Romanii din Marea Britanie (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu am inteles faza cu chestii care nu folosesc nimanui, discutii legate de copiii nostri samd. Suntem pe un forum public DAR la un subiect despre si pentru romanii din Marea Britanie. E normal ca mesajele de aici sa tina de participantele la subiect si familiile lor. Cand vine cineva si cere informatii, precum ai fost tu, le primeste. Sau ai uitat ca ti-am raspuns la toate intrebarile, inclusiv ce poti lua in avion, linkuri pt gasit proprietati, fetele ti-au dat detalii despre Watford, ai primit info despre inregistrarea ca self employed samd. Esti putin cam nerecunoscatoare. Ce vroiai mai mult sa facem pt tine?

Cat despre acuzele care ti se aduc, desi trebuie sa recunosc si anume ca si mie mi s-a parut exagerata reactia Letitiei la inceput dar o cunosc de ceva vreme pe aici si stiu ca e dintr-o bucata, trebuie sa intelegi ca intr-o lume virtuala din spatele computerului poti sa fii oricine, deci neincrederea e normala mai ales pe fondul unor mesaje care se cam bat cap in cap (vezi postarile fetelor de la Franta). Poate suntem paranoice si tu ai picat prost caz in care eu iti cer scuze. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva pe subiectul nostru si sincer ma deranjeaza sa scrii astfel de mesaj la adresa mea si a celorlalte care te-am ajutat cum am putut cand ai solicitat informatii.

Mult succes in Uk.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Dragele mele, voi ati vazut semnatura lui Rory? "Trust no one"

Daca intr-adevar nu ai incredere in nimeni, daca ai ales aceasta semnatura sa te reprezinte, pentru ce ceri informatii de la altii?

Nu va mai faceti inima rea din cauza unui om care cere informatii in care nu are incredere. Viata este prea scurta si prea pretioasa pentru a va pierde timpul cu asa ceva.

Uite, pentru inimile voastre bune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello Girls!

Sa-i raspund si eu lui Rory:

Rory draga mea cand pleci in alta tara te bazezi strict pe tine si numai pe tine, poate astepti un ajutor concret de la frati/surori pe care i-ai avea in acea tara altfel nu stiu cine iti poate da mai mult de informatii pe un forum.

Eu eram practic dispusa sa ne intalnim, sa imi rup din timpul meu pretios alaturi de familie pentru a iti impartasi din experienta pe care am acumulat-o in cei 5 ani de cand sunt aici. Insa tu ai venit cu ideea ca te vor astepta romancele din Watford cu flori la aeroport.

Nu stiu pe cine ai gasit tu sa-ti fie garantor, garantor pentru chirie inseamna practic ca persoana respectiva va plati chiria in cazul in care tu nu o platesti. Deci daca tu asteptai ca eu, sau oricare alta fata pe acest forum sa faca asta pentru tine...well inseamna ca esti o visatoare. Am facut asta pentru fratele meu, as face-o pentru prieteni buni pe care ii cunosc si stiu ce le poate pielea, insa nu si pt cineva de pe un forum care azi are milioane de invartit si maine i se pare hotelul prea scump si chiria+depozitul prea mare.

Imi cer scuze daca eu sau oricare fata ti-am lasat impresia ca te poti muta la noi direct cand ajungi, sau ca vom veni cu credit cardul si ti-l vom pune la dispozitie. Un om normal stie ca asa ceva nu e posibil si nici nu spera la asa ceva.

Despre discutiile noastre inutile, asta e, nu trebuie sa le citesti, unele dintre noi ne cunoastem personal si sunt convinsa ca ne-am ajuta la nevoie de aceea ca orice comunitate iesita la o "cafea" chiar si pe forum discutam despre ce aveam noi mai drag si de protejat, familia si copiii.

By the way fetelor, cand organizam intalnirea aia de pomeneam prin decembrie de ea?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Fetelor, stati linistite, ca nu e in UK. Sau e in Watford asa cum a fost in Franta sau asa cum e milionara.

Doar ca ma gindesc ca vreau administrator al forumului ar trebui sa ia niscai masuri. Stiu ca era un user Yank (sau ceva de genul asta)care umbla cu tot felul de minciuni, se dadea drept alcineva si in final i s-a inchis contul.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Letitia, eu iti impartasesc parerea.
Acum,e munca serioasa sa citesti toate prostiile pe care le-a scris. Sper ca un moderator sa aiba timpul sa o faca.

Mergi la inceput

In alta ordine de ideei, ca sa vorbim prostii neinteresante pt nimeni, ati auzit de3 noul proiect de lege propus aici, concediu de maternitate sa se prelungeasca pana la 20 luni cu full pay? In cazul asta poate mai prestez si eu un copil. Glumesc, cand si daca l-oi face pe al treilea il voi face indiferent de legile lor, insa mi se pare super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

N-am auzit nimic. Dar sincer nu cred ca e posibil. Cred ca e un zvon cu ocazia alegerilor.

Mergi la inceput

Am auzit azi dimineata la radio la stiri. Ca poate fi campanie, desigur, insa mi-am permis sa visez, pentru ca inca n-am decis 100% daca ne-am oprit din procreere sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
Fetelor, stati linistite, ca nu e in UK.

Este, sigur.
Dar nu mai are nici o importanta.

Luna, unde ai auzit despre?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
Fetelor, stati linistite, ca nu e in UK.

Este, sigur.
Dar nu mai are nici o importanta.

Luna, unde ai auzit despre?

--------------------

Andra si bebe Theodora

La radio la stiri am auzit, nu stiu exact care radio, ascult Radio 1, Mercury sau X fm. unul dintre astewa.

Si eu cred 100% ca Rory e aici.,

Mergi la inceput