kriss...actele nu iti vor aduce fericirea, dar linistea si demnitatea, cu siguranta. |
Subscriu!
Kriss,

!Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Picea, multa sanatate tuturor!!!
Alex e superb!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
luy spune:
'Neatza !
Piciulika, 

( pentru toti patru ) !
M-am tot gandit la voi zilele astea, dar n-am indraznit sa te sun, ca probabil programul vostru este destul de haotic in perioada aceasta. Ce frumos a crescut Alex ! Si cat de dragastos e Michael ! Sunt convinsa ca este in mare parte meritul vostru, care ati stiut cum sa-l pregatiti pt venirea fratiorului si apoi ati reusit sa-i creati sentimentul ca nu a pierdut nici o particica din atentia si afectiunea voastra, ci a castigat un Baby minunat pe care sa-l iubeasca !
Oricum, toate pozele voastre emana IUBIRE ! 
Sanatate multa multa tuturor, sa va faceti bine repede ! Va pupam tare de tot ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Kriss, multa putere si incredere in tine ! Sigur ca-ti este foarte greu... si o sa-ti fie in continuare, chiar si dupa ce vei depune actele. Dar cumva vei reusi sa treci peste toate si intr-o zi vei invata sa zambesti din nou si vei sti ca ai facut alegerea corecta.
Suntem alaturi de tine ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea, multa sanatate lui Vladi ! Oooof, saracutul de el
Cred ca ar fi o idee buna sa vorbesti cu Marta.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
Va salut doamnelor... va poftesc si la o cafea.. si readuc subiectul pe prima pagina caci in ultima vreme suntem cam codase 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Gabico, Picio.. ma bucur tare de bucuriile voastre! Induiosatoare povestile, pozele! 
=====================
carpatina spune:
Aniast, bravo pentru vestile bune.. m-am bucurat alaturi de tine ca mica inima bate in ritm...
Sanatate lui Vladi si rabdare tie! 
=====================
carpatina spune:
Erina, cum a iesti coronita de printesa?
Moralul e bine, tot sus? 
=====================