**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 11
uliiasi spune:
Neatza, zmeurici!
Slaba miscare...am intrat sa va urez un weekend placut!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
MONITZA86 spune:
Neata tufa!
Tot dupa o noapte de somn intrerupt de plans si tipete suntem.Rezistam cu stoicism pe campul de rabdare si calm pana cand apar minunatii dintisori?Cat oare tin asa durerile in cat timp apar.La cine au iesit a durat mult chinul bebelului?Nu am mai iesit deloc afara de vreo 2 zile poate si asta contribuie la nelinistea din timpul noptii.POate iesim astazi putin sa si aprovizionam frigiderul cu legume si fructe si sa mai introducem ceva nou.
Monytu ai dat la zmeurel ananas cum a fost ?VREau si eu sa introduc dar probabil in combinatie cu alt fruct nu?
tuturor zmeuricilor si era sa uit
sarbatoritelor
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
monica2008 spune:
buna fetele
eu sunt zombi mergator,ieri DENIS nu a dormit decta 30 de minute toata ziua si aseara sa foit o gramada prin somn,dupa care la 4 sa trezit si a stat treaz pana la 5 si la 7 sa trezit de tot.chipurile acuma doarme sper sa doarma macar 1 ora
eu sunt stresata ....mami meu pe 2 februarie trebuie sa se interneze la TARGUL MURES pt operatia la inima si cand sa dus sa faca controalele necesare i_au gasit o infectie la dinti si acuma este la IASI atrebuit sa o opereze
,saracuta toate pe capul ei
.sper ca operatia de inima sa fie reusit ....
MONITZA am vazuto si eu pe STEFANIA e o scumpica
AMIRA_OANA bine ai venit
fetele intru mai tarziu ma duc sa_i fac lui gogosel niste piure de legume
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Mony08 spune:
MONITZA86 eu i-am dat ananas simplu fara sa-l combin cu alceva ca sa il obisnuiesc cu gustul.Apoi o sa-i dau si in alte combinatii,deocamdata ii place f mult.
monica2008 sanatate mamei tale.
La multe lunite pt ieri : Isabelle deCoccorina si Darius de Luanambro 
Dariaioanaxx
Nush ce se intampla o fi ceva in aer sau am dat toate de problema dintilor.....eu care ma laudam ca ce bine ne este ca dormim noapte,azinoapte s-o trezit de vreo 6 ori plangand,nush de ce ,ce se-ntampla cu el....asa ca am intrat si eu in club.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
MONITZA86 spune:
MONYasa procedezi la orice introdus nou?eu cand introduc ceva nou il combin si la fructe si la legume si a acceptat tot in afara de cereale pe care nu le mananca.
MONICA 2008multumim ce ne placi
Mergem la papa!!!
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pony spune:
Buna tufa,
Dam si noi pe aici ca sa semnam condica.Deh...serviciul asta!..Bun venit noilor zmeurici, ca am vazut ca au fost o multime.
Am vazut poze cu bebei care mai de care mai frumosi si mai "diversificati"..
M-am emotionat la filmuletul lui noce cu travaliul.Pacat ca eu nu am asa ceva si imi pare tare rau 
Oricum imi place la nebunie blogul ei
.As face si eu unu, dar n-am talent.
Raducu face bine, la capitolul greutate stam cam prost.Am vazut ca unii zmeurei care au crescut precum fat frumos.Felicitari!
Aici am niste poze noi cu Raducu, daca vi s-a facut dor de el.
si astepr sa iesiti de prin barloguri ca a fost cam slabuta activitatea azi pe aici
chance2008 spune:
buna, zmeurici... scot si eu nasul din barlog, profitand a a venit bunica sa stea cu maria...
si noi suntem in plina diversifiare...
numai ca suntem cam mofturoase...
elena.. felicitari pentru cum papa piticii tai...dupa vizionarea filmului m-a luat depresia. la noi la masa e un dezastru: maria e manjita pana la urechi, ca intoarce capul ca girofarul..., in stanga are lingurita sau un castron gol pe care le arunca pe jos cu o constiinciozitate de invidiat, in dreapta are o jucarie pe care o baga in gura si face baloane.. ce sa spun?? e o manjeala de numa numa.
pupam toate zmeuricile despre care citim in fiecare zi!! nu ratam nicio postare!!
am innebunit cu cea diversificare.. ma luase capul.. intrasem la ganduri negre ca sunt o mama "denaturata", care nu are habar sa prepare un nenorocit de pireu de mar, sa pape copilu`...
azi diminata am avut o viziune si am facut asa: am dat pe razatoaer un mar, din care jumate l-am pus in blender, jumate l-am stors prin tifon de am facut zeama ca sa o pun si pe ea in blender,,, si a iesit o bunatate,,,,
exact consistenta de la borcan... si a mancat si fata mea mar, exact cand decretasem ca "nu ii place marul, nici crud, nici fiert, nici copt"
si la supe avem probleme mici, tot legate de consistenta, dar in rest e ok...
asa ca va rugam, pentru noi, astea mai...
detaliati si procesul tehnologic ca sa pun in practica...
poze si filmulete cu maria
http://picasaweb.google.ro/gaiu270709
mami de maria- 27 iulie 2009
Mony08 spune:
MONITZA86doar la fructe fac asa.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chance2008 buna, zmeurici... scot si eu nasul din barlog, profitand a a venit bunica sa stea cu maria... si noi suntem in plina diversifiare... numai ca suntem cam mofturoase...elena.. felicitari pentru cum papa piticii tai...dupa vizionarea filmului m-a luat depresia. la noi la masa e un dezastru: maria e manjita pana la urechi, ca intoarce capul ca girofarul..., in stanga are lingurita sau un castron gol pe care le arunca pe jos cu o constiinciozitate de invidiat, in dreapta are o jucarie pe care o baga in gura si face baloane.. ce sa spun?? e o manjeala de numa numa. pupam toate zmeuricile despre care citim in fiecare zi!! nu ratam nicio postare!! am innebunit cu cea diversificare.. ma luase capul.. intrasem la ganduri negre ca sunt o mama "denaturata", care nu are habar sa prepare un nenorocit de pireu de mar, sa pape copilu`... azi diminata am avut o viziune si am facut asa: am dat pe razatoaer un mar, din care jumate l-am pus in blender, jumate l-am stors prin tifon de am facut zeama ca sa o pun si pe ea in blender,,, si a iesit o bunatate,,,, ![]() exact consistenta de la borcan... si a mancat si fata mea mar, exact cand decretasem ca "nu ii place marul, nici crud, nici fiert, nici copt"si la supe avem probleme mici, tot legate de consistenta, dar in rest e ok... asa ca va rugam, pentru noi, astea mai... poze si filmulete cu maria http://picasaweb.google.ro/gaiu270709 mami de maria- 27 iulie 2009 |
Eu toc legumele in bucati potrivite ca marine nici prea mari nici prea mici si le pun la fiert in apa clocotind. Le las pana sunt fierte. max 20 de minute dureaza. Apa nu pun prea multa cam cat sa cuprinda legumele. cand au fiert scurg apa intr-o cescuta iar legumele le bag la blender. dupa ce le-am pasat mai torn putina zeama. depinde cat de tare e pireul din blender.
cam asta e. eu le fac pireu din morcov telina pastarnac patrunjel cartof brocoli ardei doua trei pastai de fasole verde cateva boabe de mazare cam vreo 10 boabe si rosie.
Sper sa ii placa Mariei. pofta mare
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!