Romanii din Marea Britanie (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow fetelor ce scantei pe aici!
Scrisesem si eu ceva legat de subiect dar intre timp am citit postarea lui Sybille si am sters ca nu-si mai aveau rostul si comentariile mele. Poate totusi apare Rory si ne spune ce e cu ea, sper ca nu si-a bazat venirea in Uk pe Luna sau pe oricare dintre noi, la o adica suntem doar nickuri pe un forum, azi putem scrie mesaje si apoi sa disparem o luna, un an sau definitiv, nimeni nu ar trebui sa isi bazeze asemenea decizii importante pe persoane pe care nu le cunosc si nici nu au de unde le lua, in afara unui forum. In fine..

O salut pe Delphin (desi imi pare rau ca motivul pt care a venit pe la noi trebuia sa fie asta) si o astept mai des pe aici. Ce mai faci, esti in UK? (sper ca nu fac o confuzie si esti acea Delphin pe care o stiu eu si cu care am mai vb pe ym acum multa vreme)

Bun venit si pt Missdarcey, uite cu ocazia asta ca descoperim ca suntem mai multe, e pacat ca nu ne strangem aici la subiect dar poate e asta un inceput.

Last but not least, Luna am ramas paf, ce s-a schimbat Adelise de cand nu am vazut-o, e si mai frumoasa, pupi dulci! Am fost si noi in Bath acum ceva ani, ne-a placut, e un orasel cochet si simpatic nu? Cine mai e in poze, fratele tau cu familia? Baietelul mare cati ani are? Intr-o poza Adelise e aproape cat el, s-a mai inaltat? Ca el pare mai maricel. Si Cosmin a crescut...pff, e semn ca nu ne-am vazut de un secol!

--------------------

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Motanik baietelul din poze este baietelul lui Carstea cu trei luni mai mare ca Adelise. Noi ne-am descoperit pe forum aici acum cateva luni ca locuim la 5 min distanta si de atunci ne frecventam. Cei din poze sunt familia lui Rares (baitelul din poze), matusica, unchiul, verisorul si parintii lui.

Despre Rory si eu sper ca n-a contat ca se muta la mine daca ajunge in Watford. Acum din cate imii aduc eu aminte ea a intrebat unde e mai accesibil, ne-am dat toti cu parerea, hop si io mandra cu Watford la inaintare si cand ma intorc din Bath gata planurile facute. Ce sa zic, poate de-o intalnire in oras si ceva sfaturi eram buna, ca doar am vb azi cu Carstea la tel si ne pregateam sa intindem o manuta, dar acum cand aud... succes, ce pot zice.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mai, mi s-a parut mie ca barbatul nu seamana cu tine, dar am zis totusi ca nu toti fratii seamana intre ei :) Mai degraba mi se parea ca seamana ea, deci sa inteleg ca e vorba despre Carstea? Well, nice to meet you then
Ce fain ca sunteti aproape si va puteti vedea si aveti si copiii de-o varsta. Bravo!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citind cele de mai jos, imi mai explic cite una alta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126728

deja povestea se transforma in Cascadorii rasului.

Pun in calcul si varianta reala a povestii si vreau si eu sa precizez ca nu te mai poti inscrie online ca Self fara sa ai NationalInsuranceNumber, bine cunoscutul NINO.
Fara acest numar nu poti completa aplicatia.

Edit: nu mai pun in ecuatie si varianta reala cu Rory ca am ajuns cu cititul la zi.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Subscriu si eu la cele zise de Sibylle in cautarile mele de povesti cu nasteri prin toata lumea am ajuns si la diaspora franceza ...mai ales ca am o slabiciune pentru Franta si vroiam sa stiu si ce spun mamaicile de viatza de acolo,in fine printre altele am dat si de postarile facute de Rory care cerea tot felul de inf. si stiu ca la un moment dat spunea ca banii nu ar fi o problema ca ea isi poate permite si cumpara o locuintza daca ajunge in Frantza ceva de genul asta nu stiu ca nu am urmarit in special pe mine ma interesau alte aspecte,,,,si daca mi-aduc bine aminte parca chiar una din fete s-a oferit sa o ajute cu cat mai multe inf. necesare acomodarii si chiar mi s-a parut f. frumos din partea ei ...acum ce sa mai facem noi pe detectivele...ideea e ca tot ce a avut nelamuriri si a intrebat pe forum i s-au dat toate inf necesare restl fiecare cu experientza lui ....

Lara ,,,nastere usoara si bb sanatos si asteptam si povestea ta
Luna1 frumos ca avetzi comunitate acolo in Watford si mamici din Rom, in zona asta une stau nu prea ma vazut rom. si sincer am fost si fff ocupati cu munca sa mai si socializam. acum eu de cand cu bb2 am timp liber si ne gandim de la vara sa gasim un spatiu mai mare unde sa stam poate mai pe la periferie undeva mai retras,om trai si om vedea pana atunci...am si eu de gand sa vizitez Bath nu am avut ocazia pana acum dar am vazut ca e frumos si sotzul a fost acolo...

si de la noi la toata lumea

24+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ca sa nu zica lumea ca sunt carcotasha fara motiv,subiectele sunt in arhiva comunitatii DC, pun doar unul care mi-e drag :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144164&whichpage=1

Motanik

Numai o "delphin" este pe forum de mult timp ...mai sunt delphinas, sau delphine, dar sunt relativ recente.

Suntem bine, multumesc de intrebare...am 2 flacai si chiar suntem in Djibouti. sotul a fost detasat pt. 2 ani si am venit si noi cu el. Mai avem 6 luni si mergem acasa, adica in FR.

Syb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Neata

Salut si eu lumea ca tot mi-a facut Luna introducerea.

Bine ca ne-am lamurit referitor la Rory.E tare riscant dar parca tot iti vine sa intanzi o mana de ajutor mai ales cand sunt si copii la mijloc.

A fost placut la Bath .Noi nu prea am iesit din londra pt break-uri scurte dar s-ar putea sa ne invatam.
Acum cu rory ce sa zic, tot raul spre bine ca ne-am mai animat un pic subiectul.Recunosc ca nu citisem nimic din capitolul asta si l-am devorat ieri ca am fost acasa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Moama ce telenovela frate. Da na au fost atatea cazuri de astea pe forum incat . Eu sincer cred ca ar trebui ca la oamenii astia sa le stearga contul, ca nu fac decat sa inventeze situatii siu scenarii, nu contribuie cu nimic bun la forum.

Na revenind la oile noastre, noi suntem ok am reusit si eu sa ajung la advisor la colegiu ieri, a fost super mai merg de vreo catva ori sa vad de unde tre sa ma apuc. Finally e si randul meu.
In rest asteptam primavara aia sa vina odata ca m-am saturat efectiv de vremea asta nebuna.
Revin mai acusi dupa ce duc fata la scoala sa citesc tot din ura klumea ca am citit asa mai in diagonala.
Pupici la toata trupa.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Referitor la Rory: vorbeam cu sotul meu de ea,la care el incepe sa zambeasca si-mi zice ca el pune pariu ca ea nici macar nu este in Watford,ci ca ar sta la ea acasa si s-ar amuza de cata agitatie a starnit la subiectul asta. Inclin sa-i dau dreptate. O fi ea cum o fi, insa sotul ei e la fel? Adica ce fel de om trebuie sa fii ca sa pleci asa, ca prostul,intr-o tara despre care nu stii nimic? Si mai pui si faptul ca si-a luat copilul de la scoala,din Romania ca o aduca la ce?
In rest, am vazut pozele tale, Luna. A crescut fetita ta, ai o adevarata domnisoara acasa. Ma uit si la ale mele.... Iasmina e o domnisorica adevarata, iar cea mica vine si ea din urma. Trece timpul,si-ti dai seama de asta cel mai bine cand te uiti la copii, si vezi cat de mari au crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Si eu am ajuns la aceeasi concluzie, Cristina, din cauza aceasta nu ma agit prea tare.

I-am furnizat informatii atat cat am stiut. In rest, fiecare este adult si are capacitatea de a judeca singur situatiile in care se baga.

Mergi la inceput