**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 8
noce spune:
Alina, multa sanatate mamei tale! Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toate si tu sa ramai cu laptic pentru Stefan!
Uau, 10 kg, ce baiat mare! Nici noi n-am inceput diversificarea. Luni facem 6 luni, dar probabil ca vom incepe in weekend ca sa fim toti 3.
Ce mi-ar placea sa ajungem anul asta la Munchen ... Am deja o lista cu destinatii, sunt neumblata demult. Dar daca ajung, iti dau pm sa se intalneasca zmeureii.
Si tu tot 48 kg, ma simt obeza, n-am mai avut atatea kg de cand m-am maritat (de vreo 7 ani). Acum am 64, am plecat in sarcina de la 60 la 1,63m.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
noce spune:
Mai e cineva online la ora asta?
Filip doarme de la 7 si eu am chef de montaje si filmulete pe net. Mi-am facut filmulet cu sarcina si l-am pus la semnatura. Pare ca a fost atat de demult, parca il avem de o viata pe Filip. Si desi aveam o ditamai burtica miscatoare, parca eram atat de singuri atunci. M-a apucat melancolia.
Am gasit si niste filmulete din travaliu facute de sot cu o panarama de telefon. Calitate slaba, valoare sentimentala uriasa. Dupa nastere nici n-am mai folosit telefonul. Si cand ma gandesc ca singurul motiv pentru care l-am bagat in bagaj erau numerele prietenilor carora vroiam ca sa le dau sms sa le anunt nasterea. Acum nu ma mai satur sa ma uit la ele.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Mony08 spune:
noce eu sunt inca treaza.....superb si filmuletzul si slide-ul,si eu mi-am facut mai multe slide-uri intr-un program pe comp,inclusiv cu botezul si le-am dat la invitati dvd cu slide ....si-am mai facut de la 0-4luni si va urma altul sa-l fac 4 luni+......e minunat sa te uiti si sa-ti amintesti cat de frumos a fost si este 
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
elenada ce comic cred ca e sa-l vezi cum se rostogoleste si rade la tine.Al meu inca nu se rostogoleste decat de pe burta pe spate dar mai asteptam
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
ClaraJ spune:
ALINA - mii de pupici, suntem si noi prin zona, dar foarte focusati pe progresele uriase pe care le face piticul; pe zi ce trece ma uimeste;
Ii doresc din tot sufletul multa, multa sanatate mamei tale, totul o sa fie bine, sunt sigura, te inteleg prin ce treci caci si mama a avut, acum ceva timp, probleme de sanatate si e greu si frustrant, inca o data multa sanatate.
Va las sa-mi admirati piticul bucurindu-se de ocean, prima data cind l-am dus sa-l vada si abia asteptam sa mergem la plaja si sa construim castele de nisip:
http://family.webshots.com/photo/2698476210104756238EEmrWP
Iar acesta e piticul meu incercind sa mearga de-a busilea....cu spatele.:)))
http://www.youtube.com/watch?v=RFwfwS6PlII
Cam atit,
Va pupam,
[http://mylifewithbryce.blogspot.com/]Clara[/http://mylifewithbryce.blogspot.com/]-mami lui Bryce Mihai - un cocpchil nazdravan
ClaraJ spune:
Scuze fete, incercam sa-mi ascund blogul la semnatura, da' ori nu urmez eu pasii cum trebe, ori formula nu e corecta, ori, ori, ori.......:)))
pooh spune:
Neata!!!Azi Balazs a dormit mai bine,la 7.30 a dat desteptarea....ma simt si eu mai odihnita
Elenada,ce dulci sunt piticii tai!
Domnisioara seamana cu mami....Abeg,ai 2 copii minunati....ce par are fetita!!1wow
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Alina,multa-multa sanantate mamei tale
Daca vrei niste kg in plus,cu cea mai mare placere te servescPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Corinna1982 spune:
Bun venit noilor (vechilor) zmeurici!!! 
La multe lunite sarbatoritilor zilei! 
Alina, sanatate multe mamei tale! 
Multumesc pentru sfaturile tale in materie de alimentatie. Eu chiar tin cont de ele. 
Moniland, vazui fetili tale. Niste dulci. Am vazut si piticii Elenei si filmuletul, iar eu strigam "bravo Ana, hai Matei!"
Am vazut toate zmeuricile frumoase, frumoase, ce sa mai o tufa cu care ne mandrim!
ClaraJ, ce frumos sta Bryce in piciorusele goale la malul marii! Vreau si euuuu ![]()
Mony, ai reusit sa vezi filmuletul?
Mai vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat 
, poate mai intru mai tarziu, daca ma lasa Mariuca.