**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

MONY08 Noi am fost putin cam grabite cu diversificarea ,cred eu, asa ca suntem deja la piure de fructe si legume ,iaurt branzica,carne de pui .Incercam cate putin din toate nu vrem sa fim mofturoase la papa si poatete avem noroc si nici alergica la alimente.Nu am introdus decat doua mese pe zi cam pe la 13 si apoi la 17 intre papam tzitzi si putin suculet de fructe.Cam asta e diversificarea la noi .
Se pare ca gogoasa ta chiar vrea sa te lase sa dormi.Ii dai cereale seara?Apropo de cereale si mie mi-a spus pediatra sa-i dau cereale ca sa nu se mai trezeasca noaptea dar sincer la noi nu au avut afect!
siacobsa se faca bine puiutul tau

MAMI DE STEFANIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

s_elia edi doarme pe burta dar cu capul intr-o parte. nu i s-a aplatizat nimic...are aceeasi forma frumoasa ca la nastere.
Siacob sper sa fie dulci nectarinele, ma cam indoiesc. ce alte fructe ai mai incercat?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Giova multumesc de raspuns.

Am facut poze azi. Le puteti vedea aici.
Am facut si un filmulet cand papam. il puteti vedea www.youtube.com/watch?v=ene1VoDg8kI" target="_blank">aici

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

MONITZA86 ce departe a-ti ajuns cu diversificarea inseamna ca fetitei tale chiar ii place mancarica
Ii dau cereale doar a patra masa,mai bine zis penultima masa.....la mine doarme de la 3 luni si eu i-am dat cereale deabia la 5 luni. Cereale deocamdata folosesc de la Nestle dar cand o sa le termin o sa incerc si de la Milupa ca am auzit ca ar fi f bune.

s_ellia25 felicitari pentru dintisori.dar pana la urma a-ti scapat de colici cand a-ti inceput diversificarea?

siacob ii place f mult ananasul observ,dar si mie imi place,azi cand l-am taiat si a venit mirosul ala fain de ananas imi venea sa-l manc eu.I-am facut jumate de ananas si maine ii fac cealalta jumatate si apoi tre sa merg la magazin sa-i mai cumpar.

Fetele avrogado unde gasesc si cum sa fac cu el, ca am vazut la supermarket dar verde,nu copt.....si am luat odata mai demult verde si am asteptat sa se coaca si s-a stricat.

elenada ce dulci sunt piticii tai.
filmuletul nu pot sa-l vad zice ca-i privat.

Giovadin pacate nu mai am parola ca mi-or expirat msjele.

va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abeg spune:

Am revenit..bebe marait si urlacios, donsoara cu fel de fel de fitze!

andreea_1979 De ce dai Peritol la bebe asa mic? zau ca nu inteleg pediatrii care recomanda asa ceva la sugari si nu numai!e un antihistaminic care are si reactii adverse!daca tot vrei sa-i dai ceva, incearca ceva naturist sau homeopat. si spui ca i-ai facut ieri vaccinul...cel mai probabil din cauza asta nici nu papa!ai rabdare cu ea si o sa fie bine,o sa vezi!

inutsa ma bag ca musca-n lapte si-ti raspund eu...homeopate gasesti la farmaciile helpnet, dona ,farmatop.
ups..acum am vazut ca esti din Iasi.poate gasesti pe net un nr de tel de la plantextrakt si ii rogi sa-ti spuna unde gasesti in orasul tau..nu stiu, e o idee !

Moniland
superbe fetite! sa va traiasca!

meleea
Am vaut pozele tale!! wow,ce ochisori are zmeurelul tau! e un frumos! am si eu o curiozitate, apare in pozele tale un tip, care seamana cu sotul tau( sau asa mi se pare mie) , e cumva dr la spitalul Pantelimon in Buc ?sper ca nu te superi ca te intreb!

noce
Multumesc de urari! Ce bebe precoce e Filip ! e un dulce!

Giova si bebe al meu doarme de la 2 luni pe burta spre disperarea mea! dar nu am avut ce-i face, nu era chip sa doarma altfel! si zici ca ai dormit o noapte intreaga?!
Cum sa nu ma laud cu ale mele comori,uite aici http://s43.photobucket.com/albums/e371/mbisti/noi/?start=0

elenada
am vazut si piticii tai dulci!! cand ma gandesc ca eu abia ma descurc cu un pitic...

pogos Nu am apucat sa-ti multumesc,dar o fac acum!! cautand pe net despre stimularea lactatiei am dat peste post-ul tau cu ricinus comunis! Saru'mana! dupa nenumate si diferite incercari de a creste lactatia, in sfarsit acum e ok!!

merg la donsoara mea...tb sa-i termin un fular..dar nu pt ea ci pt plusurile webkinz , deh sa nu raceasca!
va pup!

Mergi la inceput

moni cred ca acum merge filmuletul.

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara,dragi mamici!

Scuze ca nu am mai scris,nu am avut cea mai buna forma psihica din cauza problemelor de sanatate ale mamei,plus am f mult de lucru,in urmatoarele 6 luni trebuie sa termin tot.

Stefan e si el bine,f activ,se tiraste si el cumva pe burta si ajunge unde vrea,am trecut si noi pragul celor 10 kg si de luni ne apucam de diversificare.Mai sunt copii care inca nu primit altceva decit lapte?

Alinuta,ce mai faceti?Ne e dor de voi,sper sa mai vorbim curind.

Meleea si Noce,daca mai aveti drum prin München,poate ne intilnim,va invit la o plimbare de neuitat.Noi locuim linga München.

Scuze,numai stiu cine zicea de ananas.Eu cred ca e mult prea devreme,in fine,doar ziceam.

Romanita si Mony si eu is la 48 kg,la 1.64.Nu par slaba,intru in absolut toate hainele si in cele mai mici masuri insa de data asta mi-as dori totusi 50 kg,iau cu placere de la orice fata imi da .

Giova,fain ca ati fost in Italia.Si eu am fost simbata in oras,am luat hainute de la Zara,pt fiica-mea si pt Stefan.Am luat vreo 2 geci,bluzite,camasi,offf,are atitea ca nu stiu unde si cind o sa le poarte.Si eu mi-am luat o rochita,oare e aceeasi?.
Sa stii ca am vazut la DM periuta electrica cu Cars si m-am gindit la tine,parca tu ziceai ca Marco e fan Cars.Daca ii iei una,poate il motivezi sa se spele regulat,corect si destul .

Bun sosit fetelor noi!

Patricia,cum e la serviciu si cum s-a adaptat bebe fara tine?Si eu caut o sollutie sa-l las pe bebe pina il dau la cresa,pina acum l-am mai lasat cu sotul mai multe ore si a fost mereu ok.

Mirclau,Dienuta si Tanimi"La multi ani!",sa fiti sanatoase si iubite.

Motana,stii ca si eu fac asa,carnea o servesc separat linga mincare,nu fierb legume in apa de carne sau fierb carnea separat si apoi o pun in ciorba,etc.Doar supa de pui o las,iau pui bio si am fermele mele de incredere.Salutari multe la mexicanca mica!

ClaraJ,ce mai faceti,nu ai mai scris demult sau nu am vazut.

La multi ani cu sanatate si zile senine!,tuturor zmeuricilor care au facut prima jumatate de an .

Of,nici numai stiu ce vroiam sa mai scriu.Seara faina si somn bun va doresc!Noi tot cu trezirile si papa noaptea suntem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele eu sunt varza,DENIS azi nu a dormit decat 30 de minute...abia pe la 8 a adormit dar deja a papat tzatza 1 data.
ALINA eu cand aveam 48 de kg aratam super slaba si am 1.63(cred ca depinde si de constructie)acuma am 53kg.
ELENADA super pitici,ce mari au crescut
al meu bebe nu vrea sa doarma pe burta deloc el doarme bine pe o parte......gata se maraie iar... sper ca dau dintisorii mai repede

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

La multe luniteMarc de nicolica

Abeg ce zmeurel frumos ai si ce domnisoara mare.

elenada am vazut filmuletzul ce frumos stau ei la papa,dar la Ana se vede caci chiar ii place sa pape pe cand Matei ii vorbareti la fel ca Denis al meu,cand papa vrea sa vorbeasca sa-mi spuna el ce si cum ,ca am lasat mancarica cam mult ca am uitat sa pun ceva in ea ca azi nu-i ca ieri

MONITZA86 mai un mesaj si-ti vor aparea msjele la timp,nu vor mai trebuii moderate.

Alina eu am zis acum am comiso

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Moni08 sa stii ca Ana e foarte bucuroasa cand papa. Tremura de bucurie.i cand vede biberonul scoate niste chiuituri. Matei de vreo luna e foarte fitos. Mananca dar asa mai in sila. La biberon suge de doua ori apoi in secunda unu e pe burta. daca il tin se supara urla se inburica si cum ii dau drumu cum e iar pe burtica si rade. Sper sa isi revina si Matei.

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput