**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

ne mai tineti minte?am mai incercat sa va scriu saptamana trecuta dar am avut probleme cu netul pana azi.cand mergeam la sora mea va mai citeam,dar mai am de recuperat.
haideti sa va povestesc despre noi.de la 6 lunite fix am inceput sa papam cereale.apoi am trecut la morcov,acum papam dimineata borcanel pere de la Hipp,la pranz supita de morcov,pastarnac,dovlecel si patrunjel,iar de azi cred ca ii dau si cartof,iar seara cereale.nu ne grabim,dar sunt foarte multumita.papa tot ce`i dau.avem si cateva tentative de mers de`a buselea,pacat ca`i funduletul cam greu si ne trage`n jos.nu sta deloc locului,vrea doar sa se joace,sa vada el tot si daca se poate fara somn.ziua tot asa dormim,in reprize de cate 10-15 min.noaptea,e ceva mai bine,avem cam 2 treziri pt papa,in rest doarme.in schimb,a racit.e mucos din cale`afara.si vad ca si eu .nu stiu ce ne facem sambata la botez.
vreau sa felicit toate zmeuricile papacioase!s`o tina tot asa!
Giova cam tarziu,dar SA VA FIE DE BINE MINI-VACANTA!asta a fost preludiul Parisului,nu?Te invidiez.Oricum,superbe jucariile!
inutsa chiar ma intrebam unde esti,dar o lcipa nu m`am gandit ca ai putea fi in spital.imi pare sincer rau!Sa dea DD sa scapati si de stafilococ si sa auzim de acum in colo numai de bine despre voi!ne`ati lipsit sa stii!
am vazut foarte multe pozici frumoase,dar cum spuneam mai sus,mai am de citit pt a ajunge la "zi".asa ca mare lucru nu mai zic acum,dar revin ca acum AM NET!
elenada parca intrebai de apa versus ceai.eu ii dau lui Denis apita dupa fiecare masa solida.stiu ca de la 5 luni e ok.dar lapticul sa fie baza.aici ii dau dreptate lui MQQm.
nu in ultimul rand,urez bun venit mamicilor de zmeurici care ni s`au alaturat.
gata fug,sa citesc cat mai sta Denis cuminte.mai avem atatea de facut pt botez....offf...poate reusesc sa incarc si eu niste pozici.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

edi bea laptic dupa mesele de solide, dar nu cred ca bea aceeasi cantitate ca inainte. in schimb baga si noaptea cel putin odata, asa ca recupereaza ce nu prea bea ziua.

Monica super ca ai avut un bb calm. la noi ziua e ok, noaptea e problema.
Badurox, Monitza imi pare rau ca si voi sunteti cu trezirile nocturne. perioada grea pt. multe dintre noi.
Bubu daca r suge de la san ai avea mult mai mult lapte. asa am patit eu cand am fost plecata...scoteam max. 400 ml pe zi cu pompa...caci nu se umpleau sanii...doar de cateva ori am reusit sa provoc lapticul....sa se intareasca sanii si sa curga mai mult. in schimb ma chinuiam cu pompa de ma dureau sfarcurile.
mQQm si unde vedem pozele de la botez? sa va traisca micul crestin!
super ca mergeti la piscina. si eu vreau sa incep cu el, dar mai de la porimavara. ii place tare mult in apa, chiar il lasa al meu sa mearga la fund, il scoate si nu zice nimic.
Flosideea bine ca ai mai dat un semn...m-am gandit la tine si la alte fete care nu mai scriu.
Ma bucur ca e ok Denis si papa de toate. felicitari pt. progresele facute!
Moniland sunt biscuiti fara gluten la raionul cu mancare pt. copii sau in farmacii.

merg sa-i dau tzitzi ca a papat piureul de mar+para.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Mony scuze, rectific mai tarziu.
eu il fierb si se inmoaie, nu-l dau crud.
Micaalsa cum ii zice la chestia aia? poate e si pe amazon.com.uk si pot fetele comanda.
Blanca scuze, ma refeream la sarituri, sunt limitate, nu poate sari mai mult de cat ii permite, am vazut ca e prins in laterala. si parca are si o limita la inaltime, nu?

mergem sa ne imbracam sa plecam la dr.
revin dupa, sper ca nu cu vesti rele.

_

Pe Amazon exista dar nu se poate trimite in Romania. Am verificat. Incerc eu sa apelez la cineva care locuieste in Uk, sa vad, poate-mi trimite cateva. Cine doreste sa-mi lase mesaj pe PM sa stiu cate sa comand. Cred ca in jur de 25 lei bucata ar iesi aici.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da, ai dreptate. l-am bagat si eu in cos si nu-l trimit in Ro. sunt ciudatio rau astia...imi trimit o lampa de la cars, dar nu trimit niste cutii pt. mancarica si chestia asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

buburuza1979 e f bine ca ai reusit sa alaptezi atata timp.eu de la 5 luni nu prea mai aveam deloc.

Multumim ayda_m,monica2008

mQQm poze ceva de la botez?i-a placut sa-i puna apa pe cap ?

badurox cred si ca esti rupta de somn ,ai o fetita mancacioasa ,sa creasca mare si sanatoasa.

Monitza i-ai dat ananas?

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Giova exista un program de taiat filme dar nu mai stiu cum se numeste....tre sa-l caut si cum il gasesc il pun pe contul comun....de abia asteptam sa vedem filmuletul

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Noi nu am mai intrat de mult , dar zmeurica nu prea sta si deci nu prea am asa mult timp ! In rest suntem bine, nu prea papam , decat cu chinuri , o fortez sa deschida gurita desi stiu ca nu e bine , dar asta e ! Nu stiu ce sa mai fac ca sa manance ! Peritol nu i-am mai dat , am decis s-o las in ritmul ei!
Postam si noi niste pozici cu bebelusa mea scumpa
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria6LuniJumatate
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello
multumesc de raspunsuri fetelor

piticii nu prea accepta ceaiul. am incercat sa le mai demult ceai impotriva colicilor si nu au vrut. greu tare luau doua trei gurite asa ca ma renuntat mai ales ca nici nu era indicat. pediatra a zis ca nu musai sa bea ceai si am incg=heiat capitolul ceai.

am inceput diversificarea pt ca nu prea mai papau lapte. ar fi ideal sa pape si solide si aceeasi cantitate de lapte dar din pacate refuza laptele la masa de solide. ieri le-am facut 60 deml de lapte si nu l-au papat tot. si cat au manacat a fost asa in etape.
radeau se jucau cu biberonul.
nici eu nu sunt pe principiul sa fortezi copilul sa manance
daca vrea bine daca nu asta e. decat sa i se para un calvar masa mai bine il las in pace si isi revine el.

ieri cand am vazut ca lapric nu vor am incercat cu putina apa. au baut. le placea. le-am dat tot din biberon ca nu am canite
dar o sa cumpar si sa vedem cum ne impacam si cu canita.

acum ar trebuie sa pape piticii dar la ora doua fix au cazut amandoi la datorie.
sunt cazuti lati pe burtica i patul din dormitor.
cazuti din avion.
sunt asa dragalasi cum dorm
nu au vrut sa doarma la 12 cum dorm ei de obicei si acum nu ma indur sa ii trezesc.
dorm asa frumos.
ii mai las pana la si jumatate si gata la papa cu ei ca ne zapacim programul rau.

ieri am avut si noi o sedinta foto si spre surprinderea mea au reactionat foarte frumos piticii. de cateva saptamani ana a inceput sa planga la straini si matei incepe si el daca o vede oe ana ca plange.
aseara nu au plans. s-au imprietenit cu fotograful. le-a placut.
pozele sunt pt o revista asa ca o sa dureze pana voi intra in posesia lor. cred ca prin luna martie o sa le am si eu.

hai ca m-am intins cam mult

pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello,
acum dorm amandoi baieteii mei- in camere diferite bineinteles, rar se intampla sa doarma la aceeasi ora, dar iata ca am putin timp si am lasat toate treburile in stand by si am zis sa intru un pic aici ca voi ati fost asa dragute si ne ati urat si v ati amintit de noi desi tare rar dau eu pe la voi cu scrisul( la citit ma mai 'bag')

este greu cu doi asa mci, nici nu planificasem sincer va spun , dar deja vad interactiuni masive intre ei, cel mic sta super cuminte cand e in preajma lui frate sau, il urmareste cum se joaca si nu se plictiseste deloc, asa ca sigur va fi mult mai usro cand vor incepe sa se joace impreuna

eu ii dau lui sasha milupa 7 cereale bio fara lapte, asa se numeste produsul

la noi masa de legume cu carne se mananaca cu spor daca inting lingurita cu piure intr un pic de iaurt, pe care il pun intr un colt in acelasi castronel. la noi a functionat si la frate sau, care si acum mananca multe mese mai cu sper daca are langa un pic de iaurt sau smantana

cum inca nu vreau sa ii dau trei mese de solide pe zi, merg pe varianta
lapte dimineata
fructe-piure de mere cu un pic de banana la 10
lapte la amiaza
piureul de carne cu iaurt pe la 5-6 seara
lapte cu o cupa de cereale bio la culcare

al meu mananca f bine iaurtul campina cu aceste cerwale bio, mai tarziu, cand va avea trei mese solide, vor constitui gustarea de dupa amiaza

el ar manca de acum aceste trei mese de solide dar e pacat ca stomacelul nu e pregatit si se constipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

apropo de apa, sasha bea un bibe avnt mic pe zi de apa, nu am fost adepta ceaiului dar bea apa cu placere, si de cand cu diversificarea se vede ca are nevoie de apa asa ca nu l privez

Mergi la inceput