Romanii din Marea Britanie (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Lara spune:
Buna, fetelor, mai dau si eu pe la voi sa va salut ca nu am mai trecut de mult :)
Motanik, cat de dulce e Theo si ce mare a crescut!! Doamne cat de repede trece timpul!! Felicitari, e minunata!
Interesante discutii pe aici, ca de obicei.
Rory, tin sa-ti spun si eu ceva, legat de scolile din Watford. Din pacate sunt pline, listele de asteptare sunt extrem, dar extrem de lungi, iar daca ai norocul sa gasesti un loc, asta in cel mai bun caz dupa ceva luni, asta va fi la o scoala nu tocmai excelenta. Watfordul se pare ca e una din zonele cu cele mai putine locuri la scolile de stat, sunt mari probleme la capitolul asta, tocmai citeam asta acum cateva luni intr-un ziar. La cele private.. nu stiu sa-ti spun.
Ce sfat iti pot da eu, pentru ca esti cu buget restrans si timp limita, este sa incerci sa cauti sa inchiriezi o camera intr-o casa/ sa imparti cu alti romani, se cam practica asta aici, sa stii. Nu zic ca e ideal, insa in situatia voastra zic ca asta ar fi o solutie. Si ai putea gasi si in Londra, eventual cu vreo £400 pe luna, cu toate cheltuielile incluse, sunt o gramada de oferte de genul asta. Acolo poate va fi si mai usor cu gasitul unui loc in timp mai scurt la o scoala mai buna. Dupa asta.. vedeti voi cum faceti, insa usor nu va fi. Oricum, multa bafta va doresc.
Letitia, tu-mi esti draga de mor, ai un stil inedit. Eu sincer iti spun ca as prefera sa am de-a face numai cu oameni ca tine cand am ceva de lamurit, ador raspunsurile sincere si transante si parerile "la rece". Nu are nimeni de ce sa se supere ca-ti exprimi opiniile proprii si personale, stai linistita, poate doar sa fie nitel socati, dar se vor obisnui, once they get to know you a bit:D
Astea zise, fetelor, va pup si mai revin zilele astea, dupa ce aflu si eu cum o sa nasc, sa va sec de info in domeniu Luna, daca nasc natural, te am in vizor, ti-am zis
Numai bine!
Lara, 35 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
delphin spune:
Letitia, ai vazut bine ce ai vazut, daca mai sapi putin gasesti si chestii mai recente...
missdarcey spune:
Letitia,ce legatura are faptul ca a cerut niste informatii pe forum cu trimiterile pe care le faci.Daca tot ai facut sapaturi stii atunci ca si Luna1 a deschis un topic in care spunea ca e ipohondra.Parca e cineva perfect!
missdarcey spune:
La Cabinetul Psi gasesti sute de subiecte si tot sute de persoane care isi spun temerile si indoielile. Le consideram pe toate nedemne de un raspuns?
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missdarcey Letitia,ce legatura are faptul ca a cerut niste informatii pe forum cu trimiterile pe care le faci.Daca tot ai facut sapaturi stii atunci ca si Luna1 a deschis un topic in care spunea ca e ipohondra.Parca e cineva perfect! |
Haha! Chiar imi place faza asta cu sapaturile pe forum. O rectificare totusi ca sa fim exacti, am intrebat daca e cumva posibil sa fi devenit ipohondra dupa ce am fost suspectata de cancer de doua ori intr-un an (tiroidian si cervical). Si ca sa linistesc lumea daca s-a impacientat cineva de starea mea psihologica, nu ,nu sunt ipohondra, intre timp am trecut la nesimtire totala si desi am in continuare sangerari vaginale fara motiv nu ma mai caut.
Despre rory...n-am citit tot subiectul, daca doar despre anxietate e vorba nu vad problema. Ma intereseaza insa comentariul lui Delphin , e ceva de descoperit?
Lara daca nasti natural iti zice o persoana posibil ipohondra in trecut , esti pe maini bune la Watford General.
Motanik eram datoare cu niscaiva poze (nu te uita ca m-am ingrasat) poze calde din weekend AICI.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Chuny spune:
Fetelor, va citesc si eu de cateva zile de cand s-a mutat Rory la voi ... chiar vroiam sa-mi iau inima in dinti sa-i scriu la Luna si sa o previn ... acum cateva luni fata asta scria la frantuzoaice tot felul de informatii contradictorii ... ba ca se muta in Franta si nu prea are bani, ba ca are de investit 1 milion de euro ( nu glumesc) etc ... la alt topic se oferea sa sponsorizeze o fata pt un MBA ... la altul vindea terenuri ...
Scuzati interventia, dar mai bine sa stiti inainte de a va incurca viata si de a pierde timp pretios.
Delphinule, gand la gand! ;-)
missdarcey spune:
Luna1 imi cer scuze daca te-am ranit cumva.Si mie mi s-a parut deplasat gestul lui rorry sa iti ceara sa va intalniti doar pentru ca i-ai raspuns decent si la subiect pe forum.Daca esti deschis si sincer asta nu inseamna ca altii trebuie sa profite de situatie in avantajul lor.Dar e neplacut totusi sa vezi cum altii scormonesc mereu cand ar trebui de fapt sa ignore.
Luna1 spune:
Sibylle multumesc mult ca ne-ai informat. Ce sa zic am un gust amar. Letitia te iau acasa pe post de mama Omida. Esti tare ce sa mai.
Sibylle si Delphin inca o data multumesc. Aveam deja ceva planuri de intalnire, de welcome to UK, d'astea, deh v-am zis ca eu sunt mai credula nitel, din pacate.
Carstea ei uite ca am scapat de-o grija acu', putem dormi linistite ca in Watford sunt romani fericiti. Trebuie o sauna maine neaparat sa ne relaxam ca tare credule suntem. Am trimis poze la Sevi pe mail dar poti baga si tu un ochi mai sus.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missdarcey Luna1 imi cer scuze daca te-am ranit cumva.Si mie mi s-a parut deplasat gestul lui rorry sa iti ceara sa va intalniti doar pentru ca i-ai raspuns decent si la subiect pe forum.Daca esti deschis si sincer asta nu inseamna ca altii trebuie sa profite de situatie in avantajul lor.Dar e neplacut totusi sa vezi cum altii scormonesc mereu cand ar trebui de fapt sa ignore. |
Missdarcey no offence taken, stai linistita, chiar parol ca m-a bufnit rasul, uitasem de subiectul ala, stii cum e cu ipohondria asta, esti ipohondru pana uiti sa mai fi (cazul meu of course), iar acum ca mi-ai amitit chiar am ras si m-am intrebat daca mi-a trecut. Avand o problema on going neinvestighata la GP am ajuns la concluzia ca poate nu sunt ipohondra.