**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Dana voi cum mai sunteti? Apropo ca am uitat sa va intreb, ce regim aveti?
Chiar si Ana zicea de regim...in ce consta si la ea? Regim alimentar?
La mai multe lunite inca o data ptr astazi...sa dea Domnul ca la cele 9 lunite implinite sa nu mai aiba nici un fel de probleme

Yionna vazut pozici de bebei la utza....fff frumos

Gata, sunt la zi....ma retrag langa iubirile mele in pat

Va pupic dulce si ne auzim maine la o cafea

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

sa vedem cum a iesit,e k nu?

acum dani3llo....treci u la eplicat pt un neuron expirat si carbonizat :cum se face sa iasa in culori semnatura?(sh k ai mai explicat o data dar nu mai gasesc unde in ce cap. e si atunci nu am notat)

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea

17.06.2009

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ 1 pag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ema mie imi place de catica....si da tochitura e de dieta da...cu muuuulta paine
yoanna imi pare bine ca i-a adus fata inapoi....dobitocul auzi ce poate sa spuna.Sa aiba grija prietena ta pana se termina divortul sa nu aiba motive sa se ia de iaStefi nu te intelege pt ca este un mormoloc mic care o iubeste pe mami...ce nu intelegi?Nu am mai fost de mult la sala pt ca m-a ....abandonat mamaA plecat la tara cu treburi si nu am mai avut cu cine sa las baiatul dar am facut acasa exercitii de pe un site pe care l-a pus alic mai de mult.Merge bina da sa nu ma intrebi cat am dat jos ca nu m-am urcat pe cantar.Cu sportul se vede greu la cantar ca slabesti si in acelasi timp se intaresc si muschii si atarna mai greu la cantarSi vezi ce faci cu sanii ca e tare naspa cand intarci copilul.Stiu ca sunt ceva pastile de oprire a lactatieiIn pozele alea si in filmulet aveam 56kg...si zici ca eram leucemista...stiu ca nu imi statea bine dar in perioada aia innebunisem cu aerobicul.Ma lasasem de ceva timp de sport si imi era frica sa nu ma ingras.4 ani de zile m-am dus la sala de 3 ori pe saptamana si doar la aerobic
ramona,cuscra...ne ne ne ce va mai laudati atat cu hatza hatza voastra....si eu am fost racita cand eram mai mica sac lasa ca imi pun eu soata sa-si ia concediu,il trimit pe fimiu la soacra'mea,pe mama la tara si....eu zic sa va asigurati casele de acum ca de nu o faceti se anunta vremuri grele pt voi fara acoperis deasupra casei....asta chit ca dau si o gramada de bani pe pastile albastre...si pe deasupra mai vopsesc si niste aspirine cu albastru sa-l pacalesc poate ii creste "apetitul" ajutat de subconstient
picky catica mea nu e geloasa deloc da stii ce am facut?Cand am venit de la maternitate cu bb i-am dat catelului sa il miroasa si acum este cel mai bun protector.Cand era mic eu stateam in bucatarie si-mi faceam treaba si nici nu aveam nevoie de interfon,cum scartaia putin Denis catica era la usa sa ma cheme.Miorlaia langa mine si apoi fugea si se urca in pat la noi si de acolo cu labutele pe patut.Daca venea cineva necunoscut nu avea voie sa ajunga la usa camerei ca maraia de mama focului.Acum sunt prieteni si ii aduce lui Denis toate jucariile eiSi stai linistita ca Miru nu se supara ca stie ca Denis a fost la scoala de dans sa invete pt a o cuceri pe ea Sa stii ca fara asigurare nu se returneaza nici un ban
alexa eu stiu ca augmentinul e antibiotic si se da in caz de infectie.Ar putea sa-i faca bine la gat dar cu febra nu are nici o treaba(de fapt are ca omoara infectie si febra face de la infectie).Pt febra trebuie sa-i dai antitermice respectiv panadol sau supozitoare paracetamol sau nurofen sau novocalmin.Stiu ca astea se pot da timp de trei zile si ii poti da cate o doza la 4-6 ore pana ii scade febra si nu mai face.Daca e pojarel nu trebuie sa scoti copilul din casa.Lichide ti-a spus sa-i dai ca sa nu se deshidrateze de la febra.Peritrolul eu stiu ca e pt eczeme,alergii...etc asa ca din aceasta cauza nu ii scade febra ca nu i-ai dat antitermice.Sanatate multa si sa ne tii la curent.Si condoleante
yoanna de fapt nu.....neuronule expirat si carbonizat ca sa iasa in culori scrii asa [culoarea preferata]aici scrii semnatura[/culoarea preferata]E ca si cand ai scrie bolduit dar in loc de "b" scrii denumirea culorii respectiv red,blue,purple..."ecetera"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului(adica JE)..ca doar nu l-a scris pe gratis!

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput