La multe lunite
Albert Andreide Dienutza79
Eduard de Giova
Luca Andrei de Ylla2009

Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
buna mamici de zmeurici!
vad ca unii dintre bebei mananca foarte bine.
Tudor a ramas la max 30-40 ml. si e bine daca mananca si atat. sper ca manance cu timpul si sa nu o ia pe urmele Anei. eu cereale inca nu-i dau; mai aman putin. iar biscuiti nici nu ma gandesc. o sa-i dau probabil dupa vreo 8 luni.
parerea mea e ca nu trebuie fortati, mai ales deschisa gurita cu forta. al meu acum deschide gurita dar nu mai inghite ce-i dau
si cand mai baga si un "bbbbbb" stropeste tot si scapa si de mancarea din gura.
giova Tudor a fost cumintel la petrecere. de fapt el e cuminte oriunde mergem. il incanta fetele noi, locurile noi. se uita atent si are ce sa studieze, iar cand ii este somn ma face sa inteleg si ori adoarme in carut, ori daca suntem in vizita ne mufam si gata.
imi pare rau ca a inceput Edi sa se trezeasca noaptea. si Tudor are cele 2-3 treziri pentru papa.
astazi am fost sa o inscriu pe Ana la gradinita. si am reusit sa rezolv sa o duc de cum termin se facut dosarul. pana atunci mai mergem in vizita sa se obisnuiasca cu copiii si sa vedem piesele de teatru care vor fi acolo. sper sa se acomodeze. cand am plecat de la directoare din birou incepuse sa scanceasca, cand a auzit ca mergem acasa. ea vroia sa ramana acolo. va fi mai greu cu trezitul de dimineata, ca ea e fan culcat tarziu si trezit la 10.
pe toate si la multe lunite la sarbatoritele si sarbatoritii la care nu am apucat sa le urez.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."