**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Clara,ce frumos e oceanul.....Si ce mult ii place lui BryceImi place poza cu piciorusele lui BrycePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Nu se putea sa fiu eu prea odihnita, asa ca mi-a facut tambalau Edi azi noapte, urla de-a dreptul. nici nu mai stiu de cate ori s-a trezit: odata tzitzi, odata masat cu Orajel gingiile si celelalte dati adormit leganat.
acum sunt cam zoombie, dar n-am ce-i face. nu prea pot dormi cand doarme el.

Elenada sunt mortali piticii. ce frumos papa Ana! matei scoate din guritza ca si Edi al meu. aveti zapada nu gluma in Bucuresti.
nu sunt asa de diferiti ca fetitele Monicai. nu prea seamana ei, dar au trasaturi comune.
foarte bine stau in fundulet.
Mony trmit imediat un PM cu datele contului comun.
Abeg ai 2 copii minunati, ce par superb are Dani, iar Luca e o splendoare mica. sa va traiasca!
Alina sanatate mamei tale.
super sta Stefan la greutate. sa poarte piticii sanatosi hainutele. eu nu le-am luat foarte multe, sunt constienta ca raman mici si nu au cand sa le poarte, mai ales cu frigul asta.
Rochita mea a fost la 10 euro, redusa de la 30 parca. e plina de pliuri de sus pana jos, ceva gen gogosar, dar nu chiar. Mi-a placut ca nu se vad grasimile. cumnata si-a luat acelasi model, dar din matase la 30 euro era cu toata reducerea.
Luni merg la DM sa vad, poate gasesc. oricum se spala de 3x/zi, cu scandal, dar o facem.
si eu iti dau cu cea mai mare placere kg in plus.
Noce super filmuletele.
Clara super pozele de pe malul oceanului. cred ca abia asteptati sa mergeti la plaja si baita. e mortal Bryce cum merge de-a busilea in marsalier.
Pooh acum esti tu odihnita.

o zi frumoasa sa aveti.
vine weekendul!!!!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

ClaraJ superb peisaj si ce frumos sta in fundulet zmeurelul.

Corinna1982 n-am parola asa ca n-am cum sa intru pe contul comun sa-l vad si eu.

Multumesc Giova astept cu drag si eu datele

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata fetele!va invit la
GIOVAmultumesc pt pont am citit ceva despre dieta ma mai gandesc ,sincer nu am tinut niciodata o dieta dar pentru toate e un inceput,nu ?Te sustin astazi si bebelusa mea de vreo cateva nopti nu prea vrea sa doarma ,plans ,tipete si tot meniul...dintii ii asteptam cu mare chin dar asta e...
MONY08si eu folosesc cereale Milupa dar oricum nu o incanta tine gurita inchisa.Voi sunteti harnicuti daca papati de 4 ori pe zi.Aseara cu mesajele m-a enervat ca am crezut ca primul s-a blocat sau s-a intamplat ceva de nu se trimiteau si de asta l-am trimis si pe al 2 lea.
CLARAJactiv bebe nu gluma super dragalas
Daca vreti sa o vedeti pe mica mea comoara http://community.webshots.com/user/monitza86?vhost=community

MAMI DE STEFANIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

MONITZA86 De acum incolo te vedem in timp real
Nu stiu de ce nu pot vedea pozele la link.
Mancam de 5 ori pe zi
prima masa lapte ,
a doua :fructe(mar sau banana sau ananas,saptamana asta ananas)+lapte ,
a treia :supita(pastarnac+morcov)+lapte,
a patra:cereale+lapte,
a cincea :lapte

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

MONY08 super!noi ppam tzitzi dupa masa si ...

http://community.webshots.com/user/monitza86?vhost=community&vhost=community
sper acum sa mearga!

MAMI DE STEFANIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata la zmeurici si mamici!
Am vazut poze minunate, de copilasi si mai minunati!
Alina, multa sanatae mamei tale, sa se refaca repede!
Uau, deja 10 kg? Cum se simte spatele tau cand il ridici in brate pe Stefan? Ca si tu esti tare mare.....
Clara, super pozele de la plaja, Bryce e clar in elementul lui acolo.
Noce, sa nu-ti zic ca mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut filmuletul cu travaliul si am vazut holisorul ala unde am stat si eu cu Cristi in noaptea aia. Intr-adevar alea au fost cele mai intime si cele mai speciale momente din viata noastra. Bravo ca v-a trecut prin cap sa faceti filmuletul, ce mult conteaza. Eu am filmulet cand mi l-a adus asistenta prima data pe David in salon, a fost inspirat Cristi sa faca filmuletul. Eram asa nestiutoare si oarecum speriata si la primul urlet al lui David am sarit cu tzitzi...
Moniland, imi place la nebunie cat sunt de diferite fetitele tale, super sunt!
Elenada, vai ce mi-au placut piticii tai la masa, cum deschide Ana gurita ca o vrabiuta si se tot intinde dupa Matei, sunt super simpatici.
abeg, sa-ti traiasca copilasii frumosi. Ca si celelalte fete, am ramas cu gura cascata cand am vazut parul fetitei tale. Vreau si eu!!! Ai un flacau pe cinste, simpatic foc!
Giova, imi pare rau pentru noaptea agitata, of de-ar iesi dintucii aia odata...macar sa ii iasa mai multi odata daca tot v-au (l-au) chinuit atata.
MONITZA86, nici acum nu se vad pozele. Poate nu le-ai facut publice?

Fetele cu zmeurici cu dintisori, ati inceput sa-i spalati pe dinti? Ca stiu ca trebuie inceputa igiena dintilor de cand iese primul dintisor, dar la noi au iesit de mai bine de o luna dar n-am facut nimic in sensul asta. O prietena de-a mea idi spala fetita cu Nenedent, care are si o periuta de cauciuc mica.

Nici David nu a dormit bine azi noapte, se tot trezeste sa planga, trebuie sa-l mangai sau sa-l iau in brate, nu stiu de ce nu poate adormi profund. Oare incep sa iasa si dintii de sus? Ca nu vad totusi niciun semn la gingie.

Gata, e prea agitat, ma duc sa ma joc cu el.
Pup la zmeurici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragutelor

Am admirat poze cu Bryce la malul oceanului. Foarte frumos. Bebe se vedea ca e incantat.

Corinna si eu le fac galerie. Pe Ana o laud ii spun bravo si ea asa se bucura iar de Matei ma rog si el rade.

Giova piticii nu sunt diferiti pt ca nici eu cu sotul meu nu suntem asa diferiti. Semanam asa ca si piticii seamana. Ana seamana cu mine doar buzele sunt ale sotului iar Matei seamana cu sotul dar are buzele mele.

Ana doarme de rupe iar matei nu a vrut sa doarma desi e rupt de oboseala. Statea in patut pe burta cu ochii inchisi si plangea. Am tot crezut ca ii trece dar nimic. Acum e langa minee si se lupta cu o jucarie. cand plange la ea cand rade. e clar ca e rupt de oboseala dar nu inteleg de ce nu vrea sa doarma
L-am dat cu calgel si l-am pus iar in patut. poate adoarme. deocamdata tot maraie.

Azi noapte Ana la ora 4 povestea. era o chiuiala de ea. radea cu gura pana la urechi si eu muream de somn.nu stiu ce are ca de vreo cateva nopti asa face.
pana pe la 5 tot vorbeste apoi adoarme iar la 6 iar chiuie. papa si doarme. Matei doarme dar la 6 se trezeset si ma chinui sa ii dau sa manance pana pe la 7 si ceva
mai doarme putin iar la 8 gata trezirea. noroc ca dimineata se joaca in patut. nu plang sa ii iau in brate. au jucarii si se joaca cu ele.

hai ca de cand sriu vad ca s-a linistit matei. Sper sa doarma.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/576533000MmlRHo?vhost=family
sper!!!!!!!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONITZA86

http://family.webshots.com/album/576533000MmlRHo?vhost=family
sper!!!!!!!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA

Mai ce domnisoara frumoasa ai tu acolo. sa va traiasca

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput