Romanii din Marea Britanie (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Letitia1 spune:
Letitia,ce legatura are faptul ca a cerut niste informatii pe forum cu trimiterile pe care le faci.Daca tot ai facut sapaturi stii atunci ca si Luna1 a deschis un topic in care spunea ca e ipohondra.Parca e cineva perfect!
missdarcey pai are legatura, daca tinem cont de faptul cum a descins in UK.
Am citit aseara si m-am minunat de subiectrele deschise de rory si cind tocmai ma pregateam sa-mi spun parerea, hop Cristina imi citi gindurile. Am citit si "planurile franceze" (multumim fetelelor care au intrat si ne-au avertizat). Tocmai vroiam sa spun ca toata calatoria asta in UK este doar in mintea ei. Nu stiu daca ride de agitatia noastra, pentru ca am impresia ca ea chiar crede in ceea ce scrie (si-a bagat steagul UK la nume si a pus si Watford). Oricum, Luna esti salvata acu ca s-a lamurit misterul.
Va pup pe toate si sa vina odata primavara aia!
cristina1974 spune:
Letitia, cred ca ti-ai gresit cariera. Trebuia sa te faci psiholog sau ceva ce are legatura cu "mansarda ",nemobilata, din pacate, la unele persoane . Tu cred ca esti detectivul numarul 1 de aici.
Letitia1 spune:
Cristina recunoaste ca si tie ti s-a parut dubioasa toata treaba si de-abia te abtineai sa intervii. M-am bazat pe interventia ta imediat dupa a mea. Stiam ca impartasim aceeasi parere.
cristina1974 spune:
Aoleuuuu, si inca ce ma abtineam..... Pe forum doar, ca explodam in casa, ca proasta, pe ai mei,de radea sotul meu de mine.
Da, mi s-a parut dubios faptul ca zicea ca vine aici, si pe urma punea niste intrebari de-a dreptul puerile,pentru cineva care are intentia de a se stabili aici.Eh, cand am vazut si postul ala de zicea ca a aterizat la Watford, pur si simplu ma frecam la ochi si la degete, ca asa ma mancau sa scriu ceva .....
Da m-am abtinut un timp, insa am explodat mai tarziu. Te-am asteptat pe tine sa dai tonul. Glumesc.
Acu' adevarul e ca asta e boala curata, si ,intr-un fel mi-e mila de ea si de copilul ala,care probabil o sa sufere de pe urma maica-sii.
Totul e bine cand se termina cu bine. Acu' Luna poate pleca linistita in vacanta, in Egipt , fara sa aiba pe nimeni pe constiinta.
cusa spune:
Va salutam si noi si cate o pt fiecare luptatoare de aici!
Am citit si eu asa zisa povestea acestei fete care s-a pus la drum cu sot si copil fara sa aiba lectia invatata de acasa bazandu-se doar pe... ea stie pe ce....
Si eu chiar i-am dat info pe forum despre hotelurile de pe aici si despre locuinte, agentii, etc si chiar ma gandeam ca saraca fata ce greu e sa ajungi printre straini si cu copil dupa tine si sa nu ai pe cineva care sa iti dea o mana de ajutor...in fine ei stiu mai bine ce au de gand , dar ma asteptam sa aiba macar taria de caracter sa intre pe forum si sa dea o explicatie daca nu ar fi adevarat ce s-a zis despre ea , asa ca...stim cu totii.
Ce am invatat din toata chestia asta e ca pe viitor trebuie tot timpul sa avem ochii deschisi la maxim ca nu stii cu cine ai de a face si ramai reticent si te gandesti daca merita sa te obosesti sa faci un bine ca nu stii peste cine dai...
Anyway, noi suntem bine bebitza mica creste si e tare miscacioasa!
Am vazut ca sunt multe mamici care au nascut la Watford Gen Hospital si vad ca ati avut experiente pozitive, asta ma face sa am curaj si sa nu imi fie frica!
Va pup si o dupamasa frumoasa, chiar daca la noi la Watford e vremea uratica cu ploaie si ninsoare, dar sa speram ca vine in curnad primavara!
Cornelia
27+ cu Emma
rory76 spune:
E, da, uite ca nu am avut cateva zile acces la net si de asta nu am mai intrat...inca suntem in watford, poate ar trebui sa pun poze pe aici ca sa am dovezi...in fine, ne-a intins cineva o mana de ajutor, un OM adevarat, nu ca voi...si o sa ne mutam in alta parte tocmai ca sa fim mai aproape de persoana respectiva, sa putem avea referintele care se cer peste tot.
In rest, m-am lamurit definitiv in legatura cu romancele plecate afara,nu ai cum si de ce sa astepti ajutor de la cineva si imi pare rau ca v-am "cunoscut"...nici nu stiu de ce imi bat capul sa va explic voua ceva din moment ce aveti asa o parere despre mine...asta e, trebe sa ma obisnuiesc si cu oameni de genu' vostru...viata merge inainte, psiholoagele si detectivele care v-ati adunat aici ca sa ma faceti de bascalie, si sa vedem cine si ce face mai departe.
Din partea mea doar "succesuri" va doresc...
Acu'poate va mai calmati si vorbiti in continuare niste chestii care nu folosesc nimanui...de genu ce mai face fata nu stiu cui sau baiatu nu stiu cui pe care nu-i cunoaste nimeni in afara de voi...foarte interesant pe un forum public, n-am ce spune!
"Trust no one!"
Letitia1 spune:
Da, poate niste poze ar ajuta....Cauta un landmark al Watfordului.
Nu inteleg de ce a trebuit sa te ajute un OM cind tu jonglezi milioane de euro? Si apoi aveai hotel pina miine, cind e ziua ta. Ai uitat?
maya2 spune:
buna sa va fie inima, inimoaselor,
stau, citesc si ma crucesc, la subiectul asta, mai ales ultima parte, cu "plecarea" precipitata, aranjata in citeva zile, cu 1 mil de euro in buzunar, a useritei rory...
aveti fler bun, coincide cu al meu, dealtfel, nu m-as mira dac-as afla(dar n-o sa aflam prea curind!)ca user-ul rory e aceeasi marie cu o alta palarie de pe alt(e) subiect(e) fierbinte, in care a pus pe jar lume, ingrijorare, nervi si frustrare. dupa care s-a dat la fund.
cunosc genul de "scenaristi" de profesie, mitomani le mai zice,sint "autori de romane de actiune" care te tin cu sufletul la gura, in fasa, care n-or sa iasa niciodata la rampa sa-si afiseze talentul, si ce pacat, ce bani ar face cu adevarat din istoriile pe care le inventeaza!
anyways, sa luam cu un graunte de sare, cum spune quebecosul, fiecare istorisire, mai ales cele care se transforma in adevarate curse contra cronometru, pe viata si pe moarte, am mai vazut din astea, fissss-uri.
citeam odata un forum de doliu, intr-o anumita perioada grea a vietii mele, un forum francofon(useri din franta, belgia, luxemburg) si la un moment dat a fost dat in vileag un user care avea 16 "incarnari" pe forumul ala, fiecare cu povestea lui, cu date, exacte, locuri, nume, no de telefon, situatii care pareau asa de veridice ca lumea avea inima frinta si nu stiau cum sa faca sa ajute unul sau altul dintre personaje.
la un moment dat s-a incurcat in descrieri, dar foarte tirziu, povestea dura de mult timp, si un user cu fler, implicat dealtfel cu toata inima in salvarea si ajutorarea citorva dintre personajele cu pricina a avut prezenta de spirit sa spuna pe forum ca i se pare ca totul e fake, prea mari drame, sfisietoare, in lant, se intimplau anumitor personaje de pe forum.
pina la urma s-a dat in vileag faptul ca persoana care avea 16 clone atit de diferite era o tinara de 23 de ani, care a explicat public ca nu-si poate reprima gustul de-a a desira inimile celor din jur cu istoriile ei, ca-i place cind vede amploarea ce-o iau istoriile in sine si mai ales, "manevrele de salvare" a celorlalti useri, de buna credinta, care-si dau numele real, no de telefon, loc de munca si toata disponibilitatea ca sa ajute un semen la mare necaz(si inventa niste situatii asa de dureroase si asa de bine documentate, iar personajele ei locuiau in tari diferite, avea info incredibile, care chiar au putut , in parte , sa fie verificate. culmea e ca, la un moment dat, s-a vb in citeva rinduri cu ea la telefon, dar in contexte/cu personaje diferite etc)
bref, forumul respectiv s-a inchis in urma cestui scandal. dar am ramas cu invatura de minte.
cind e prea palpitant si contradictoriu, de la o zi la alta(macar sa-si fi schimbat nick-ul cind avea oferta de lucru nu stiu unde pe linga londra, cu exact 9 zile inainte de a ateriza, complet nestiutoare, la watford), iau distanta si-ncep sa-mi pun intrebari.
nu e paranoia, e experienta de viata.
sa dea Domnul sa ma insel si daca ma insel, imi cer scuze de pe acum.
cristina1974 spune:
Bine ai revenit,Rory!!!!
Nu stiu de ce,dar am senzatia ca tu stai la panda, pe net si nu mai stii ce sa faci ,cum sa mai arunci cate o bomba......
Draga mea, esti judecata dupa ceea ce ai zis pe forum public, la atatea alte subiecte. Deci principala vinovata esti tu.
Si,daca mai tii tu minte, eu eram aia care ti-a dat un raspuns destul de ok cand intrebai cum poti sa investesti 1.5 milioane de euro. Deci atunci am raspuns ca unui OM,cum zici tu, pentru ca nu stiam ce porumbei iti ies pe la alte subiecte. Unde sunt banii aia, de ce ai nevoie sa te ajute un OM, cand tu invarti milioane?
Tu chiar ne iei de proaste?
Iti urez noroc ,draga Rory,poate reusesti sa convingi vreun naiv sa iti semneze ca garantor pentru o casa, ca si naivi sunt la greu inca.
Aici chiar ti s-au dat sfaturi din toata inima,pentru ca se pune suflet in ceea ce facem. Si da, romancele placate sunt rele,daca asa numesti tu o persoana care-si vede de treaba si de siguranta familiei ei si nu vaneaza cai verzi pe pereti ca tine.
cristina1974 spune:
Mai Rory, e de admirat cand recunosti ca ai o problema si accepti ajutor, insa e cu totul altceva cand zici ca toti in jurul tau sunt rai, ca fac bascalie de tine, ca sunt invidiosi sau mai stiu eu cum.
Fetele pe care le numesti tu asa cum le numesti au muncit din greu sa aiba ce au, o familie fericita si linistita. Si asta ia timp, timp pe care si l-au sacrificat in prima instanta, ca sa-ti dea tie sfaturi si sa te ghideze in greul inceput care te-ar fi asteptat aici.
E lipsa de respect ce arati tu.... La urma urmei, daca erai un om normal si decent, nu se lua nimeni de tine.
De curiozitate, cand te mai asezi si tu un pic la Watford sau oriunde in alta parte, ia si tu la rand subiectele la care ai scris si da-ti si tu cu parerea. Om fi noi toate nebuna si tu sanatoasa?
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva