**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 21
MONITZA86 spune:
Ufffffffff....a adormit si bambina mea cu greu.Am stat si eu langa ea ma gandeam ca adorm si eu dar nimic.De oboseala nu pot sa dorm
am o stare asa de nasoala nu stiu ce e cu mine.
Monydaaa..i-am dat ananas in combinatie cu putina para si mar sa sti ca a mancat tot cat i-am facut.Deci am mai introduc ceva nouacum ma gandeam daca e bine sa introducem conopida cica se aseamana foarte mult cu brocolli si e foarte buna.
Ma gandeam sa ies afara ca am vazut ca la noi nu este chiar foarte frig dar am o lene...

.Lasam pe maine!!
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
LuisaTL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Fetelor, voi cu ce cereale ati inceput? Ce biscuiti fara gluten ati gasit? Cu ce sa combin fructele de la ora 11? Va puuuuup ![]() de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Moni, eu am inceput pe la 5 luni cu cereale de la Nestle (Burtica sanatoasa - orez cu morcovi - de la 4 luni). Poti sa incepi si cu orez simplu pe care-l faci cu formula lor de lapte. Cereale de la 6 luni sunt mai multe variante: orez/grau cu 5 fructe, 5 cereale ...etc. Eu fructele le combin cu o lingura-doua de cereale sau cu branzica. Biscuiti n-am incercat inca, insa am vazut ca sunt dar de la 10 luni.
Buburuza, ce frumos ai povestit tu acolo!
Nu-ti mai face griji cu alaptatul, ai facut tot ce-ai putut pentru puiul tau
6 luni e super si asa!Eu nu stiu ce am, de aseara am niste junghiuri si intepaturi in sanul stang...of..nu stiu ce-o fi , vreo mastita ceva??
Adevarul e ca nici nu prea mai suge ca lumea
. Aveti dreptate fetelor, laptele trebuie sa ramana inca o vreme mancarea lor de baza!
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 o fortez sa deschida gurita desi stiu ca nu e bine , dar asta e ! Nu stiu ce sa mai fac ca sa manance ! Peritol nu i-am mai dat , am decis s-o las in ritmul ei! ![]() Andreea |
Andreea nu o mai forta daca stii ca nu e bine...nu asta e..si eu ma enervez ca nu mananca dar in nici un caz nu o fortez sa ii deschid gura. Mai rau faci....
Parerea mea
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Galarina spune:

La multi ani! Albert Andrei, Edi si Luca Andrei! 

Implinim si noi 6 lunite maine.
Eu am inceput "serviciul" in sensul ca intre 9-13 merg la birou si imi mai ajut sotul la treburi. Vin cu alt elan acasa. Acolo ma odihnesc, ce mai...
Ana a plans rau in primele 2 zile pana s-a obisnuit cu bona. Dar cand ma vede, s-a terminat orice discutie...pana nu o iau in brate nu se potoleste din chitatit![]()
Sta in fundic de pe la 5 luni jumate, a inceput sa se joace si cu jucarele asa cate 10-15 minute, am mai scapat oarecum de brate ca ma capiase.
Am inceput si noi cu mancarica, nu mai descriu aici ca e destul de clasic: fructe dimi, piureul de legume la pranz si cereale (uneori) seara. Laptic este din plin, ii dau la cerere, habar nu am de ore si chestii d-astea. Inca vrea laptic noaptea sau cel putin asa dormim cel mai bine, cu tzitzi la nas![]()
Cand e suparici striga continuu nei-nei-nei sau ma-ma me-me. E o draguta si o ranjita![]()
A inceput sa reactioneze super in prezenta lui Stefan, sta cu el in camera destul de mult atat cat sa-mi mai fac si eu din treburi.
Mai sare in jumper, mai 5 minute in premergator, reusesc sa ma descurc cu treaba.
Am pus cateva poze mai noi, sper sa va placa.![]()
http://picasaweb.google.ro/c.chivulescu/Februarie2010#5433652669866499554
Va pup
Corinna1982 spune:
Andreea 1979, cred ca avem aceeasi freza. Aveam oare acelasi frizer?
Uite aici:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5431096723064674242
Galarina, ce pitici frumosi ai tu acolo! Si seamana tare bine!
Dienuta79 spune:
Buna fetele!!!!
Multumesc ptr urari:Galarina,Corinna 1982 si Giova 

Urez si eu la cat mai multe lunite lui EDI si LUCA ANDREI

Fetelor care aveti probleme cu copii si nu vor sa pape,eu va zic sa aveti rabdare,ca asa facea si baiatul meu la inceput,ii dadeam exact cat vroia el 7-8 lingurite,iar cu timpul a incept sa manance foarte bine si fructe si legume.
Dimineata la 10-10,30 papam fructe cu branzica calcica ,la 13-14 papam pireu de legume cu carnita,pana acum i-am dat pui si vita,la 17 iaurtel si seara pe la 19-20 lapte cu cereale si noaptea tot cu cereale ii dau,ii pun 3 masuri in biberon si nu se mai trezeste deloc peste noapte.

Bebele meu daca papa asa bine fructe si legume,nu mai vrea laptic intre mese,bea si apa pe parcursul zilei,mie chiar mi-a zis pediatra sa nu-i mai dau lapte pe timpul zilei.
Azi am stat vreo 2 ore afara ,ca era asa frumos,soare,erau cam 11 grade,abia astept sa vina primavara sa mergem mai mult pe afara.
Stam si noi singuri in fundulet,numai dintisorii aia nu vor sa iasa
,dar avem rabdare,o sa iasa ei.
Astept sa se incarce niste poze,sa ne mai vedeti,revin cu pozele,va pup.
andreea_1979 spune:
LuisaGT exista biscuiti Kikibebe si se pot da de la 4 luni , se gasesc in magazinele Kauffland .
Blancaooonu o mai fortez, dar intru in panica cand vad ca nu mananca piureuri cu carnita , cu ousor , mi-e teama sa nu faca anemie , imi trec tot felul de ciudatenii prin cap! De abia astept sa se intoarca pediatra din concediu sa vad ce zice .
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria6LuniJumatate
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
andreea_1979 spune:
Corinna1982scumpa foc bebelina , sa-ti traiasca !Sper sa ne mai creasca freza , caci eu credeam ca dupa arsurile pe care le-am avut in timpul sarcinii o sa fie cu plete![]()

http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria6LuniJumatate
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
inutsa spune:
giova si pireurile astea sunt de la plasmon dar printesa nu se omoara dupa ele. Mai astept... poate poate
flosideea multam
mqqm multam
moniland plimbareata, ca de obicei ![]()
Eu sunt in plina re-instalare de Windows. De dimineata stau cu calc deschis, a durat o vesnicie stergerea fisierelor, recovery si toate prostiile. Inca mai am de instalat programe, de copiat fisiere etc.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 5 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria