**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 10
MONITZA86 spune:
Elenadamultumim frumos!!
La fel am patit si oi toata noaptea s-a foit si nu a putut sa doarma si cel mai enervant tipa
..teroare.Dintii ne dau batai de cap ea deobicei nu e asa mofturoasa dar in perioada asta e dezastru.
MAMI DE
STEFANIA MARIA
Mony08 spune:
Giova multumesc 
Doamne cat am putut si eu sa ma rad ...e super
La capitolul barbat care are grija de copil pot spune ca sotul meu se pricepe f bine, stie sa faca absolut orice (de la schimbat scutece,adormit,mancare pt al mic....etc)....ma laud si eu putin ca sunt norocoasa![]()
MONITZA86e o dulceata Stefania.
Imi pare rau fetele ca treceti prin toate astea cu trezitul bbeilor sper sa fie doar o perioada scurta de timp.
Ma pun sa-i dau de papa lu putiutul meu ...va
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
airam_oana spune:
Buna tuturor mamicilor ! Am si eu o zmeurica (aylin) de august . Ne
primiti pe forum ? 
siacob spune:

Azi solidarizez si eu cu Giova si Monitza, sunt zombie. Azi noapte am avut treziri cam din ora in ora cu plansete
.
Macar la capitolul mancare azi a fost ok. Dimineata am facut o nectarina (nu extraordinara dar ok la gust) cu putina banana si mar si a mancat si la pranz piureul de legume. Pana acum ca fructe am incercat mar, para, banana, mango si azi nectarina.
Am facut cunostinta cu noile zmeurele din tufa, am admirat piticii Elenei si oceanul cu Bryce
. Eu tare lenesa m-am facut cu pozele
.
airam_oana spune:
Am o fetita dulcica foc ( zmeurica
) am nascuto cu 3 kg si 10 gr , nastere natural dar cu un pic de ajutor ( epidurala )
Acum e perioada dintisorilor , asa ca suntem un picut maraite 
Un pupic toate mamicilor cu zmeurici 
MONITZA86 spune:
AIRAM OANAbine ai venit.in ce data e nascuta zmeurica?
SICOBbun venit in clubul mamicilor de bebiti suparici.Bravo inca un fruct pe lista!!!bine ca i-a placut nectarina.Eu nu am incercat dar am sa iau ,chiar dc e putin acrisoara combinata cu alte fructe merge.
MONYmultumim de aprecieri.
merg sa-i dau gogoasei sa pape.
tuturor
MAMI DE
STEFANIA MARIA
poze stefania
Mony08 spune:
airam_oana bine ai venit printre noi
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
airam_oana spune:
ma duc sa pregatesc mancare lu piticutza mea . revn pe forum un pic mai incolo multumesc ca ne-ati primit 
sara_amira09 spune:
Am vazut poze si filmulete cu zmeurici una mai frumoasa ca alta!
Elenada- ai niste pitici superbi!Ce frumos da matei din picioruse iar Ana ce bine deschide gurita iti vine sa ii papi!

ClaraJ- superbe pozele de pe plaja iar cat despre Bryce merge bine de-a buselea. sara inca nu a inceput.Bravo
Monitza86- frumoasa foc Stefania
Airam_oana- aylin ai zis? Suna a nume turcesc asa cum suntem si noi.Bine ai venit!
Am facut si noi vaccinu.La ambele picioruse. A plans un pic si gata dar aseara a fost tare agitata se trezea plangand, noroc cu tzatzi.
Ma duc sa fac supita cat sunt singura acasa, Sara e cu ta-su la bunici.Revin! pooop